PRETRAŽUJTE PO KATEGORIJAMA
Naše trgovine
Club 5*
0
0,00 KM
Losd fsdf sd
Vaša košarica je trenutno prazna.

Ergo Comfort madrac

100 100 2
SKU: 99-1000124483
Photo
Video
-15%

Ergo Comfort je specijalno dizajniran ergonomski madrac za maksimalnu potporu leđa, poravnanje kičme i oslobađanja pritiska. Zahvaljujući dodatnom Ergo sloju inspirisanom Kosmodiskom, madrac se savršeno prilagođava vašem tijelu pružajući maksimalnu udobnost. Čvrstoća madraca može se podesiti od srednje do tvrde. Visina je 20cm. Navlaka madraca se može prati.

Ergo Comfort madrac

Cijena: 719,90 KM


Akcijska cijena: 611,90 KM

Club5*: 581,30 KM
Stock: 1
Za informacije o vremenu dostave, odaberite boju/veličinu.
Nazovite nas na: 033 721 035
Informacije ukratko

Ergo Comfort je specijalno dizajniran ergonomski madrac za maksimalnu potporu leđa, poravnanje kičme i oslobađanja pritiska. Zahvaljujući dodatnom Ergo sloju inspirisanom Kosmodiskom, madrac se savršeno prilagođava vašem tijelu pružajući maksimalnu udobnost. Čvrstoća madraca može se podesiti od srednje do tvrde. Visina je 20cm. Navlaka madraca se može prati.

Saznajte više
Detaljnije o proizvodu
 • PROBNI PERIOD 60-noći

  Budite 110% sigurni! Isprobajte Ergo Comfort madrac tokom 60 noći - sigurni smo da će vam se svidjeti.

 • 15 GODINA PRODUŽENE GARANCIJE

  Nudimo vam mogućnost da imate 15 godina produžene garancije. To je 5.470 noći, da se probudite svježi i spremni za novi dan.

 • PROIZVEDEN U EU

  Madrac je dizajniran i napravljen po najvišim standardima Dormea i EU.

Najbolji ergonomski madrac

Predstavljamo vam Ergo Comfort madrac - pravo rješenje za sve koji žele miran i kvalitetan san. Jedinstveni dizajn madraca kombinuje 5 slojeva koji osiguravaju maksimalnu potporu i prilagodljivost vašem tijelu te vrhunsku udobnost spavanja. Madrac pruža optimalnu podršku vašoj kičmii i sprječava pojavu neugodnih bolova.

Madrac je testiran od strane nezavisnog njemačkog Ergonomie instituta i svrstan je među najbolje ergonomske madrace u Europi. Test je pokazao kako madrac ima izvrsnu potporu, prilagodljivost i udobnost.

Optimalna potpora za kičmu

Inovativni ERGO sloj oponaša oblik kičme i prilagođava se prema vašim potrebama. Zahvaljujući njemu, madrac osigurava pravilno držanje tokom spavanja i pruža miran i kvalitetan san tokom cijele noći.

Vrhunska udobnost spavanja

 • Ergonomski madrac: pruža optimalnu podršku i prilagođava se vašem tijelu i kičmi.
 • Srednji sloj - Ergo sloj inspiriran Kosmodiskom u obliku kičme.
 • Ukupna visina madraca 20 cm - 18 cm jezgre i 2 cm memorijske pjene utkane u navlaku madraca
 • 3 zone udobnosti za prilagođenu potporu različitih dijelova tijela.
 • Prozračan zahvaljujući Ecocell pjeni i zračnim kanalićima.
 • Antibakterijski i hipoalergeni madrac, idealan za sve koji pate od alergija i astme.
 • Skidiva i periva navlaka za higijensko okruženje tokom spavanja.
 • 60 noći testni period i 15 godina produžene garancije.
 • Ergonomske karakteristike testirane u Njemačkoj.
 • Proizveden u Europi.
 • Mogućnost plaćanja na rate.
Dormeo Ergo Comfort Mattress

Antibakterijski i antialergijski madraci sa perivom navlakom

Kvalitetna memorijska pjena prošivena u izuzetno mekanu i posebno dizajniranu navlaku savršeno se prilagođava konturama vašeg tijela. Osim toga, izuzetno je higijenska. CleanEffect® tretman u navlaci pruža zaštitu od grinja, bakterija i mikroba, za zdravo i higijensko okruženje za spavanje. Viskozna vlakna imaju odlična svojstva za regulaciju vlage, što će vam omogućiti da spavate na suhoj i svježoj površini. Navlaka je skidiva i periva. Higijena je važan dio kvalitetnog sna, a kvalitetan san je temelj kvalitetnog imunološkog sistema.

Pogledajte strukturu madraca

visina20cm

Dormeo Ergo Comfort Mattress

Pređite preko  za više informacija o proizvodu.

 1. 2 cm memorijske pjene utkane u navlaku

  Savršeno se prilagođava obliku tijela.

 2. 6 cm Ecocell® mekane bijele pjene s kanalićima

  Visokokvalitetna pjena koja pruža prozračnost, savršenu udobnost i potporu. Kanalići pružaju fleksibilnost pjene i omogućavaju cirkulaciju zraka.

 3. 6 cm ERGO sloja

  Oblik jedinstvenog sloja inspirisan KOSMODISK® tehnologijom- medicinskim pomagalom poznatim po svojim pozitivnim učinkom na kičmu i leđa.

  Dormeo Ergo Comfort Mattress
 4. 6 cm Ecocell® čvršće plave pjene sa kanalićima

  Visokokvalitetna prilagodljiva pjena omogućava prozračnost, savrenu udobnost i potporu. Kanalići su dodani za više fleksibilnosti i pružaju bolju cirkulaciju zraka.

 5. Kanali u Ecocell® pjeni

  Imaju 2 funkcije – osiguravaju bolju fleksibilnost pjene i bolju cirkulaciju zraka.

 6. Periva navlaka sa 4 ručke

  Navlaka je u potpunosti periva.

 7. Navlaka sa CleanEffect® zaštitom

  Ovaj tretman osigurava zaštitu od grinja i bakterija. Navlaka madraca je antialergijska i antibakterijska i osigurava svježe i čisto okruženje za spavanje.

Prirodna ergonomska potpora

Ergo Comfort madrac je za vas ako:

 • tražite madrac za optimalnu udobnost spavanja
 • želite da svaki dio vašeg tijela ima odgovarajuću potporu, bez obzira na položaj u kojem spavate
 • trebate madrac koji se prilagođava prema vašim potrebama
 • želite učinkovitu zaštitu protiv grinja i bakterija
 • tražite izdržljivi i kvalitetan madrac

i želite kvalitetan i miran san tijekom cijele noći.

Da li ste znali?

Činjenica je da nedostatak sna utiče na imunitet. Istraživanja pokazuju smanjenje prirodnog imuniteta ćelija 70% nakon samo četiri ili pet sati sna. Rezultat je nemogućnost tijela da se izbori sa zaraznim virusima, kao što je korona. Srećom, ovaj se nedostatak u imunitetu poništava čim se vratite na dovoljan broj sati sna, tj. barem na sedam do devet sati sna.

Čuvamo vaša leđa

Bilo da patite od hronične boli u donjem dijelu leđa ili ste se jednostavno precijenili tokom posljednjeg vježbanja, kvalitetan Ergo Comfort madrac osigurava vam olakšanje u vratu, rukama, nogama i leđima. Ne samo da ublažava tačke pritiska, madrac Ergo omogućuje optimalnu podršku vašim leđima i održava kičmu u pravilnom položaju tokom sna.

Najčešći uzrok boli u leđima je zastarjeli i mekan madrac koji ne pruža dovoljnu podršku tokom spavanja. Također, bol u leđima često ne dopušta miran i kvalitetan san.

Tri zone udobnosti pružaju prilagođenu podršku različitim dijelovima tijela, u svim položajima spavanja. Naš Ergo Comfort prilagođava se vašem tijelu, bilo da spavate na boku, leđima ili trbuhu.

Testirano i provjereno

Ergonomski madrac Comfort Ergo dizajniran je za maksimalnu podršku leđima, kičmi i cijelome tijelu. Naša misija je poboljšati kvalitet vašeg života, pružajući vam bolji i zdraviji san.

Oblik jedinstvenog sloja od 6 cm inspiriran je Kosmodiskom - medicinskim pomagalom poznatom zbog svojih pozitivnih učinaka na zdravlje kičme i uklanjanju bolova u donjem dijelu leđa.

Ergonomske karakterisktike madraca testirane su u Njemačkoj od strane svjetski poznatog neovisnog laboratorija. Test je pokazao kako madrac Ergo Comfort ima izuzetnu prilagodljivost tijelu, maksimalnu podršku te optimalnu udobnost.

Dormeo Ergo Comfort Mattress

ERGO sloj inspisan kičmom i KOSMODISKOM

Madrac prilagođen samo vama

Madrac Ergo Comfort dolazi s reverzibilnom jezgrom koja vam omogućava da odaberete između manje tvrde i tvrđe podloge.

Jedna strana jezgre napravljena je od manje tvrde Ecocell® pjene bijele boje, visine 6 cm dok je druga strana od tvrđe Ecocell® pjene plave boje, visine 6 cm. Kada stranu bijele boje stavite na vrh, vaš će madrac biti manje tvrd, a kada na vrh stavite sloj plave boje, madrac će biti tvrđi.

Okretanjem jezgre madraca - madrac mijenja svoju tvrdoću.

Dormeo Ergo Comfort Mattress

MEKŠA STRANA

TVRĐA STRANA

Spavajte bolje zajedno

Zahvaljujući reverzibilnoj jezgri madraca odaberite između manje tvrde i tvrđe podloge za spavanje. Jednostavno preokrenite madrac kako biste isprobali razliku u tvrdoći i odaberite stranu koja vam više odgovara. Ergo Comfort madrac dostupan je s dvostrukom jezgrom (za dimenzije madraca od 160 cm i veće), a obje se mogu okretati na jednu i drugu stranu. Uživajte u kvalitetnom snu na madracu koji ne prenosi pokrete s jedne na drugu stranu.

Antibakterijska i hipoalergena navlaka madraca

Bogata memorijska pjena utkana u navlaku madraca optimalno se prilagođava obliku i pokretima vašeg tijela. U gornju stranu navlake madraca dodali smo vlakna viskoze. Viskoza otklanja vlagu, pruža osjećaj hlađenja i daje poseban sjaj navlaci madraca. Također, navlaka je obogaćena CleanEffect® tretmanom koji ima antibakterijska svojstva i sprječava nastanak grinja. Uz to, osigurava svježinu i sprječava nastanak neugodnih mirisa.

Brzo i jednostavno postavljanje

Vaš novi madrac stići će dostavom vakuumiran, omotan u 2 sloja plastične folije i zapakovan u odgovarajuću kutiju. Svi naši madraci su vakuumirani, što omogućuje zaštitu prilikom transporta.

 

 • 1
  Unpacking Mattress - Step 1

  Pažljivo razrežite vanjsku vreću te pritom nemojte koristiti nož već isključivo makaze kako ne biste probušili unutrašnju zaštitu.

 • 2
  Unpacking Mattress - Step 2

  Odmotajte vakuumski zamotan madrac na vaš krevet. Pažljivo prerežite plastičnu vreću uz rubove i gledajte kako se madrac trenutno napuhuje, te potom uklonite vreću!

 • 3
  Unpacking Mattress - Step 3

  Pričekajte 6 sati da se vaš novi madrac u potpunosti formira!

Produžite vijek madraca

Kupovinom Dormeo letvica možete produžiti osnovnu garanciju madraca na 15 godina. Osigurajte pravilnu raspodjelu težine i optimalnu prozračnost vašeg madraca i provjerite Dormeo letvice.

Tehničke informacije
Antibakterijski tretman Da
Dormeo linija Vitality
Dormeo program za spavanje
Dvostruka jezgra Da
Memorijska pjena Da
Periva navlaka Da
Reverzibilna jezgra Da
Tvrdoća Izuzetno mekana, Tvrdo
Visina 20 cm
Zone jezgre 3
Dostupnost u trgovinama
Dostupnost proizvoda u tabeli je informativne prirode, savjetujemo vam da prije odlaska u trgovinu kontaktirate naše kolege u pojedinim trgovinama i provjerite dostupnost željenog proizvoda.
NAČINI PLAĆANJA

Koje su Vaše opcije plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara, a možete platiti na sljedeće načine:

Plaćanje pouzećem

Jednostavno i brzo - jedan je od najjednostavnijih oblika plaćanja. Naručene proizvode plaćate prilikom preuzimanja paketa.

U ovom obliku plaćanja potrebno je pri naručivanju odabrati opciju 'Gotovina/kartica' – te možete birati između gotovinskog plaćanja ili plaćanje cijelog iznosa putem kartice pri preuzimanju paketa na Vašoj adresi. Ukoliko plaćate putem kartice, istu ćete provući kroz POS terminal.

Slikovit prikaz procesa narudžbe možete pogledati ukoliko kliknete ovdje.

Plaćanje na rate kreditnim karticama

Proizvode na internetskoj stranici moguće je naručiti uz opciju plaćanja na rate i to je moguće je platiti sljedećim karticama: American Express, Dinners ili jednu od kreditnih kartica ovih banaka: UniCredit,Master kartica Sparkasse bank, Reiffeissen, Sberbank-a BiH, Nova Banka ili Intesa Sanpaolo banke!!

Proizvode je moguće kupiti uz plaćanje do 36 rata, minimalni iznos za kupovinu na rate je 99,90 KM. Kartice kojima je moguće platiti na rate:

 • Sberbank Cach karticom do 36 rata
 • UniCredit Visa Classic kreditnom karticom i Super Nova i Visa Classic kreditnom karticom Nove Banke do 24 rate
 • Diners i Inspire karticom Intesa Sanpaolo banke do 12 rata
 • MasterCard Sparkasse banke, American, Shopping karticom Raiffeissen banke i do 6 rata

Posebna pogodnost:

Plaćanje na rate

Potrebno je samo pri naručivanju odabrati način 'Plaćanja na rate', te odabrati broj rata koji želite. Narudžba stiže na Vašu kućnu adresu i pri preuzimanju provući ćete odgovarajuću karticu kroz POS terminal.

Za više informacija o plaćanju na rate, kliknite ovdje.

Online plaćanje karticama

Naručene proizvode plaćate online pri naručivanju, a narudžba stiže direktno na Vašu kućnu adresu. Plaćanje se vrši preko PikPay servisa, koji vam garantuje 100% sigurne transakcije i sigurnost podataka koje pošaljete. Podaci nikad neće biti dostupni trećim licima, a sigurnost Vaše kartice je garantovana najnaprednijom tehnologijom enkripcije zahvaljujući SSL protokolu koji enkriptuje podatke sa 128/256-bitnom enkripcijom.

Potrebno je pri naručivanju odabrati način plaćanja 'PikPay online plaćanje' i bit ćete prebačeni na sigurne PikPay servere.

Kako naručiti putem PikPaya?

Plaćanje putem PikPay sistema je izuzetno jednostavno i sastoji se od svega nekoliko koraka, koje možete detaljno pogledati ukoliko kliknete ovdje.

Komentari kupaca (2 Recenzije)

5

2 Recenzija(e)

2 Proizvod(a)

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Amela

www.dormeo.ba

Volim svoje malo utočište
Kada sam se preselila u novi stan, promijenila sam madrac. Zaista nevjerovatno iskustvo. Prezadovoljna sam <3 Trebala sam ovo uraditi mnogo ranije. Svaka pohvala i preporuka od srca!

Šefika

www.dormeo.ba

Sve pohvale
Dobila sam vaše proizvode i zadovoljna sam hvala vam od srca sve je super .Pozdrav vama cjeloj ekipi koja učestvuje u ovome ljubim vas