PRETRAŽUJTE PO KATEGORIJAMA
Naše trgovine
Club 5*
0
0,00 KM
Losd fsdf sd
Vaša košarica je trenutno prazna.

31-40 of 81

  • Šta Vam zvijezde predviđaju ovog ljeta?

    Jeste li nedavno gledali vremensku prognozu? Temperature će biti visoke ovog ljeta bez sumnje, ali to ne znači da će i Vaše ljeto biti vrelo. Ili ipak znači? Pogledali smo prema zvijezdama za Vas i uračunali poravnanje planeta kako bismo odredili šta će Vam donijeti ljetni dani. Spremni da saznate?

  • 3 horoskopska znaka kojima će ovo biti najbolji mjesec u godini!

    Maj je pravi proljetni mjesec koji nam donosi možda najljepšu sezonu u godini, a za koja tri horoskopska znaka s naše liste, maj će biti najljepši mjesec u godini otkrijte u nastvaku...

  • Koji si lik iz serije Game of Thrones?

    Voliš Game of Thrones? Vjerovatno si pregledao sve sezone, upoznao sve likove,a u nekim si se sigurno i pronašao. Astorolozi su izdvojili 12 likova iz ove popularne serije, za koje smatraju da odgovaraju svakom horoskopskom znaku!

  • Šta datum rođenja govori o Vama?

    Značenje brojeva baš i nije uvijek popularno kod svih osoba, nekima je komplikovano, aneki jednostavno tome ne pridaju neki značaj. Ali, za poklonike numerologije, to je uvijek interesantna tema. Bićete izuzetno zadivljeni,kada vidite koliko brojevi mogu reći o jednoj osobi. Na osnovu datuma Vašeg rođenja, možete pročitati dosta zanimljivih i interesantnih stvari o Vama i Vašim najmilijima..

  • Da li će vaš momak biti dobar suprug prema horoskopskom znaku?!

    Vrijeme je da se odvoji žito od kukolja, jače od slabijeg i pravi muškarac od dječaka! Da li ste se ikada zapitali da li je vaš dečko zaista material za brak? Da li bi bio dobar suprug - brižan, romantičan, snažan, uspješan, zabavan i sve one velike i divne stvari iz filmova? Hajde da otkrijemo šta zvijezde kažu kakvi su potencijalni supruzi prema horoskopskim znakovima

  • Proljetni horoskop

    Mnogo toplih dana, cvijeće i cvrkut ptica – to je čarolija! Ali, šta još? Proljeće je vrijeme novih početaka, stoga li ćemo zaista dobiti nešto novo? Da li proljeće nosi novu ljubav? Mnogo novca? Novog prijatelja? Ili nove ponude na poslovnom polju? Ili će život ostati kakav i jeste? Pogledajte šta vam to zvijezde predviđaju ovog proljeća …

  • Snovi horoskopskih znakova

    Naravno, svaki čovjek sanja, iako te snove najčešće zaboravimo pri samom buđenju. Međutim, postoje neki znakovi koji pokazuju stanje našeg uma, mogu biti i pozitivni i negativni snovi. Oni su u snovima isti, poput simbola dubine-prošlost, letenje-sloboda. Jeste li se ikada pitali da li imaju neki karakteristični snovi za horoskopske znakove jer različite stvari motiviraju ili izazivaju tjeskobu i napetost kod ljudi u zavisnosti od naših osobina, pa čak san ima ulogu smanjiti tenziju jer svaki horoskopski znak na različite načine to doživljava.

  • Najbolje supruge po horoskopu?

    Uskoro se ženite? Ili ste nedavno započeli novu vezu, ali je za duge staze? U svakom slučaju, vjerojatno želite znati da li ste odabrali pravu ili ne - ali kako to saznati? Pa, samo će vrijeme pokazati, ali do tada, možete provjeriti što zvijezde kažu o tome! Otkrivamo koje su pripadnice horoskopskih znakova najbolje žene - a koje nisu toliko ...

  • Muškarac u znaku Škorpije

    Škorpija je znak ekstremnosti i intenziteta. Ako ste u vezi sa muškarcem rođenim u znaku škorpije, onda morate naučiti kako da ga razumijete i da ga prihvatite onakvim kakav je. 

  • Žena u znaku Škorpije

    Priroda ličnosti rođenih u znaku Škorpije izvor je neugasive borbe strasti i osjećanja. Inteligentne su, veoma hrabre, ali i jako osvetoljubive. Veza s njima podrazumjeva ekstreme svih vrsta.