PRETRAŽUJTE PO KATEGORIJAMA
Naše trgovine
Club 5*
0
0,00 KM
Losd fsdf sd
Vaša košarica je trenutno prazna.

Dječiji program

NAJBOLJE ZA NAŠE MALENE

Svi roditelji znaju koliko je dobar san važan za djecu. I mi takođe. Zbog toga smo pažljivo odabrali samo visokokvalitetne materijale sa odličnim dizajnom koji pružaju samo najbolje za vaše mališane.

Sortiraj prema Sortirati po

24 Proizvod(a)

Zatvori
Page:
  1. 1
  2. 2

24 Proizvod(a)

Zatvori
Page:
  1. 1
  2. 2

Dormeo proizvodi za djecu

Svi roditelji znaju koliko je san važan za djecu. I to znamo i mi. Zato smo pažljivo odabrali najkvalitetnije materijale izvrsnih dizajna i šarenih boja, jer vaši mališani zaslužuju samo najbolje!


Nudimo miran san što većem broju djece i odraslih i na taj način pridonosimo dobrobiti, zdravlju i sreći naših kupaca. Pažljivo biramo materijale i težimo visokim standardima u odabiru najbolje i najuravnoteženije kombinacije za svaki proizvod.


Za savršen san vaših mališana


Plišani materijal koji uglavnom koristimo za proizvodnju igračaka je tkanina izrađena od PES vlakana: primarno je mekana i ima izolacijska svojstva. To je topao, udoban i visoko prozračan materijal u koji će se zaljubiti vaši mališani.


Wellsleep® mikrovlakna, koja su daleko od uobičajenih poliesterskih vlakana izrađenih prije pola stoljeća, koriste se prvenstveno za proizvodnju jastuka i pokrivača. To su izuzetno topla, ali prozračna vlakna koja su i mekana i lagana. Uz to, njihova jedinstvena struktura stvara mjehuriće zraka između vlakana, koji osiguravaju još veći volumen, a time i veću udobnost.


Ako dijete loše spava, izgubi energiju, uspjeh u školi može se pogoršati, pa čak i imunološki sistem može oslabiti. Kvalitetan odmor, s druge strane, pomaže u održavanju mentalnog i tjelesnog zdravlja mališana, pozitivno utječe na ponašanje, doprinosi zdravom funkcioniranju imunološkog sistema, jača sposobnost koncentracije, poboljšava dobrobit, pa čak i pomaže u izbjegavanju depresije i pretilosti.


Samo najkvaliteniji materijali


Od samih početaka brend Dormeo ekspert za kvalitetan san fokusirao se na kvalitet odmora ne samo za odrasle već i za djecu. Proizvodi izrađeni za dječje sobe nisu samo visokokvalitetni, već interesantni za djecu.


Naš asortiman je širok i sastoji se od proizvoda koji nude cjelovito rješenje za spavanje, ali i onih koji nadopunjuju san. Dajte svojoj djeci savršenu posteljinu s mekanom dekom ili jastukom, ali i veselu dekicu ili plišanog prijatelja.


Svi dječji proizvodi izrađeni su s naglaskom na detalje, a Dormeo emotivne sove nisu samo jastuk s pokrivačem, već i zaigrani prijatelj koji će vaše mališane naučiti koliko su važne emocije. Osim toga, okuplja puno igara i ideja!


Misija brenda Dormeo je ispuniti dom pažnjom i skladom dobrim snom. Također znamo da na san snažno utječu emocije. Poklonite svojoj djeci proizvode izrađene od raznih ugodnih materijala i uspavajte ih najslađim snom ili donesite duge sate pune zabave i avanture.


Širok asortiman proizvoda za naše najmlađe

Dječje jastuke i jorgane treba često prati i mijenjati svake 2 godine kako bi se održala svježina i higijena okruženja za spavanje. Važno je da dječja posteljina bude izrađena od visokokvalitetnih materijala koji ne uzrokuju iritaciju kože ili alergije i da ima prozračnost. Dormeo koristi najsavremenije materijale za spavaću sobu koji su prikladni za kožu kako bi stvorio proizvode koji doprinose kvalitetnom i uzbudljivom snu.

Jedan od naših najpopularnijih materijala, punjenje Wellsleep® od mikrovlakana, obavija djecu pahuljastom mekoćom tokom spavanja. Jedinstvena unakrsna struktura vlakana omogućuje stvaranje mini zračnih džepova koji povećavaju volumen punjenja. Mikrofiber vlakna imaju izvrsna svojstva regulacije temperature, spriječavaju znojenje i skupljanje grinja i bakterija.

Odaberite udoban dječji madrac, šarenu posteljinu, dječji jastuk, dječju dekicu, mekani dječji tepih od memorijske pjene ili slatke plišane igračke i pružite svom djetetu savršeno iskustvo opuštajućeg sna!

Ako vaše dijete spava na starom krevetu ili kauču, učinite njegov krevet udobnijim s Dormeo nadmadracem. A ono što će zasigurno očarati mališane je šareni izbor naših uzbudljivih dodataka.