tooltip after the triger
tooltip after the triger

Imate pitanja ili jednostavno želite naručiti? Kliknite na dugme i nazvat ćemo vas.Naš savjetnik je spreman odgovoriti na sva vaša pitanja o proizvodima i akcijama koji vas zanimaju. Molimo, kliknite na dugme niže i nazvat ćemo vas.Ova je usluga potpuno BESPLATNA!

 Nazovi me!
x
DormeoKliknite za BESPLATAN poziv!

Za informacije ili naručivanje, pozovite:033 721 035
Traži

Za informacije ili naručivanje, pozovite:

033 721 035

Članci: Sex i veze
Besplatne e-novine sa savjetima o spavanju, zdravlju, ljepoti...
Sve o zdravlju, ljepoti, sexu, specijalne ponude i popusti!
Predbilježite se na sedmični Dormeo e-magazin i čitajte interesantne i zabavne sadržaje o spavanju, zdravlju, ljepoti, ishrani, seksualnosti, kao i o svim novim ekskluzivnim ponudama.
POTVRDI
100% zaštita Vaše privatnosti!
Pridružite nam se na Facebooku.

Zašto je proljeće idealno doba za vođenje ljubavi

Zašto je proljeće idealno doba za vođenje ljubavi

Brojni su razlozi zbog kojih je seks u proljeće sjajan! Provjerite i sami te dopustite svome libidu da se probudi 

Više

  •  

Kako flertuju horoskopski znakovi preko poruka?

Kako flertuju horoskopski znakovi preko poruka? Na osnovu poruka često možete zaključiti šta je ko u horoskopu. Pa pogledajte kakve poruke “konzumira” koji horoskopski znak

Više

  •  

13 stvari koje muškarce privlače više od dobrog izgleda

13 stvari koje muškarce privlače više od dobrog izgledaSeksi izgled? Otmjeno držanje? Njegovana koža? Svaki muškarac ustvari želi ženu koja:

Više

  •  

Trikovi za uzbudljiviji seksualni život

Trikovi za uzbudljiviji seksualni životAko vam je seksualni život dobar, to vas ne bi trebalo zadovoljiti, vaš seksualni život trebao bi biti spektakularan. Ako u seksu ne uživate onoliko koliko biste trebali, možda je vrijeme da poduzmete nešto po tom pitanju.

Više

  •  

5 nimalo zabavnih seksualnih avantura

5 nimalo zabavnih seksualnih avanturaU časopisima, na televiziji, internetu, u obližnjem parku… seks je, čini se, svuda oko nas. No, nije baš svaka seksualna avantura o kojoj čitamo, slušamo ili je gledamo na TV-u nužno najbolji izbor u stvarnom životu.

Više

  •  

Uvećajte svoju seksualnu privlačnost

Uvećajte svoju seksualnu privlačnostDonosimo Vam par korisnih savjeta kako da ponovo budete privlačni i poželjni. Male sitnice su potrebne kako biste ponovo bili atraktivni na način na koji želite. Evo koje...

Više

  •  

Najbolji način da proslavite Valentinovo sa voljenom osobom

Najbolji način da proslavite Valentinovo sa voljenom osobomLjudi često u zadnji tren trče kupiti čestitku za Valentinovo, potpišu je i daju kao poklon za Valentinovo. Ali naravno, uvijek postoje oni kreativni i romantični tipovi koji nekako uvijek znaju reći

Više

  •  

Izrazite ljubav bez riječi

Izrazite ljubav bez riječiPonekad Vam se čini da u vezi morate da se izražavate dugačkim rečenicama i da prosto ne možete da smislite prave riječi da mu kažete kako se tačno osećate? Možda je bolje da prosto nešto učinite za voljenu osobu

Više

  •  

Jeste li zaljubljeni?

Jeste li zaljubljeni?Svaka veza počne zaljubljenošću, očaranošću i osjećam lebdenja na oblacima. Ništa čudno jer u mozgu rade testosteron, estrogen, dopamin, norepinefrin, serotonin i oksitocin. Stanje zaljubljenosti traje od pola godine do dvije godine.

Više

  •  

Fudbal za bolji seks!

Fudbal za bolji seks!Ključni element za kvalitetan seksualni život je raznovrsnost. Žene mrze monotoniju i žele da svaki intimni kontakt bude drugačiji od prethodnog, ali uvijek sjajan. Većina muškaraca ovo ne razumije, jer su usredsređeni samo na eksplozivni vrhunac.

Više

  •