PRETRAŽUJTE PO KATEGORIJAMA
Naše trgovine
Club 5*
0
0,00 KM
Losd fsdf sd
Vaša košarica je trenutno prazna.

10 odjevnih predmeta koji će Vas u sekundi učiniti privlačnijom

Od klasične male crne haljine do majica koje otkrivaju ramena, u ovih 10 vrsta garderobe su žene najprivlačnije muškarcima. A ono što je najbolje – većinu navedenih vjerovatno već imate u svom ormaru...

Mala crna haljina

Savršena mala crna haljina je apsolutno neophodna. Idealna je za posebne prilike kao i za svakodnevne obaveze – a prije svega je sjajna jer vas čini neodoljivom!

Štikle

Svakoj ženi je potreban par cipela na štiklu za posebne prilike. Visoke potpetice izdužuju firguru, poboljšavaju držanje cijelog tijela i vizuelno čine noge užim i dužim.

Nešto crveno

Postoje određeni detalji koji ističu senzualnost žene, a crvena boja je jedan od njih. Stručnjaci su utvrdili da su žene koje nose crveno uvijek privlačnije muškarcima od onih koje ne nose, čak i kada je u pitanju samo crveni karmin.

Gola ramena

Ništa nije privlačnije od golih ramena. Majice i haljine koje otkrivaju ramena su prije svega izuzetno ženstvene - a pri tom su i vrlo seksi. To je jedan od najboljih ženskih načina da otkriju malo kože, a ne budu vulgarne.

Uska haljina

Ona tanka linija između privlačnog i vulgarnog je zapravo u tome da se ne otkrije sve od jednom. Uska haljina ne zahtijeva da je otkriven dekolte ili da je kratka. Naprotiv, ona dobro krojena haljina ovog tipa ako ima dublji dekolte, nije istovremeno i kratka i obrnuto – ako je mini dužine, obavezno je da je cijeli gornji dio pokriven.

Čini čuda za muško oko, a Vas čini privlačnom i dostojanstvenom.

Kožna jakna

Ovo je svakako jedan od onih odjevnih predmeta koji nikada ne izlazi iz mode i daje Vam malu dozu agresivnijeg i „divljeg“ izgleda.

Detalj od čipke

Teško je pronaći trakninu koja je romantičnija i udobnija od čipke. Može da bude simpatična ili provokativna u zavisnosti od namjere. Samo nekoliko čipkastih detalja može potpuno da promjeni utisak. Budite pažljivi – previše čipke vrlo često djeluje jeftino i odbojno.

Otkrivena leđa

U trendu je, seksi je – morate ih imati! Majice bez leđa su jednostavan i dobar način da pokažete malo kože, a istovremeno održite stvari na pristojnom nivou.

Džins i bijela majica

Često su jednostavne stvari i najbolje! Uvijek ćete dobro izgledati u kombinaciji plavi ili crni džins i bijela majica – i što je najbolje ovo sigurno već imate u svom ormaru.

Sportska garedorba

Mnoge žene se ne osjećaju nimalo privlačno u trenerkama, sportskim helankama i uopšte stvarima za vježbanje. Ali istina je sasvim suprotna – muškarci smatraju žene u sportskoj garderobi veoma privlačnim.

Bonus savjet – sve je u stavu!

Ovo je definitivno najbolji od svih prethodnih savjeta. Ljudi vide kako se osjećate i ako se osjećate samouvjerenom privlačnom nije mnogo važno šta imate obučeno. Sve oči će biti uprte u Vas!