PRETRAŽUJTE PO KATEGORIJAMA
Naše trgovine
Club 5*
0
0,00 KM
Losd fsdf sd
Vaša košarica je trenutno prazna.

Madraci

MADRACI

Od pjene do Octaspring opruga, čvršći ili mekan kao oblaci, obećavamo da ćete kod nas pronaći idealan madrac o kojem ste sanjali.
Samo do 31.1. poklanjamo vam vaučer do 200KM, umanjite vrijednost narudžbe ili odaberite poklone!

Sortiraj prema Sortirati po

12 Proizvod(a)

Zatvori

12 Proizvod(a)

Zatvori

Ortopedski Dormeo madraci

Zdrav i potpun san vrlo je važan za sve, jer on ne samo da čini trećinu našeg života, već utječe i na naše zdravlje i aktivnost i fokusiranost tokom dana. Teško je postići ciljeve, kada gotovo cijelu noć tražite ugodan položaj da se naspavate. Stoga ćete kupovinom kvalitetnog madraca ​​značajno doprinijeti ugodnom životu općenito.


Širok asortiman Dormeo madraca je tu da zadovolji različite potrebe naših kupaca. Za najmlađe korisnike Dormeo predstavlja madrace s tvrdom podlogom i podlogom od Ecocell® pjene. Ove madrace liječnici preporučuju za siguran razvoj djece. Vodootporna navlaka od viskoze s antibakterijskom impregnacijom CleanEffect®, koji se lako uklanja i pere, pomoći će dugo održavati madrac u dobrom stanju i spriječiti akumulsanje prašine, grinja i bakterija.


Za odrasle članove porodice izbor tvrdoće madraca veći je ovisno o potrebama i preferencijama, od mekog do tvrđeg. Različiti nivoi čvrstoće i dizajna sa svake strane madraca, 3 zone potpore za maksimalnu udobnost glave, ramena, nogu i bedara, sve s inovativnom zaštitom od prašine, bakterija, mirisa i grinja. Posebno odabrani materijali i dizajn madraca omogućuju slobodno cirkulsanje zraka, pružajući ugodnu temperaturu za spavanje i ljeti i zimi.


Ako volite tvrdi madrac: oprostite se od neugodnih madraca i kauča na kojima ste spavali i loših noći - preporučujemo kvalitetne, tvrde madrace od Ecocell® pjene. Ecocell® pjena je mnogo modernija i izdržljivija od tradicionalne pjene i ima savršenu prozračnost. Prilagođava se konturama vaših leđa i pouzdano podupire vaše tijelo tako da se ujutro možete opustiti. Izvrstan je izbor i za djecu.

U našoj ponudi svako može pronaći savršeni madrac koji odgovara njegovoj visini, težini i navikama spavanja. Našim okretnim madracima može se prilagoditi tvrdoća madraca. A memorijska pjena jedan je od najpopularnijih i najrasprostranjenijih materijala na tržištu. Prilagođava se temperaturi i obliku vašeg tijela, pruža savršen odmor i izvrsnu potporu vratu, ramenima i leđima. Popularnost naših madraca s memorijskom pjenom Dormeo je nepromijenjena, ne slučajno.


Nudimo širok izbor različitih veličina jednokrevetnih i duplih madraca za različite vrste kreveta. Pri odabiru madraca po visini, imajte na umu da bi za udobnu potporu madrac trebao biti malo veći od visine vašeg kreveta. Kupovinom u Dormeo web trgovini nećete moći pogriješiti s izborom, jer ćete službeno imati 100 dana probnog perioda da biste se zaljubili u svoj novi madrac ili vam vraćamo novac. Pored probnog perioda,, imat ćete još 15 godina garancije da vas naši proizvodi neće iznevjeriti.


Ako želite izdržljiv madrac i luksuznu udobnost, preporučujemo vam naše inovativne madrace od pjenastih opruga. Ne morate praviti kompromise s našim vrhunskim madracima: kraljevske visine, vrhunski materijali, zone udobnosti i antibakterijski tretman osiguravaju savršeno iskustvo spavanja svake noći. Unutar madraca nalaze se revolucionarne nove opruge Octaspring® s memorijskom pjenom - najznačajnija inovacija u dizajnu madraca u posljednjih 20 godina. Opruge se mogu kretati samostalno, u svim smjerovima - tako da se optimalno prilagođavaju kretanju tijela.

Ukoliko želite poboljšati udobnost vašeg madraca koji već koristite, predlažemo vam da pogledate ponudu Dormeo nadmadraca i neizostavne Dormeo jastuke.

Kako odabrati madrac za bebe?

Za siguran san djeteta odaberite čvrsti madrac, nemojte dodavati jastuke ili suvišne pokrivače u krevet. U iwebj trgovini najčešće su veličine 60x120 cm i 70x140 cm koje su prikladne za standardne krevetce. Svi madraci imaju 6 godina garancije.


Koliko su novca ortopedski madraci?

Cijena Dormeo madraca kreće se od 239,90 KM do 1499,90 KM.


Koji se madraci najčešće kupuju 2021. godine?

2021. godine najpopularniji modeli:


  • Baby madrac V2 veličine
  • Madrac iMemory Silver II
  • Ergo Comfort madrac