Vaša košarica je trenutno prazna.

Probaj
5 poza za perfektan užitak

5 poza za perfektan užitak

Konačno članak namijenjen isključivo muškim čitateljnima – izabrali smo pet poza koje Vam nude maksimalno i neograničeno zadovoljstvo.

Konačno članak namijenjen isključivo muškim čitateljnima – izabrali smo pet poza koje Vam nude maksimalno i neograničeno zadovoljstvo. Dakle, kad želite učiniti nešto slatko za Vašeg slatkiša, ili ukoliko poželite da otkrijete rođendanske želje, poželite jednu od slijedećih mogućnosti ekstaze...

  • Radosna pastirica

Ovo je definitivno poza broj jedan među najpopularnijim – maksimalna potencija obećava nezaboravan užitak dok ona radi sav posao za Vas, a vi ležite na leđima i, jednostavno, uživate. Naravno, to znači da oboje hitate prema orgazmu dok vam sjedi u krilu i bestidno jaše na Vama. Tajna sexy intime Ova poza, također, nudi mnogo vizualne stimulacije, sa pogledom na njene grudi, zagrijane bradavice i duboki pogled Vaših očiju. Ako Vaš partner nema tako visoko samopoštovanje, trebala bi sjesti u Vaše krilo, okrenuvši Vam leđa i vrat. Užitak će biti sličan.

  • Kuhinjska toplina

Klasične poze obično uskraćuju duboku potenciju, ali ako ste stvarno dobri, šta možete poželjeti više od slijedećeg: dopustite joj da legne na stol, leđima okrenutim prema dolje ili prema Vama, tako da se možete negeti iznad i duboko prodrijeti u nju. To stolu, u potpunosti, daje novu funkciju… Savjet: Ukoliko Vam djevojka bude imala pritužbe na nedostatak bliskosti u tom položaju, jednostavno se približite toliko da osjeti dodir svojih leđa sa Vašim grudima… To će stvoriti veću intimu i poboljšati senzualnu atmosferu.

  • Lotosov cvijet

Slično kao i u “radosnoj pastirici”, većinu posla prepuštate njoj: trebate prekrižiti noge i sjediti na krevetu (ili na podu, ali Vam pod ne obećava udobnost nakon nekoliko minuta), i neka Vam sjede u krilo, a Vi joj omotajte noge oko Vašeg struka. Njeni pokreti gore-dolje i kretanje lijevo-desno ili naprijed-nazad će Vas odvesti do odličnog orgazma. Praktičnost se povećava ako se naslonite na naslonjač kreveta, jer će njoj pružiti podršku, pa će se ona moći oslonuti na nešto.

  • Erotski zagrljaji

Ova poza zahtjeva dosta veliku elastičnost Vašeg partnera:

  • Neka legne, a vi joj podignite noge pod uglom od 90 stepeni
  • Čučnite pred nju i pritisnite joj noge svojim grudima
  • Ili neka Vas zagrli nogama oko vrata.

Ovaj položaj Vam omogućuje duboku potenciju i mnogo veću napetost u mišićima… Sigurnosno upozorenje: u žaru strasti se može dogoditi da se previše nagnete nad nju i tako joj pritisnete leđa, tako da vodite računa da joj leđa imaju dovoljnu poporu.

  • Doggy style

Doggy style, zaštitni znak pornografske industrije, jedna je od poza koju svaki čovjek želi da proba. Poza ne zahjeva blo kakve upute, jer njen naziv govori dovoljno. Međutim, ova gruba poza nudi najviše zadovoljstva uz minimum uloženog napora za oboje. Seksi savjet: vrlo je moguće da Vam se partnerka požali na nedostatak intime jer gotovo da i nema kontakta očiju u ovoj poziciji. Provucite svoje ruke kroz njenu kosu i šapućite joj slatke i nestašne riječi, a ni blagi spanking nije zabranjen…