Top Shop
Dormeo
Dormeo preporučuje Top Shop
Top Shop
Ovu subotu provedite sa nama!
Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na otvorenje naše 17. po redu trgovine u subotu, 14. februara u 12:00 sati, na adresi Ciglana I bb, TC BINGO.
Dormeo proizvodi su napokon korak bliže Vama, u našoj novoj Top Shop trgovini. Pridružite nam se u subotu, uživajte u ukusnim poslasticama koje će naš tim spremati za Vas, te pronađite nešto za sebe.
Ni ovaj put Vas nećemo iznevjeriti! Osim ugodnog društva i poslastica, sve posjetitelje ćemo razveseliti poklonima i senzacionalnim popustima. Očekujemo Vas!
Vaš Top Shop tim
Više informacija
Ovaj e-mail poziv šaljemo na adresu koju ste upisali prilikom učestvovanja u nekoj od naših nagradnih igrara, naručivanja Dormeo proizvoda ili prilikom registracije za Dormeo e-novine. Dodajte info@news.dormeo.ba u svoj imenik i primajte Dormeo e-časopis sa zabavnim i korisnim informacijama. Studio Moderna d.o.o. Džemala Bijedića BB, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina. PDV broj: 200667760007
Pridružite se Facebook Dormeo stranici, i pratite novosti, posebne ponude, nagradne igre i ostale zanimljivosti! Kliknite i pridružite se.