PRETRAŽUJTE PO KATEGORIJAMA
Naše trgovine
Club 5*
0
0,00 KM
Losd fsdf sd
Vaša košarica je trenutno prazna.

Madraci

MADRACI

Pronađite svoj madrac iz snova i probudite se naspavani.

Sortiraj prema Sortirati po

13 Proizvod(a)

Zatvori

13 Proizvod(a)

Zatvori

Ortopedski Dormeo madraci

Zdrav i potpun san vrlo je važan za sve, jer on ne samo da čini trećinu našeg života, već utječe i na naše zdravlje i aktivnost i fokusiranost tokom dana. Teško je postići ciljeve, kada gotovo cijelu noć tražite ugodan položaj da se naspavate. Stoga ćete kupovinom kvalitetnog madraca ​​značajno doprinijeti ugodnom životu općenito.


Širok asortiman Dormeo madraca je tu da zadovolji različite potrebe naših kupaca. Za najmlađe korisnike Dormeo predstavlja madrace s tvrdom podlogom i podlogom od Ecocell® pjene. Ove madrace liječnici preporučuju za siguran razvoj djece. Vodootporna navlaka od viskoze s antibakterijskom impregnacijom CleanEffect®, koji se lako uklanja i pere, pomoći će dugo održavati madrac u dobrom stanju i spriječiti akumulsanje prašine, grinja i bakterija.


Za odrasle članove porodice izbor tvrdoće madraca veći je ovisno o potrebama i preferencijama, od mekog do tvrđeg. Različiti nivoi čvrstoće i dizajna sa svake strane madraca, 3 zone potpore za maksimalnu udobnost glave, ramena, nogu i bedara, sve s inovativnom zaštitom od prašine, bakterija, mirisa i grinja. Posebno odabrani materijali i dizajn madraca omogućuju slobodno cirkulsanje zraka, pružajući ugodnu temperaturu za spavanje i ljeti i zimi.


Ako volite tvrdi madrac: oprostite se od neugodnih madraca i kauča na kojima ste spavali i loših noći - preporučujemo kvalitetne, tvrde madrace od Ecocell® pjene. Ecocell® pjena je mnogo modernija i izdržljivija od tradicionalne pjene i ima savršenu prozračnost. Prilagođava se konturama vaših leđa i pouzdano podupire vaše tijelo tako da se ujutro možete opustiti. Izvrstan je izbor i za djecu.

U našoj ponudi svako može pronaći savršeni madrac koji odgovara njegovoj visini, težini i navikama spavanja. Našim okretnim madracima može se prilagoditi tvrdoća madraca. A memorijska pjena jedan je od najpopularnijih i najrasprostranjenijih materijala na tržištu. Prilagođava se temperaturi i obliku vašeg tijela, pruža savršen odmor i izvrsnu potporu vratu, ramenima i leđima. Popularnost naših madraca s memorijskom pjenom Dormeo je nepromijenjena, ne slučajno.


Nudimo širok izbor različitih veličina jednokrevetnih i duplih madraca za različite vrste kreveta. Pri odabiru madraca po visini, imajte na umu da bi za udobnu potporu madrac trebao biti malo veći od visine vašeg kreveta. Kupovinom u Dormeo web trgovini nećete moći pogriješiti s izborom, jer ćete službeno imati 100 dana probnog perioda da biste se zaljubili u svoj novi madrac ili vam vraćamo novac. Pored probnog perioda,, imat ćete još 15 godina garancije da vas naši proizvodi neće iznevjeriti.


Ako želite izdržljiv madrac i luksuznu udobnost, preporučujemo vam naše inovativne madrace od pjenastih opruga. Ne morate praviti kompromise s našim vrhunskim madracima: kraljevske visine, vrhunski materijali, zone udobnosti i antibakterijski tretman osiguravaju savršeno iskustvo spavanja svake noći. Unutar madraca nalaze se revolucionarne nove opruge Octaspring® s memorijskom pjenom - najznačajnija inovacija u dizajnu madraca u posljednjih 20 godina. Opruge se mogu kretati samostalno, u svim smjerovima - tako da se optimalno prilagođavaju kretanju tijela.

Ukoliko želite poboljšati udobnost vašeg madraca koji već koristite, predlažemo vam da pogledate ponudu Dormeo nadmadraca i neizostavne Dormeo jastuke.

Kako odabrati madrac za bebe?

Za siguran san djeteta odaberite čvrsti madrac, nemojte dodavati jastuke ili suvišne pokrivače u krevet. U iwebj trgovini najčešće su veličine 60x120 cm i 70x140 cm koje su prikladne za standardne krevetce. Svi madraci imaju 6 godina garancije.


Koliko su novca ortopedski madraci?

Cijena Dormeo madraca kreće se od 239,90 KM do 1499,90 KM.


Koji se madraci najčešće kupuju 2021. godine?

2021. godine najpopularniji modeli:


  • Baby madrac V2 veličine
  • Madrac iMemory Silver II
  • Ergo Comfort madrac