Vaša košarica je trenutno prazna.

Probaj

Happy Kids drvene kockice PIRAMIDA

Photo
Video

Igračke u najranijoj dobi kod djece treba da potiču kreativnost, razvijaju maštu i unaprijeđuju motoriku. Drvene eko igračke su dokazano najbolji izbor za svako dijete.

 • Komplet od 64 kocke u boji.
 • Sve kockice su obrađene i bez oštrih rubova.
 • Pogodna za djecu već od godinu dana
Happy Kids drvene kockice PIRAMIDA
49,90 KM
Odaberite opciju
Nazovite nas na: 033 721 035
 • Informacije ukratko
 • Detaljnije o proizvodu
 • NAČINI PLAĆANJA
Informacije ukratko

Igračke u najranijoj dobi kod djece treba da potiču kreativnost, razvijaju maštu i unaprijeđuju motoriku. Drvene eko igračke su dokazano najbolji izbor za svako dijete.

 • Komplet od 64 kocke u boji.
 • Sve kockice su obrađene i bez oštrih rubova.
 • Pogodna za djecu već od godinu dana
Saznajte više
Detaljnije o proizvodu

Savršene za djecu već od 1. godine

Podstaknite razvoj kreativnosti, mašte i matematičkih sposobnosti kod svoje djece već od najranijih doba. Igračke u najranijoj dobi kod djece treba da potiču kreativnost, razvijaju maštu i unaprijeđuju motoriku. Drvene eko igračke su dokazano najbolji izbor za svako dijete. Sa drvenim igračkama djeca se uče strpljenju, razvijaju finu motoriku, a mašta (ne dugme na elektronskim igračkama) pokreću zabavu. I tako treba da bude.

 

Kako koristiti?!

Ovim kockicama mogu se istraživati matematičke, prostorne, kreativne i građevinske mogućnosti. No, to nije sve - Vaši mališani će ovaj način razvijati svoje sposobnosti na svakom polju. 

Zabava i učenje

Dijete kroz igru uči razlikovati boje, razvrstavati predmete po bojama, grupisati ih, te na kraju imenovati određenu boju. Stoga je svaka kocka obojena sa jakim osnovnim bojama (crvena, žuta, zelena i plava) kojima su dodane još i ljubičasta i narančasta.

Osim toga, bojama se kroz igru mogu zadavati zadaci npr. slaganje boja po određenom redoslijedu, oblikovanje slova, kopiranje šablona (koje, doduše morate pripremiti ali ako želite možemo ih poslati sa paketom) čime se potiče razvoj koncentracije.

Zašto bi drvene igračke trebale biti izbor broj 1 svakom roditelju?

Igračke proizvedene od drveta, mnogo se temeljitije mogu očistiti od plastičnih. To je u osnovi zbog toga što je drvo prirodni materijal. U stvari, mnogi roditelji imaju pogrešnu predodžbu da se ne mogu očistiti drvene igračke. Za čišćenje drvene igračke važno je samo da bude redovito i to vlažnom krpom. I to je sve.

Drvene igračke su prirodne!

To je jedna od ključnih zdravstvenih i sigurnosnih prednosti drvenih igračaka, u poređenju sa plastičnim igračkama. Današnje plastične igračke sadrže razne hemikalije koje bi mogle biti štetne. To potvrđuju stručnjaci koji se bave ovakvim istraživanjima. Dakle cijena plastične igračke je obično niža od cijene drvene igračke , ali potencijalni zdravstveni rizici su veći. Zato je preporučljivo odabrati igračke napravljene od prirodnih materijala kao što je drvo.

 • drvo i akrilne vodene boje sa certifikatom DIN 71-3 za sigurnu igru djece
 • bez toksičkih boja

Ove su igračke savršen izbor za:

 • sve koji žele brinu o zdravlju i razvoju svoje djece
 • sve koji se žele razvijati kreativne sposobnosti kod djece
 • sve koji žele kvalitetnije igračke za svoju djecu

Tehničke informacije:

 • Komplet od 64 kocke u boji
 • Sve kockice su obrađene i bez oštrih rubova.
 • Dimenzija najveće kocke 2,5 x 8cm
 • drvo i akrilne vodene boje sa certifikatom DIN 71-3
NAČINI PLAĆANJA

Koje su Vaše opcije plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara, a možete platiti na sljedeće načine:

Plaćanje pouzećem

Jednostavno i brzo - jedan je od najjednostavnijih oblika plaćanja. Naručene proizvode plaćate prilikom preuzimanja paketa.

U ovom obliku plaćanja potrebno je pri naručivanju odabrati opciju 'Gotovina/kartica' – te možete birati između gotovinskog plaćanja ili plaćanje cijelog iznosa putem kartice pri preuzimanju paketa na Vašoj adresi. Ukoliko plaćate putem kartice, istu ćete provući kroz POS terminal.

Slikovit prikaz procesa narudžbe možete pogledati ukoliko kliknete ovdje.

Plaćanje na rate kreditnim karticama

Proizvode na internetskoj stranici moguće je naručiti uz opciju plaćanja na rate i to je moguće je platiti sljedećim karticama: American Express, Dinners ili jednu od kreditnih kartica ovih banaka: UniCredit,Master kartica Sparkasse bank, Reiffeissen, Sberbank-a BiH, Nova Banka ili Intesa Sanpaolo banke!!

Proizvode je moguće kupiti uz plaćanje do 36 rata, minimalni iznos za kupovinu na rate je 99,90 KM. Kartice kojima je moguće platiti na rate:

 • Sberbank Cach karticom do 36 rata
 • UniCredit Visa Classic kreditnom karticom i Super Nova i Visa Classic kreditnom karticom Nove Banke do 24 rate
 • Diners i Inspire karticom Intesa Sanpaolo banke do 12 rata
 • MasterCard Sparkasse banke, American, Shopping karticom Raiffeissen banke i do 6 rata

Posebna pogodnost:

Plaćanje na rate

Potrebno je samo pri naručivanju odabrati način 'Plaćanja na rate', te odabrati broj rata koji želite. Narudžba stiže na Vašu kućnu adresu i pri preuzimanju provući ćete odgovarajuću karticu kroz POS terminal.

Za više informacija o plaćanju na rate, kliknite ovdje.

Online plaćanje karticama

Naručene proizvode plaćate online pri naručivanju, a narudžba stiže direktno na Vašu kućnu adresu. Plaćanje se vrši preko PikPay servisa, koji vam garantuje 100% sigurne transakcije i sigurnost podataka koje pošaljete. Podaci nikad neće biti dostupni trećim licima, a sigurnost Vaše kartice je garantovana najnaprednijom tehnologijom enkripcije zahvaljujući SSL protokolu koji enkriptuje podatke sa 128/256-bitnom enkripcijom.

Potrebno je pri naručivanju odabrati način plaćanja 'PikPay online plaćanje' i bit ćete prebačeni na sigurne PikPay servere.

Kako naručiti putem PikPaya?

Plaćanje putem PikPay sistema je izuzetno jednostavno i sastoji se od svega nekoliko koraka, koje možete detaljno pogledati ukoliko kliknete ovdje.

Komentari kupaca 0 Komentar(a)

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star