Vaša košarica je trenutno prazna.

Probaj

Sex i veze

1-10 of 114

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 12
 • Argumenti za i protiv zaljubljivanja na prvi pogled

  Argumenti za i protiv zaljubljivanja na prvi pogled

  Koncept zaljubljivanja na prvi pogled je jedna od stvari o kojoj se, kada govorimo o ljubavi, najviše debatira. Činjenica je da možete upoznati nekog i odmah biti na sedmom nebu, ali zaljubiti se duboko, iskreno, ludo samo na jedan pogled? Je li to moguće? Ovisi o tome kome postavljate ovo pitanje.

  Pročitaj više 
 • 4 znaka da zavlačite muškarce

  4 znaka da zavlačite muškarce

  Postoje žene koje vole da budu dominantne, a iz tog osjećaja moći često postaju i surove prema muškom polu. Tako one upravljaju odnosom, ali i muškarcem. Mi vam donosimo 4 znaka da spadate upravo u tu skupinu.

  Pročitaj više 
 • Savjeti kako da postanete pravi džentlmen

  Savjeti kako da postanete pravi džentlmen

  Svaki muškarac treba da zna osnovna pravila lijepog ponašanja. Ne može ni zamisliti koliko lijepo ponašanje, iskazivanje poštovanja i uvažavanja prema ljepšem polu, može da mu podigne “cijenu” u društvu, čak i ako nema ostale fizičke kvalitete. Držanje kišobrana, otvaranje vrata ili poklanjanje cvijeća i drugih sitnica, pokazuju lijepe manire i lijepo vaspitanje, koje prija i starijim i mlađim damama. Čak i one djevojke koje dokazuju na svakom koraku da su ravnopravne sa muškarcima, neće ostati neosjetljive na lijepo ponašanje muškaraca.

  Pročitaj više 
 • 5 savjeta za okončanje veze koja više ne funkcioniše

  5 savjeta za okončanje veze koja više ne funkcioniše

  Uz toliko promjena koje se dešavaju tokom jeseni, možda ste počeli da uviđate kako biste željeli da napravite još jednu promjenu. Nikada nije lako raskinuti vezu, naročito ukoliko je ona dugo trajala, ali ponekad jednostavno morate biti jaki i pružiti sebi novi početak. Evo i nekoliko savjeta koji će Vam pomoći da odlučite da li je raskid stvarno put kojim biste trebali poći i kako da ga učinite makar malo lakšim za sebe.

  Pročitaj više 
 • 10 romantičnih filmova koji vraćaju vjeru u ljubav

  10 romantičnih filmova koji vraćaju vjeru u ljubav

  Ponekad su scene seksa u filmovima čista požuda, ali ponekad predstavljaju čistu i neokaljanu ljubav. Ako želite da spoznate razliku između seksa i vođenja ljubavi, pogledajte neke od slijedećih filmova i njihove upečatljive scene.

  Pročitaj više 
 • Boja tvojih očiju otkriva kakav ti frajer najviše odgovara

  Boja tvojih očiju otkriva kakav ti frajer najviše odgovara

  Kažu da su oči ogledalo duše i da o nekoj osobi možete znati sve kada joj se duboko zagledate u oči. Neka istraživanja tvrde da vaša boja očiju može otkriti kakav partner bi vam odgovarao.

  Pročitaj više 
 • 9 znakova da vaš dragi ne planira odrasti u skorije vrijeme

  9 znakova da vaš dragi ne planira odrasti u skorije vrijeme

  Kada ste ga prvi put sreli, oboje ste bili mladi, tako da je većina njegovih navika, iako su pomalo djetinjaste, potpuno normalne. Bili ste previše zaljubljeni da dozvolite da vam smetaju, ali sada ste ovdje, 10 godina kasnije i spremni ste da pređete na novi fazu vašeg života. Ali on još uvijek nije tu, ako pokazuje jedan on ovih znakova, neće biti ni uskoro tu. Možda je vrijeme da krenete dalje.

  Pročitaj više 
 • Trikovi za uzbudljiviji seksualni život

  Trikovi za uzbudljiviji seksualni život

  Ako vam je seksualni život dobar, to vas ne bi trebalo zadovoljiti, vaš seksualni život trebao bi biti spektakularan. Ako u seksu ne uživate onoliko koliko biste trebali, možda je vrijeme da poduzmete nešto po tom pitanju.

  Pročitaj više 
 • Šta rade sretni parovi prije spavanja?

  Šta rade sretni parovi prije spavanja?

  Vrijeme prije spavanja, provedeno s voljenom osobom, je vrlo važno. Nije važno koliko dugo traje - jedan čitav sat ili nekoliko minuta. Jako je važno odvojiti vrijeme za sebe i partnera, uživati jedno u drugome, razgovarati i iskazati ljubav - to je sve što trebate. Za vas smo pripremili listu jednostavnih, ali učinkovitih savjeta za sve koji žele sretni utonuti u san.

  Pročitaj više 
 • 7 koraka do nove ljubavi u 2018.

  7 koraka do nove ljubavi u 2018.

  Da li je jedna od vaših novogodišnjih želja da pronađete ljubav u 2018. godini? Ako jeste, pročitajte ovaj članak i saznajte kako u 9 jednostavnih koraka možete ovu želju i ispuniti.

  Pročitaj više 

1-10 of 114

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 12