Vaša košarica je trenutno prazna.

Probaj
 • 15-dnevno pravo na povrat proizvoda
 • Plaćanje na rate
 • 100% sigurna kupovina

Sex i veze

1-10 of 97

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 10
 • Poze u seksu za koje veličina nije bitna

  Poze u seksu za koje veličina nije bitna

  Veličina nije bitna – ili ipak jeste? Naravno, neke su stvari bitnije od veličine, ali to ne znači kako je veličina penisa u potpunosti irelevantna. Ako želite iskoristiti najbolje od svoje veličine, donosimo vam 5 poza koje će zagarantirati vatromet u vašem krevetu.

 • 10 znakova da vas vjerovatno vara

  10 znakova da vas vjerovatno vara

  Da li se osjećate kao da nešto nije u redu u vašem odnosu? Naravno, to je možda samo od stresa, velikih obaveza ili drugih opterećenja s kojima se svi moramo nositi – ali ponekad je nešto više i od toga. Ako se osjećate kao jednostavno niste u elementu u zadnje vrijeme, to je možda jer vas on vara. Da li ste primjetili neke od ovih znakova?

   

 • Šta muškarci prvo primjete na ženi?!

  Šta to muškarci prvo primjete na ženi? Nihove oči? Zvuči romantično, ali da li je istinito? Ili je moža ipak riječ o njihovom poprsju? Pa, sada zvuči još  i zanimljivije? Odlučili smo otkriti istinu i pitali smo za Vas muškarce šta zaista prvo primjete na ženama. Njihovi odgovori će vas možda iznenaditi …

 • Šta zapravo žene prvo primjete na muškarcu?

  Šta zapravo žene prvo primjete na muškarcu?

  Svi znamo poznati klišej – kada muškarac ugleda ženu, on ne vidi ništa osim grudi i njenih nogu. Ali šta to zapravo žene prvo primjete kada ugledaju muškarca? Šta je to što privlači njihovu pažnju “ na prvi pogled”? Da li i žene prvo primjete neki dio tijela – ili one pridaju više pažnje drugim stvarima? Pitali smo i u najmanju ruku odgovori su prilično iznenađujući …

 • Šta pozicija spavanja govori o vašoj vezi?!

  Šta pozicija spavanja govori o vašoj vezi?!

  Svaka veza je posebna i drugačija, ali kada govorimo o parovima i njihovim navikama postoje zajedničke tačke prema kojima je moguće odrediti kvalitet veze ili odnosa između partnera. Položaji spavanja govore o povezanosti i seksu, a promjena uobičajene poze može biti znak problema. Otkrijte što vaše noćne rutine skrivaju o vašem odnosu.

 • 5 savjeta za vrući seks u javnosti

  5 savjeta za vrući seks u javnosti

  Gdje najčešće vodite ljubav? Vjerovatno u vašem krevetu – i naravno tu nema apsolutno ništa pogrešno, ali moramo biti svjesni da bi se svaka veza trebala začiniti s vremena na vrijeme, možda bi ste trebali uzeti u obzir promjenu mjesta. Da li sanjate o seksu u javnosti već neko vrijeme? Ako ste dovoljno hrabri da to probate, mi vam nudimo stručne savjete!

 • Jutarnji seks - da ili ne?!

  Jutarnji seks - da ili ne?!

  Da li vam je poznato da prosječan muškarac tokom noći ima i do 5 erekcija? Šta god da je razlog tome – kada se probudiš sa željom za seksom, pokušaj da je preneseš i na nju!

   Na žalost, žene najčešće nisu raspoložene za seks istog trenutka kad otvore oči. Pokušajte da je uzbudite na pravi način i uživajte u njenoj strasti koja prati tvoju u stopu.
 • Postanite njegova sex boginja u samo 7 koraka

  Postanite njegova sex boginja u samo 7 koraka

  Februar je mjesec ljubavi i bilo bi odlično kada bi vas inspirisao da obratite pažnju na održavanju vatre vaše ljubavi svaki dan u mjesecu – pa i kasnije, svaki dan u godini. Naravno, bombone, romantične večere i ljubavni filmovi su uredu, ali seksi avanture su mnogo bolje i interesantnije. Da li ste spremni da usrećite svoj muškarca i postanete njegova seks boginja?

 • Kako flertuju horoskopski znakovi preko poruka?

  Kako flertuju horoskopski znakovi preko poruka?

  Na osnovu poruka često možete zaključiti šta je ko u horoskopu. Pa pogledajte kakve poruke “konzumira” koji horoskopski znak

 • Razbudite muške strasti!

  Razbudite muške strasti!

  Da li ste imali priliku upoznati par koji i nakon dugog niza godina gledaju jedno na drugo kao na „ukusan zalogaj“? Sigurno ste se pitali kako je moguće. Da li znate na koji način se održao taj pogled? 

1-10 of 97

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 10