tooltip after the triger
tooltip after the triger

Imate pitanja ili jednostavno želite naručiti? Kliknite na dugme i nazvat ćemo vas.Naš savjetnik je spreman odgovoriti na sva vaša pitanja o proizvodima i akcijama koji vas zanimaju. Molimo, kliknite na dugme niže i nazvat ćemo vas.Ova je usluga potpuno BESPLATNA!

 Nazovi me!
x
DormeoKliknite za BESPLATAN poziv!

Za informacije ili naručivanje, pozovite:033 721 035
Traži

Za informacije ili naručivanje, pozovite:

033 721 035

Članci: Sex i veze
Besplatne e-novine sa savjetima o spavanju, zdravlju, ljepoti...
Sve o zdravlju, ljepoti, sexu, specijalne ponude i popusti!
Predbilježite se na sedmični Dormeo e-magazin i čitajte interesantne i zabavne sadržaje o spavanju, zdravlju, ljepoti, ishrani, seksualnosti, kao i o svim novim ekskluzivnim ponudama.
POTVRDI
100% zaštita Vaše privatnosti!

Zašto je proljeće idealno doba za vođenje ljubavi

Zašto je proljeće idealno doba za vođenje ljubavi

Brojni su razlozi zbog kojih je seks u proljeće sjajan! Provjerite i sami te dopustite svome libidu da se probudi 

Više

  •  

Kako flertuju horoskopski znakovi preko poruka?

Kako flertuju horoskopski znakovi preko poruka? Na osnovu poruka često možete zaključiti šta je ko u horoskopu. Pa pogledajte kakve poruke “konzumira” koji horoskopski znak

Više

  •  

13 stvari koje muškarce privlače više od dobrog izgleda

13 stvari koje muškarce privlače više od dobrog izgledaSeksi izgled? Otmjeno držanje? Njegovana koža? Svaki muškarac ustvari želi ženu koja:

Više

  •  

Trikovi za uzbudljiviji seksualni život

Trikovi za uzbudljiviji seksualni životAko vam je seksualni život dobar, to vas ne bi trebalo zadovoljiti, vaš seksualni život trebao bi biti spektakularan. Ako u seksu ne uživate onoliko koliko biste trebali, možda je vrijeme da poduzmete nešto po tom pitanju.

Više

  •  

5 nimalo zabavnih seksualnih avantura

5 nimalo zabavnih seksualnih avanturaU časopisima, na televiziji, internetu, u obližnjem parku… seks je, čini se, svuda oko nas. No, nije baš svaka seksualna avantura o kojoj čitamo, slušamo ili je gledamo na TV-u nužno najbolji izbor u stvarnom životu.

Više

  •  

Uvećajte svoju seksualnu privlačnost

Uvećajte svoju seksualnu privlačnostDonosimo Vam par korisnih savjeta kako da ponovo budete privlačni i poželjni. Male sitnice su potrebne kako biste ponovo bili atraktivni na način na koji želite. Evo koje...

Više

  •  

Najbolji način da proslavite Valentinovo sa voljenom osobom

Najbolji način da proslavite Valentinovo sa voljenom osobomLjudi često u zadnji tren trče kupiti čestitku za Valentinovo, potpišu je i daju kao poklon za Valentinovo. Ali naravno, uvijek postoje oni kreativni i romantični tipovi koji nekako uvijek znaju reći

Više

  •  

Izrazite ljubav bez riječi

Izrazite ljubav bez riječiPonekad Vam se čini da u vezi morate da se izražavate dugačkim rečenicama i da prosto ne možete da smislite prave riječi da mu kažete kako se tačno osećate? Možda je bolje da prosto nešto učinite za voljenu osobu

Više

  •  

Jeste li zaljubljeni?

Jeste li zaljubljeni?Svaka veza počne zaljubljenošću, očaranošću i osjećam lebdenja na oblacima. Ništa čudno jer u mozgu rade testosteron, estrogen, dopamin, norepinefrin, serotonin i oksitocin. Stanje zaljubljenosti traje od pola godine do dvije godine.

Više

  •  

Fudbal za bolji seks!

Fudbal za bolji seks!Ključni element za kvalitetan seksualni život je raznovrsnost. Žene mrze monotoniju i žele da svaki intimni kontakt bude drugačiji od prethodnog, ali uvijek sjajan. Većina muškaraca ovo ne razumije, jer su usredsređeni samo na eksplozivni vrhunac.

Više

  •