PRETRAŽUJTE PO KATEGORIJAMA
Naše trgovine
Club 5*
0
0,00 KM
Losd fsdf sd
Vaša košarica je trenutno prazna.

21-30 of 81

  • Horoskop otkriva koliko Vam znači strast u krevetu

    Iako vjerovatno smatrate da je seks univerzalno popularna aktivnost, njegova važnost varira od čovjeka do čovjeka. Prema znakovima horoskopa, evo tačno i koliko Vam je seks bitan u životu...

  • 10 najčešćih snova i koje je njihovo značenje u stvarnosti

    Ako vas zanima što znači kada sanjate da vas neko proganja ili da ste goli u javnosti, pročitajte koje je dublje značenje ovih i osam drugih najčešćih snova. Možda otkrijete nešto što do sada niste znali o sebi.

  • Šta pokloniti dragim osobama prema horoskopom znaku

    Prošla je i prva polovina decembra, što znači da se Nova godina krije odmah iza ćoška. Ponekad je teško pronaći odgovarajući poklon za svaku od osoba sa naših lista za darivanje, naročito onda kada stvari krenu nestajati u prodavnicama ranije nego obično jer su tražene i kada paketi poručeni preko interneta mogu i kasniti.

    Ako Vas sve ovo oko prazničnog šopinga pomalo plaši (ili pak ako volite sam praznični šoping, ali Vam treba nekoliko prijedloga), dajemo Vam nekoliko ideja za poklone po osnovu horoskopskog znaka...

  • Kako će se, prema horoskopskom znaku, ponašati vaš bivši partner?

    Zanima vas što možete očekivati od (uskoro) bivše ljubavi nakon prekida, prema karakteristikama njegovog ili njenog horoskopskog znaka? Donosimo vam astro poredak, držite palčeve da je vaš bivši partner na kraju skale!

  • Šta vam zvijezde predviđaju za decembar?!

    Dragi Strijelci sretan vam rođendan! Pročitajte šta vam zvijezde predviđaju za decembar i uvijek razmišljajte pozitivno!

  • Šta vam zvijezde predviđaju za novembar?!

    Drage Škorpije sretan vam rođendan! Pročitajte šta vam zvijezde predviđaju za novembar i uvijek razmišljajte pozitivno!

  • Tri planete koje odlučuju da li ste jedno za drugo

    Kompatibilnost između određenih horoskopskih znakova zavisi od mnogo više faktora nego prostog slaganja znakova, podznaka ili elemenata. Najbitniji faktori koji presuđuju vašoj ljubavi i određuju da li su dvije osobe stvorene jedna za drugu su Mars, Venera i Mjesec. Njihov položaj će vam otkriti sve.

  • Seksualni fetiši svakog horoskopskog znaka

    Postoji mnoštvo čudnih, ali divnih fetiša sa kojima možete da eksperimentišete sa partnerom i Vaš horoskopski znak Vam može pomoći da ih pronađete. Horoskopski znak je nešto što uzimamo u vid kada biramo poslovnu karijeru ili kada želimo da otkrijemo pored koga imamo tu posebnu hemiju. Ali to nije samo to, jer horoskop Vam govori više od toga. On čak pruža uvid i u to šta biste trebali da probate u spavaćoj sobi sa partnerom.

    Dakle, slijede fetiši po osnovi horoskopskih znakova...

  • Jesenji horoskop 2017 - samo kiša ili će biti i sunčeve svjetlosti?!

    Nakon prekrasnog, bezbrižnog ljetovanja svi se moramo suočiti s nešto zahtjevnijom jeseni... Ali prije nego što počnete brinuti o svojim jesenskim poslovima, pogledajmo zvijezde kako bismo vidjeli da li je jesen stvarno tako "zlobna" za vaš zodijak. Ko zna, možda bude vrlo ugodna jesen...

  • Najgore kombinacije horoskopskih znakova

    Astrologija Vam može pomoći da odredite da li su odnosi koje imate sa drugim ljudima dobri ili loši po Vas. A sad možete unaprijed znati da li Vi i ta druga, možda i voljena osoba možete trajati čitavu vječnosti ili će to biti gorak zalogaj za Vas.