Vaša košarica je trenutno prazna.

Probaj

Praznični savjeti

1-10 of 70

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 7
 • Dormeo namještaj

  Dormeo namještaj

  Finalna rasprodaja izložbenog Dormeo namještaja se nastavlja i to sa još većim popustom, do čak -70%! Posjetite nas u našim trgovinama i možda baš vi ugrabite posljednji komad i ostvarite nevjerovatnu uštedu do čak 770 KM!
  Pročitaj više 
 • Kako okititi jelku?

  Kako okititi jelku?

  Neki bi rekli da za to nije potrebno nikakvo znanje i vještina, ali ako jelku ukrašavate svake godine, vjerovatno se pitate kako okititi jelku i nedostaje vam malo inspiracije da vaš novogodišnji dekor izgleda svježe, moderno i drugačije nego prije.

  Pročitaj više 
 • Dobitnici nagradne kampanje " Predloži svog heroja"

  Dobitnici nagradne kampanje " Predloži svog heroja"

  Vjerujemo da svi s nestrpljenjem očekujete da saznate ko su sretni dobitnici naše Dormeo nagradne kampanje " Predloži svog heroja". Vrijeme je da saznamo...

  Pročitaj više 
 • Dormeo Home slavi drugi rođendan

  Dormeo Home slavi drugi rođendan

  Naš tim najviše voli kada vas iznova i iznova obraduje sa posebnim iznenađenjima...Ovog vikenda otkažite sve obaveze i planirajte da se družite s nama , a mi vam obećavamo nezaboravnu zabavu, ponude i uštede kojima nećete moći odoljeti. Pridružite nam se na proslavi drugog rođendana naše Dormeo Home trgovine.

  Pročitaj više 
 • Dormeo i Centrotrans tradicionalno obilježili Svjetski dan spavanja

  Dormeo i Centrotrans tradicionalno obilježili Svjetski dan spavanja

  Već treću godinu zaredom Dormeo je na neuobičajen način čestitao Svjetski dan spavanja. I ove godine Dormeo je prigodnim poklonima obradovao putnike koji koriste usluge prijevoza Centrotransa i to na gradskoj autobuskoj liniji Dobrinja – Vijećnica, te im na ovaj način čestitao Svjetski dan spavanja i poželio dobro jutro.

  Pročitaj više 
 • Spa day u Dormeo Home trgovini

  Spa day u Dormeo Home trgovini

  Dormeo Home je u saradnji sa partnerom Bambina beauty centra za vas obezbijedio Spa day.

  Pročitaj više 
 • Studio Dormeo Sarajevo slavi 11.rođendan

  Studio Dormeo Sarajevo slavi 11.rođendan

  Naš tim najviše voli kada vas iznova i iznova obraduje sa posebnim iznenađenjima...Ove subote otkažite sve obaveze i planirajte da se družite s nama , a mi vam obećavamo nezaboravnu zabavu, ponude i uštede kojima nećete moći odoljeti. Pridružite nam se na proslavi 11. rođendana naše Studio Dormeo Sarajevo trgovine.

  Pročitaj više 
 • 6 razloga zašto trošimo više novca za Dan zaljubljenih

  6 razloga zašto trošimo više novca za Dan zaljubljenih

  Dan zaljubljenih slavimo kako bismo pokazali dragoj osobi da nam je do nje stalo. Je li to i jedini razlog zašto mnogi troše velike svote novca na praznik ljubavi? Otkrivamo koji se još razlozi mogu kriti iza skupog poklona na Valentinovo.

  Pročitaj više 
 • Praznični centri u trgovinama

  Praznični centri u trgovinama

  Dragi naši,

  Praznici su uvijek bili posebno vrijeme, vrijeme kada je osmjeh osoba koje darujete od neprocjenjive vrijednosti. Ove godine smo, u našim trgovinama širom BiH, odlučili da i mi darujemo Vas. U nastavku pročitajte šta smo Vam to pripremili.

  Pročitaj više 
 • Dormeo namještaj

  Dormeo namještaj

  Velika rasprodaja Dormeo izložbenog namještaja je počela... Posjetite nas u našim trgovinama i možda baš vi ugrabite posljednji komad i uštedite do čak 400 KM!
  Pročitaj više 

1-10 of 70

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 7