Vaša košarica je trenutno prazna.

Probaj
 • 15-dnevno pravo na povrat proizvoda
 • Plaćanje na rate
 • 100% sigurna kupovina

Memosan klasični jastuk

Standardni klasični jastuk ispunjen komadićima memorijske pjene je pogodan za sve uzraste jer zbog svoje fleksibilne strukture on uspješno podupire vrat i glavu, bez obzira na težinu ili uzrast.
Memosan klasični jastuk
69,90 KM
Zaliha: 4
Nazovite nas na: 033 721 035
 • Informacije ukratko
 • Detaljnije o proizvodu
 • Tehničke informacije
 • NAČINI PLAĆANJA
Informacije ukratko
Standardni klasični jastuk ispunjen komadićima memorijske pjene je pogodan za sve uzraste jer zbog svoje fleksibilne strukture on uspješno podupire vrat i glavu, bez obzira na težinu ili uzrast.
Saznajte više
Detaljnije o proizvodu

Mekani i fleksibilni jastuk za sve uzraste

Memosan klasični jastuk je standardno oblikovan, ugodan jastuk. Ispunjen malim komadićima 100% memory pjene, omogućava anatomsku podršku ključnim kostima, glavi i ramenima, istovremeno opuštajući mišiće.

Memory pjena se oblikuje prema vratu tokom sna, što djeluje na miran san bez napora.

Dizajniran je za sve one koji preferiraju da spavaju na stomaku, i one koji vole standardne jastuke koji će se prilagoditi u svrhu postizanja optimalnog komfora.

Budući da sadrži memory pjenu osjetljivu na toplotu, koja se uvijek vraća u svoj prvobitni oblik, jastuk se prilagođava Vašim ličnim preferencijama. Možete ga smotati, zgnječiti, a on će se vraćati ponovno u svoj prvobitni oblik nakon upotrebe.

Elastičnost memory pjene znači da se jastuk ne suzbija tokom spavanja tako osiguravajući cjelonoćnu podršku i čvrst san.

Da li ste znali?

Dormeo Memosan Classic jastuk Vam može pomoći da ublažite bolove u leđima.

Jednostavno lezite na stranu i stavite jastuk između koljena. Na ovaj način jastuk pomaže u opuštanju mišića, a položaj je prijatan i siguran za Vaša koljena.

Olakšava bol i djeluje na prijatan san

Dormeo Memosan Classic jastuk je dizajniran kako bi se prilagodio obliku tijela svakog pojedinca stvarajući pri tome apsolutni komfor.

Zbog ovoga je popularan među starijim ljudima kojima treba siguran oslonac dok spavaju, ali mi ga preporučujemo i mlađim ljudima.

Memory pjena preventira bolove u vratu koji nastaju kao posljedica neprijatnih položaja tijela prilikom spavanja, previše vremena provedenog u spavanju ili loših i neudobnih kreveta.

Zbog ovoga:

 • jastuk pomaže u održavanju pravilnog položaja tijela tokom spavanja jer djeluje na pravilno izravnanje glave, vrata, ramena i kičme
 • reducira jutarnju ukočenost i bolove u mišićima ramena
 • prilagođava se poziciji spavanja i položaju glave, te na taj način preventira stvaranje pritiska na osjetljivim dijelovima tijela (zatiljak, vrat, ključne kosti i mišići ramena)
 • poboljšava kvalitet Vašeg spavanja od prve noći korištenja jastuka nadalje

Za sve koji vole da spavaju na stomaku

Dormeo Memosan Classic jastuk je pogodan za sve položaje tijela tokom spavanja, ali je posebno blagotvoran za one koji spavaju na stomaku.

Ova pozicija zahtijeva niski jastuk kako bi se izbjeglo podizanje vratne kičme u neprirodan položaj koji može dovesti do napetosti mišića, te bolova u vratu i kičmi, pa čak i glavobolja.

3D AIRMESH MATERIJAL

Inovativna 3D Airmesh tkanina osigurava optimalnu cirkulaciju zraka. Stotine posebno dizajniranih rupica omogućavaju optimalnu cirkulaciju zraka.

Tehničke informacije
Dimenzija(e) 50x70
Dormeo linija Vitality
Dormeo program za spavanje
Jezgra viscoelastic PU foam
Navlaka Cover fabric: 100% cotton; Cover filling: 100% polyester (wellsleep® advanced micro fibres), cca. 200 gsm; Cover sides fabric: 100% polyester (AirX System); Inner cover: 100% polypropylene
Pere se samo navlaka na 60 °C
Tip jastuka klasični
NAČINI PLAĆANJA

Komentari kupaca 0 Komentar(a)

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

 
1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Kvaliteta