PRETRAŽUJTE PO KATEGORIJAMA
Naše trgovine
Club 5*
0
0,00 KM
Losd fsdf sd
Vaša košarica je trenutno prazna.

11-20 of 46

  • Kako ne razmaziti djecu tokom novogodišnjih praznika?!

    Praznici mnogoj djeci znače jednu stvar: poklone. Vjerovatno ste i sami čuli nekog od roditelja manje djece kako govori nešto tipa: „Sve je vrijedno samo tog njihovog osmjeha na licu.“ Tu je dakle trenutna nagrada za to što djeci dajete nešto što žele – taj rajski osmjeh. Ali postoji i lošija strana toga što uvijek kažemo „da.“

    Roditelji imaju kontrastne težnje jer sa jedne strane žele svojoj djeci da pruže sve – ali da podignu i dijete koje nije razmaženo. Evo šta kažu stručnjaci...

  • Kako spava Vaša beba?

    Poremećaj u spavanju dosta je čest problem u djetinjstvu, jer u prosjeku četvrtina djece pati od tog poremećaja.

  • Pravi madrac može pomoći Vašoj djeci da budu uspješnija u školi

    Sigurno želite najbolje za svoju najmlađe, uključujući uspjeh u njihovom  obrazovanju. Iako na ovo utiče mnogo faktora; neki od kojih Vam nikada ne bi pali na pamet. Jedan od najbitnijih faktora uspješnog obrazovanja je dovoljno kvalitetnog sna, što zavisi od madraca.

  • Iznenađujući razlog zašto roditelji ne spavaju dobro

    Roditelji možda spavaju loše, jer imaju mnogo stvari na pameti, možda spavaju na lošem madracu, jer je su im prve komšije grupa studenata koja pravi zabavu, možda brinu o svojim bebama ili je možda nešto sasvim drugo u pitanju? Možda nešto neočekivano?

  • Šta kada vaši mališani ne žele spavati?

    Vrlo često roditelji se susreću s problemom odlaska u krevet svoje djece. Djeca na sve načine izbjegavaju priznati da su umorna i da im je potreban odmor. Zašto to ustvari čine?

  • 10 razloga zbog kojih se muškarci teško odlučuju na brak

    Dugo maštate o svom vjenčanju, ali Vaš partner baš i ne dijeluje tako entuzijastično po pitanju te ideje? Je li Vam teško da dokučite čega se to on zapravo boji? Muškarci su pomalo čudna stvorenja – pa smo odlučili i da neke stvari raščistimo jednom zauvek. Pitali smo ih šta je to tačno što ih spriječava da stupe u brak – a evo i njihovih odgovora …

  • Kako zagrljaji mogu promjeniti vaš život?

    Šta je to u zagrljajima toliko dobro? Da li se zbog zagrljaja osjećamo povezanim s drugima? Da li je to zato što nas podsjećaju na to koliko smo bili sigurni i voljeni kao bebe? Da li je to zato što nam je toplo, iznutra i izvana? Ili je sve navedeno?

  • Abeceda zdravog spavanja za najmlađe

    Koliko djeci zapravo treba sna? Prema najnovijim istraživanjima odraslima je dovoljno 7 do 8 sati sna, novorođenče treba čak 16-18 sati sna, djeca predškolskog uzrasta 10-12 sati sna, a djeci školskog uzrasta minimalno je potrebno 9 sati sna dnevno.

  • 10 najčešćih “tačkastih” bolesti

    Bebe i mlađa djeca podložni su raznim bolestima koje se manifestuju osipom na koži. Donosimo vam deset najčešćih, da možete brže i bolje reagovati.

  • Da li vaše dijete ima problem sa bijesom?

    Kada vidite svoje malo zlato kako se voli grliti, ljubiti, maziti, uživa u zabavi, trčanju, igri, svojim dječjim maštarijama, vidite najbolje dijete na svijetu, sve dok se ne počne ponašati agresivno prema svojoj mlađoj ili starijoj braći i sestrama, prijateljima, članovima porodice pa i vama.