PRETRAŽUJTE PO KATEGORIJAMA
Naše trgovine
Club 5*
0
0,00 KM
Losd fsdf sd
Vaša košarica je trenutno prazna.

60 NOĆI BEZ RIZIKA

Isprobajte svoj Dormeo madrac u vlastitom domu 60 dana. Ako vam ne bude odgovarao, mi ćemo ga pokupiti i vratiti vam puni iznos, bez pitanja.

Koja je procedura 60 probnog perioda?

Dajemo vam 60 noći da isprobate Dormeo madrac. Počinje od dana kada primite madrac. Ako odlučite da to nije za vas – kontaktirajte nas na ba.info@dormeo-home.com ili 033 72 10 35 i mi ćemo organizirati preuzimanje i vratiti vam 100% povrat novca u roku od 1-2 sedmice.

Dajte svom tijelu vremena da se prilagodi!

S obzirom na energiju potrošenu prilikom dostave i preuzimanja, molimo sve kupce da provedu najmanje 30 noći na svom madracu prije pokretanja povrata ili zamjene kako bitijelo imalo dovoljno vremena da se prilagodi nevjerovatnoj podršci koju Dormeo madraci mogu da ponude!

GARANCIJA 15 GODINA NA MADRACE

Naš madrac napravljen je da traje. Podržavamo to s 15 godišnjom garancijom. Bez ikakvih pitanja.

Šta radite sa vraćenim madracima?

Recikliramo ih ili doniramo u dobrotvorne svrhe, ovisno o razlogu povrata i stanju madraca (neispravan ili ne).

Nešto nije u redu i htjeli biste vratiti svoj Dormeo madrac?

Prije svega, kontaktirajte nas na ba.info@dormeo-home.com ili 033 72 10 35. Dogovorit ćemo detalje i odvesti Vaš Dormeo madrac na datum i u vrijeme koje Vama najviše odgovara.

Trebate dodatne informacije? Proverite garanciju.

KLIKNI I PREUZMI

Naručite online kada vam odgovara i odaberite u kojoj lokalnoj Dormeo Home trgovini želite preuzeti.

Kako "Klikni i preuzmi" funkcioniše?
 1. Stavite željene artikle u svoju online košaricu.
 2. Odaberite preuzimanje u trgovini.
 3. Označite svoju omiljenu ili najbližu Dormeo trgovinu.
 4. Dovršite svoju narudžbu.
 5. Uživajte dok mi prikupljamo vaše proizvode. Obavijestit ćemo vas putem e-pošte kada završimo s uputama o tome kako napraviti svoju kolekciju.
 6. Idite u odabranu Dormeo prodavnicu.
 7. Preuzmi svoju narudžbu.

Čvrstoću možete prilagoditi na 8 različitih načina okretanjem i okretanjem madraca. Jezgra je reverzibilna od dna prema vrhu: s mekšom narančastom i čvršćom plavom stranom Ecocell® pjene. Osim toga, također je reverzibilan po dužini: naći ćete da je Octaspring(R) sloj u obliku slova S ili bliže ili dalje od ramena. Ako je bliže, više će se prilagoditi, dati vam osjećaj da je manje čvrst i osloboditi više pritiska, posebno u slučaju ako spavate na boku.

Navlaka je također reverzibilna: s jedne strane navlaka ima ušivenu iMemory pjenu za dodatnu mekoću i udobnost. Druga strana ima samo PES podstavu.

Čvrstoću možete prilagoditi na 4 različita načina okretanjem i okretanjem madraca. Jezgro je reverzibilNE odozdo prema gore: s mekšom narandžastom i čvršćom plavom stranom Ecocell® pjenom.

Osjećaj rasterećenja pritiska ovisi o tome kako okrećete svoj 8-u-1 madrac. Za veće smanjenje pritiska, jezgro treba okrenuti na način da tanki narandžasti sloj i Ocaspring u obliku slova S (R) budu bliže tijelu. Takođe, navlaka treba da ima iMemory pjenu na gornjoj strani madraca. Na taj način madrac se više prilagođava i oslobađa veći pritisak.

Osjećaj smanjenja pritiska ovisi o tome kako okrećete svoj 4-u-1 madrac. Za veće smanjenje pritiska, jezgro treba okrenuti na način da je tanki narandžasti sloj bliže tijelu. Takođe, navlaka treba da ima iMemory pjenu na gornjoj strani madraca. Na taj način madrac se više prilagođava i oslobađa veći pritisak.

Uporedite madrac

ODABERITE DO TRI MADRACA ZA USPOREDBU

Uzmite u obzir svoje preferencije spavanja, čvrstinu, materijal i karakteristike kako biste pronašli savršenu opciju za vaše potrebe.

Uporedite madrac

Uporedite madrac
Uporedite madrac
Uporedite madrac
Uporedite madrac
Uporedite madrac
Uporedite madrac
Uporedite madrac
Najprodavaniji
Pristupačan
Pristupačan
Osnovni
X Manchester United
Održiv
Premium
Osnovni
Premium
O MADRACU
3-zonski reverzibilni madrac s dvije jezgre i jedinstvenm slojevitom jezgrom u obliku slova S izrađenm od 3D Octaspring® pjene, koja omogućava 8 kombinacija čvrstoće i rasterećenja pritiska, pogodan za svakoga.
Naš osnvni madrac sa Ecocell® pjenom i dodatnih 2 cm memorijske pjene koja omogućava adekvatnu potporu, prožet dodirom Aloe Vere za prirodni efekat hlađenja.
Povoljan, ali kvalitetan izbor sa Ecocell® pjenom za one koji traže čvršću potporu tijelu, prožetu dodirom Aloe Vere za prirodni efekat hlađenja.
3-zonski reverzibilni madrac koji omogućuje 4 kombinacije tvrdoće i rasterećenja pritiska, prikladan za različite navike spavanja.
Razvijen s timom Manchester United-a. Ovaj vrhunski vrhunski madrac pruža neusporedivo smanjenje pritiska za najzahtjevnije kupce, čak i za profesionalne sportiste.
Dizajniran za ekološki osviještene pojedince, ima sistem potpore od 7 zona za optimalnu podršku kičmi ekološki prihvatljiv poklopac od reciklirane morske plastike.
Jedan od naših najnaprednijih madraca sa 7-zonskim opružnim sistemom za optimalno poravnanje kičme i navlakom poboljšanm najsavremenijom tehnlogijom grafena za svježiji san.
Doživite poboljšanu udobnost sa troslojnom jezgrom koja ublažava pritisak, osiguravajući miran san i navlakom poboljšanom najsavremenijom tehnlogijom grafena za svježiji san.
Iskusite poboljšanu udobnost uz madrac s džepićastim oprugama. Gornji slojevi memorijske pjene nude nevjerovatnu udobnost i rasterećenje pritiska, a navlaka obogaćena najsavremenijom tehNElogijom grafena stvara svježiji san.
UNUTRAŠNJOST MADRACA
Razumijevanje slojeva madraca je ključn za odabir optimalne udobnsti i podrške. Svaki sloj doprinsi cjelokupnom osjećaju, osiguravajući praviln poravnanje kičme, smanjenje pritiska i prilagođen iskustvo spavanja prema individualnim preferencijama.
Warstwy materaca
Odvojiva navlaka obogaćena tretmanom Cleaneffect® i Re-Vitalize

Navlaka madraca obogaćena tretmanom Cleaneffect® i Re-Vitalize. Tretman pruža učinkovitu zaštitu od grinja, bakterija i mikroba, osiguravajući higijensko okruženje za spavanje.

2 cm memorijske pjene otvorenih ćelija prošivene u navlaci

Madrac sadrži 2 cm sloja memorijske pjene. Prilagođava se konturama vašeg tijela, nudeći optimalnu udobnost, potporu i ublažavanje tačaka pritiska, osiguravajući zdravu kičmu i miran san.

3-9 cm mekše narandžaste Ecocell® pjene

Najmekši među slojevima ovog madraca. Sloj izrađen od visoko elastične Ecocell® pjene, 3D ćelijske strukture pune sićušnih ćelija ispunjenih zrakom, koje povećavaju osjećaj ugode i potpore.

1cm ravnotežnog sloja
Jedinstvena jezgra 3D Octaspring® sloja u obliku slova S od 3 cm

Doživite inovaciju naše podesive jezgre u obliku slova S s 3 zone, izrađene od 3D Octaspring® pjene. Dizajniran da se bez napora prilagodi krivuljama vaše kičme bez obzira na željeni položaj spavanja.

1cm ravnotežnog sloja
Bočni balansni blokovi
3-9 cm čvršće plave Ecocell® pjene

Najčvršći od svih slojeva u ovom madracu. Izrađena je od čvrste, ali vrlo elastične Ecocell® pjene, 3D ćelijske strukture pune sitnih, zrakom ispunjenih ćelija koje povećavaju osjećaj ugode i potpore.

Periva navlaka s patentnim zatvaračem i 4 ručke

Navlaka sa 100% PES podstavom. Osim toga, bočne navlake opremljene su s dvije ručke na svakoj dužoj strani, što omogućuje jednostavno nošenje i okretanje madraca.

Warstwy materaca
Navlaka obogaćena aloe verom i Cleaneffect® tretmanom

Prirodna svojstva Aloe Vere povećavaju mekoću i glatkoću, stvarajući nježno i pomlađujuće okruženje za spavanje. CleanEffect® tretman nudi zaštitu od bakterija, grinja i neželjenih mirisa.

2 cm memorijske pjene prošivene u presvlaci

Sloj memorijske pjene od 2 cm prilagođava se konturama vašeg tijela, nudeći optimalnu udobnost, potporu i ublažavanje tačaka pritiska, osiguravajući zdravu kičmu i miran san.

16 cm sloj Ecocell® pjene

Doživite iznimnu udobnost naše 16 cm nove generacije Ecocell® pjene, 3D ćelijske strukture pune sićušnih, zrakom ispunjenih ćelija koje povećavaju osjećaj ugode i potpore, a istovremeno potiču izvrsnu cirkulaciju zraka.

Bočne navlake s 4 ručke

Bočne navlake opremljene su s dvije ručke na svakoj dužoj strani, što omogućuje jednostavno nošenje i okretanje madraca.

Warstwy materaca
Uklonjiva navlaka obogaćena aloe verom i Cleaneffect® tretmanom

Prirodna svojstva Aloe Vere povećavaju mekoću i glatkoću, stvarajući nježno i pomlađujuće okruženje za spavanje. CleanEffect® tretman nudi zaštitu od bakterija, grinja i neželjenih mirisa.

14 cm sloj Ecocell® pjene

Doživite iznimnu udobnost naše 14 cm nove generacije Ecocell® pjene, 3D ćelijske strukture pune sićušnih, zrakom ispunjenih ćelija koje povećavaju osjećaj ugode i potpore, a istovremeno potiču izvrsnu cirkulaciju zraka.

Warstwy materaca
Odvojiva navlaka obogaćena Cleaneffect® tretmanom

Cleaneffect® pruža učinkovitu zaštitu od grinja, bakterija i mikroba, osiguravajući higijensko okruženje za spavanje.

2 cm memorijske pjene prošivene u presvlaci

Madrac sadrži 2 cm sloja memorijske pjene. Prilagođava se konturama vašeg tijela, nudeći optimalnu udobnost, potporu i ublažavanje tačaka pritiska, osiguravajući zdravu kičmu i miran san.

7,5 cm mekše narančaste Ecocell® pjene s 3 zone

Najmekši među slojevima ovog madraca. Izrađena je od visoko elastične Ecocell® pjene, 3D ćelijske strukture pune sićušnih ćelija ispunjenih zrakom, koje povećavaju osjećaj ugode i potpore.

7,5 cm čvršće plave Ecocell® pjene s 3 zone

Najčvršći od svih slojeva u ovom madracu. Izrađen je od čvrste, ali vrlo elastične Ecocell® pjene, 3D ćelijske strukture pune sitnih, zrakom ispunjenih ćelija, koje povećavaju osjećaj ugode i potpore.

Periva navlaka s patentnim zatvaračem i 4 ručke

Navlaka sa 100% PES podstavom. Osim toga, bočne navlake opremljene su s dvije ručke na svakoj dužoj strani, što omogućava jednostavno nošenje i okretanje madraca.

Warstwy materaca
Navlaka izrađena od vlakana obogaćenih grafenom

Grafenova provodljiva tkanina, često nazivana "čudesnim materijalom", djeluje kao prirodni regulator topline, eliminišući višak topline u vrućim uvjetima i ravnomjerno raspoređujući toplinu tijela za ugodan san tokom hladnijih noći.

3 cm AirCell® memorijske pjene

AirCell® memorija poznata je po svom prepoznatljivom efektu "sporog oporavka" i izvanrednoj prilagodljivosti konturama tijela, težini i temperaturi. Minimizira prenos pokreta, poboljšavajući kvalitetu sna.

CoolFlex® pjena od 4 cm:

CoolFlex® pjena je potporna pjena, otvorene ćelijske strukture koja je čini iznimno elastičnom. Postavljen je kao gornji sloj tako da se prilagođava vašem tijelu i prilagođava se svakim vašim pokretom za optimalnu udobnost.

4cm CoolFlek® pena:

CoolFlek® je potporna pena, sa strukturom otvorenih ćelija koja je izuzetno elastična. Postavljena je kao gornji sloj, do tela i prilagođava se svakom pokretu za optimalnu udobnost.

20cm Flex Support Base Pjena

Flex Support pjena ključna je za poravnanje kičme i opuštanje mišića. Ova visokokvalitetna pjena nudi dugotrajnu izdržljivost, prozračnost, elastičnost, potrebnu čvrstoću i idealnu potporu tijelu za miran san.

Warstwy materaca
Navlaka izrađena od održive SEAQUAL® YARN - reciklirane morske plastike

MLILY® AIR madrac, s uklonjivom SEAQUAL® YARN navlakom izrađenom od reciklirane pomorske plastike, pruža udobnost i održivost. Promoviše zaštitu okoliša smanjenjem oceanskog otpada i podržavanjem obnove morskog života.

2,5 cm CoolFlex® pjena

CoolFlex® pjena je potporna pjena, otvorene ćelijske strukture koja je čini iznimno elastičnom. Postavljen je kao gornji sloj tako da se prilagođava vašem tijelu i prilagođava se svakim vašim pokretom za optimalnu udobnost.

2,5 cm AirCell® memorijska pjena

AirCell® memorija poznata je po svom prepoznatljivom efektu "sporog oporavka" i izvanrednoj prilagodljivosti konturama tijela, težini i temperaturi. Minimizira prenos pokreta, poboljšavajući kvalitetu sna.

13 cm Responsive Support™ pjena sa 7 zona

Sloj od 13 cm sa 7 potpornih zona osigurava optimalno poravnanje kičme, podršku cijelom tijelu i sprječavanje tačaka pritiska. Responsive Support™ pjena održava poravnanje kičme, pruža prozračnost i osigurava dugotrajnu udobnost.

Bočne navlake s 4 ručke

Bočne navlake opremljene su s dvije ručke na svakoj dužoj strani, što omogućuje jednostavno nošenje i okretanje madraca.

Warstwy materaca
Navlaka izrađena od vlakana obogaćenih grafenom

Grafenova provodljiva tkanina, često nazivana "čudesnim materijalom", djeluje kao prirodni regulator topline, eliminišući višak topline u vrućim uvjetima i ravnomjerno raspoređujući toplinu tijela za ugodan san tokom hladnijih noći.

CoolFlex® pjena od 4 cm

CoolFlex® pjena je potporna pjena, otvorene ćelijske strukture koja je čini iznimno elastičnom. Postavljen je kao gornji sloj tako da se prilagođava vašem tijelu i prilagođava se svakim vašim pokretom za optimalnu udobnost.

Standardna PU pjena od 4 cm

Ova pjena poboljšava potporu, u sinergiji sa slojem džepićastih opruga ispod. Njegov konturirani dizajn poboljšava prilagodljivost madraca oblicima tijela, pružajući dodatni protok zraka i ukupnu prozračnost za ugodno iskustvo spavanja.

Džepićaste opruge od 14 cm

Sloj od 14 cm sa 7 potpornih zona osigurava savršeno poravnanje kičme. Džepićaste opruge prilagođavaju se neovisno, pružajući neusporedivu potporu za sve tipove tijela i eliminišući prenos pokreta za nesmetan san.

Flex Support Base pjena

Flex Support pjena ključna je za poravnanje kičme i opuštanje mišića. Ova visokokvalitetna pjena nudi dugotrajnu izdržljivost, prozračnost, elastičnost, potrebnu čvrstoću i idealnu potporu tijelu za miran san.

Bočne navlake s 4 ručke

Bočne navlake opremljene su s dvije ručke na svakoj dužoj strani, što omogućuje jednostavno nošenje i okretanje madraca.

Warstwy materaca
Navlaka izrađena od vlakana obogaćenih grafenom

Grafenova provodljiva tkanina, često nazivana "čudesnim materijalom", djeluje kao prirodni regulator topline, eliminišući višak topline u vrućim uvjetima i ravnomjerno raspoređujući toplinu tijela za ugodan san tokom hladnijih noći.

4cm AirCell® memorijska pjena:

AirCell® memorija poznata je po svom prepoznatljivom efektu "sporog oporavka" i izvanrednoj prilagodljivosti konturama tijela, težini i temperaturi. Minimizira prenos pokreta, poboljšavajući kvalitetu sna.

CoolFlex® pjena od 4 cm

CoolFlex® pjena je potporna pjena, otvorene ćelijske strukture koja je čini iznimno elastičnom. Postavljen je kao gornji sloj tako da se prilagođava vašem tijelu i prilagođava se svakim vašim pokretom za optimalnu udobnost.

17,5 cm Flex Support Base Pjena

Flex Support pjena ključna je za poravnanje kičme i opuštanje mišića. Ova visokokvalitetna pjena nudi dugotrajnu izdržljivost, prozračnost, elastičnost, potrebnu čvrstoću i idealnu potporu tijelu za miran san.

Bočne navlake s 4 ručke

Bočne navlake opremljene su s dvije ručke na svakoj dužoj strani, što omogućuje jednostavno nošenje i okretanje madraca.

Warstwy materaca
Gornja navlaka napravljena od vlakana obogaćenih grafenom

Provodljivost grafena , koji se često naziva "čudesnim materijalom", deluje kao prirodni regulator toplote, izbacujući višak toplote u vrućim uslovima i ravnomerno raspoređujući toplotu tela za ugodan san tokom hladnijih noći.

3cm AirCell® memorijska pena + 2,5cm Flek Support Base pena

AirCell® memorijska pena se prilagođava konturama tela, težini i temperaturi, minimizirajući prenos pokreta za kvalitetan san. Flek Support Base pena obezbeđuje poravnanje kičme i opuštanje mišića.

Džepne opruge od 14 cm

Sloj od 16 cm obezbeđuje savršeno prilagodjavanje kičmi. Opruge se prilagođavaju nezavisno, obezbeđujući neuporedivu podršku za sve tipove tela i eliminišući prenos pokreta za nesmetan san.

2,5 cm Flek Support Base Pena

Flek Support Base pena je ključna za pravilan položaj kičme i opuštanje mišića. Ova visokokvalitetna pena nudi dugotrajnu izdržljivost, prozračnost, elastičnost, neophodnu čvrstinu i idealnu podršku telu za miran san.

Bočne stranice sa 4 drške

Bočne stranice su opremljeni sa dve ručke na svakoj dužoj strani, što omogućava nošenje I okretanje dušeka bez napora.

VRSTA MADRACA
Odabir odgovarajuće vrste madraca i materijala od ključne je važnsti za udobnst, potporu i cjelokupno zdravlje. Prilikom odabira savršeng madraca važno je uzeti u obzir individualne preferencije, željene položaje za spavanje i sve zdravstvene probleme.
 • Octaspring®
 • Memory pjena
 • Ecocell pjena®
 • Memory pjena
 • Ecocell Pjena
 • Ecocell Pjena
 • Memory Pjena
 • Ecocell Pjena
 • CoolFlex® Pjena
 • AirCell® memory pjena
 • Flex Support Base Pjena
 • CoolFlex® Pjena
 • AirCell® memory pjena
 • Responsive Support™ Pjena
 • CoolFlex® Pjena
 • Džepićaste opruge
 • PU Pjena
 • CoolFlex® Pjena
 • AirCell® memory pjena
 • Flex Support Pjena
 • AirCell® memory pjena
 • Flex Support Base Pjena
 • Džepićaste opruge
DOBRO ZA
Odabir odgovarajućeg madraca za individualne potrebe, navike spavanja i zdravstveno stanje je ključan. To osigurava da odabrani madrac zadovoljava specifične zahtjeve, pružajući optimalnu udobnst, potporu i miran noćni san prilagođen individualnim željama.
 • Za različite stilove spavanja
 • Savršen za parove
 • Osobe osjetljive na alergije
 • Oni koji cijene čvršći madrac
 • Oni koji uživaju u prirodno mekoći aloe vere
 • Osobe osjetljive na alergije
 • Oni koji cijene čvršći madrac
 • Oni koji uživaju u prirodnj mekoći aloe vere
 • Osobe osjetljive na alergije
 • Za različite stilove spavanja
 • Savršeno za parove
 • Osobe osjetljive na alergije
 • Za one koji imaju problema s mišićima i zglobovima
 • Za one koji traže svježiji san
 • Savršeno za parove
 • Za one koji traže sjvežiji san
 • Za one koji traže dodatnu udobnost
 • Za osobe sa bolovima u leđima
 • Za one koji traže svježiji san
 • Za one koji traže dodatnu udobnost
 • Za osobe sa bolovima u leđima
 • Oni koji traže izuzetno udoban madrac
 • Za one koji traže hladniji san
 • Za one koji traže odgovarajuću podršku
 • Savršeno za parove
 • Za one koji traže svježiji san
 • Za osobe sa bolovima u leđima
VISINA
20 cm
18 cm
14 cm
18 cm
27 cm
18 cm
26 cm
24 cm
24 cm
ZONE
Zone madraca su neophodne za personalizovanu udobnost i podršku. Poslužuju se različitim dijelovima tijela, osiguravajući praviln poravnanje kičme i ciljano smanjenje pritiska. Ova karakteristika dizajna promoviše miran san, ublažava nelagodu i poboljšava opću dobrobit za podmlađeno iskustvo buđenja.
3
/
/
3
7
7
7
/
/
ČVRSTOĆA
Čvrstoća madraca je ključna za individualnu udobnost spavanja. Podržava pravilno poravnanje kičme, smanjuje tačke pritiska i prilagođava se različitim preferencijama i položajima za spavanje. Optimalna čvrstoća poboljšava kvalitet sna, doprinsoseći ukupnom blagostanju i osvježavajućem početku svakog dana.
1 5 10
1 5 10
1 5 10
1 5 10
1 5 10
1 5 10
1 5 10
1 5 10
1 5 10
RASTEREĆENJE PRITISKA
Razumijevanje rasterećenja pritiska madraca na zglobove je od vitalnog značaja za sprječavanje nelagode i stimulisanje mirnog sna. Osigurava odgovarajuću potporu, smanjuje stres na zglobovima i dopriNEsi cjelokupNEm zdravlju sprječavajući probleme poput ukočeNEsti i boli.
1 5 10
1 5 10
1 5 10
1 5 10
1 5 10
1 5 10
1 5 10
1 5 10
1 5 10
PROZDRAČNOST
Prozračnost madraca ključna je za regulaciju temperature, osiguravajući svježe i ugodno okruženje za spavanje. Prozračni madrac pomaže u sprječavanju pregrijavanja, potiče protok zraka i obeshrabruje rast alergena i mikroba, pridonoseći zdravijem i mirnijem iskustvu sna.
1 5 10
1 5 10
1 5 10
1 5 10
1 5 10
1 5 10
1 5 10
1 5 10
1 5 10
DVOSTRUKO JEZGRO
Madrac s dvostrukom jezgrom pruža prilagodljivu podršku nudeći različite opcije čvrstoće na svakoj strani. Ova svestranost prilagođava različite preferencije, što ga čini odličnim izborom za parove s različitim potrebama za udobnošću, a osim toga sprječava prenos kretanja između strana.
REVERZIBILNO JEZGRO
Madrac s reverzibilnom jezgrom korisnicima pruža fleksibilnost prilagodbe tvrdoće i rasterećenja pritiska prema ličnim željama. Ova značajka osigurava prilagodljivu udobnost, zadovoljava individualne potrebe spavanja za optimalno i zadovoljavajuće iskustvo.
PERIVA NAVLAKA
Madrac s skidivom navlakom nudi praktičnost i higijenu. Navlaka s patentnim zatvaračem lako se skida i prati u veš mašini (na 40°C, što predstavlja jednostavno rješenje za održavanje čistoće i svježine.
ANTIBAKTERIJSKA SVOJSTVA
Madrac sa antibakterijskim svojstvima odličan je izbor za osobe koje vode računa o zdravlju. Pruža dodatni sloj zaštite od štetnih bakterija, promovirajući čisto i higijensko okruženje za spavanje za zdraviju i mirniju noć.
PROBNI PERIOD
Isprobajte naše madrace u svom domu. Ako ne budete zadovoljni, mi ćemo ga preuzeti i vratiti vam puni iznos novca. Međutim, molimo vas da svom tijelu date oko 30 noći da se prilagodi prije nego što se odlučite za povratak.
60 DANA
Isprobajte svoj madrac 60 noći u udobnosti vlastitog doma i ako vam se ne dopadne, mi ćemo vam vratiti vaš novac.
30 DANA
Isprobajte svoj madrac 30 noći u udobnosti vlastitog doma i ako vam se ne dopadne, mi ćemo vam vratiti vaš novac.
45 DANA
Isprobajte svoj madrac 45 noći u udobnosti vlastitog doma i ako vam se ne dopadne, mi ćemo vam vratiti vaš novac.
30 DANA
Isprobajte svoj madrac 30 noći u udobnosti vlastitog doma i ako vam se ne dopadne, mi ćemo vam vratiti vaš novac.
45 DANA
Isprobajte svoj madrac 45 noći u udobnosti vlastitog doma i ako vam se ne dopadne, mi ćemo vam vratiti vaš novac.
45 DANA
Isprobajte svoj madrac 45 noći u udobnosti vlastitog doma i ako vam se ne dopadne, mi ćemo vam vratiti vaš novac.
45 DANA
Isprobajte svoj madrac 45 noći u udobnosti vlastitog doma i ako vam se ne dopadne, mi ćemo vam vratiti vaš novac.
45 DANA
Isprobajte svoj madrac 45 noći u udobnosti vlastitog doma i ako vam se ne dopadne, mi ćemo vam vratiti vaš novac.
45 DANA
Isprobajte svoj madrac 45 noći u udobnosti vlastitog doma i ako vam se ne dopadne, mi ćemo vam vratiti vaš novac.
GARANCIJA
Uživajte u bezbrižnosti uz naše Dormeo madrace sa garancijom do 15 godina. Kontaktirajte nas za povrat, a mi ćemo zakazati prikladno preuzimanje.
15 GODINA
Ovaj madrac dolazi sa 15-godišnjom garancijom, što znači 5.470 jutara i osjećaja spremnosti da zagrlite novi dan.
10 GODINA
Ovaj madrac dolazi sa 10-godišnjom garancijom, što znači 3.650 jutara i osjećaja spremnosti da zagrlite novi dan.
10 GODINA
Ovaj madrac dolazi sa 10-godišnjom garancijom, što znači 3.650 jutara i osjećaja spremnosti da zagrlite novi dan.
15 GODINA
Ovaj madrac dolazi sa 15-godišnjom garancijom, što znači 5.470 jutara i osjećaja spremnosti da zagrlite novi dan.
10 GODINA
Ovaj madrac dolazi sa 10-godišnjom garancijom, što znači 3.650 jutara i osjećaja spremnosti da zagrlite novi dan.
10 GODINA
Ovaj madrac dolazi sa 10-godišnjom garancijom, što znači 3.650 jutara i osjećaja spremnosti da zagrlite novi dan.
10 GODINA
Ovaj madrac dolazi sa 10-godišnjom garancijom, što znači 3.650 jutara i osjećaja spremnosti da zagrlite novi dan.
10 GODINA
Ovaj madrac dolazi sa 10-godišnjom garancijom, što znači 3.650 jutara i osjećaja spremnosti da zagrlite novi dan.
10 GODINA
Ovaj madrac dolazi sa 10-godišnjom garancijom, što znači 3.650 jutara i osjećaja spremnosti da zagrlite novi dan.

TREBATE POMOĆ U PRONALAŽENJU PRAVOG MADRACA ZA VAS?

Previše nas je osuđeno na madrace koji nisu prilagođeni našim jedinstvenim potrebama spavanja. Samo vas 5 jednostavnih pitanja dijeli od pronalaska madraca koji je savršen za vas.

RIJEŠITE NAŠ KVIZ O MADRACIMA

TREBATE POMOĆ PRI ODLUCI?

Tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja

POZOVITE NAS

Otkrijte svoj madrac iz snova uz pomoć naših stručnjaka za spavanje.

Povežite se sa nama pozivom na: 033 72 10 35

PIŠITE NAM

Obratite se našem posvećenom timu putem e-pošte, a mi ćemo vam pomoći u najkraćem mogućem roku.

Pošaljite svoje upite na: ba.info@dormeo-home.com

ČESTO POSTAVLJENA PITANJA

MOGU LI LIČNO PROBATI VAŠE MADRACE?

Apsolutno! Da biste iz prve ruke doživjeli neusporedivu udobnost naših madraca, posjetite jednu od naših trgovina u vašoj blizini.

Kada svratite, naši stručnjaci za spavanje u trgovini rado će vam pomoći u odabiru idealnog madraca za vaše potrebe. Oni mogu pružiti uvid u različite modele i pomoći vam da pronađete savršen madrac koji je u skladu s vašim željama spavanja, osiguravajući da odete sa garancijom dobrog sna.

KOJI MADRAC JE PRAVI ZA MENE?

Svaki madrac je napravljen za udobnost i podršku, s jedinstvenim prednostima koje nadopunjuju vaš individualni stil spavanja i želje. Na primjer, ako vam je prevruće dok spavate, mogli biste cijeniti prozračne prednosti Octaspring® tehnologije, kod Dormeo madraca ili Graphene tehnologije u Mlily madracima. Spavači koji se suočavaju sa bolovima mogu pronaći utjehu u neusporedivoj podršci Dormeo Imemory S Plus ili Mlily MU Supreme madraca.

Ako niste sigurni odakle da počnete, uradite kviz o madracima ili pronađite prodavnicu u vašoj blizini, gdje možete lično isprobati madrac.

JESU LI NAŠI MADRACI PRIKLADNI ZA PAROVE?

Apsolutno! Razumijemo jedinstvene potrebe parova i nudimo madrace dizajnirane za poboljšanje zajedničkog iskustva spavanja.

Uzmimo, na primjer, Dormeo IMEMORY S PLUS MADRAC, opremljen dvostrukom reverzibilnom jezgrom unutar jedne navlake. Ova karakteristika omogućuje parovima da prilagode čvrstoću na svakoj strani—nudeći meku i tvrdu stranu na temelju individualnih preferencija. Ne samo da pruža prilagodljivu čvrstoću, već također osigurava smanjenje pritiska i eliminiše prenos pokreta između strana, promovišući neprekidan san za oba partnera.

Još jedna izvrsna opcija je MADRAC DORMEO iMEMORY SILVER III, s dvostrukom reverzibilnom jezgrom. Ovaj madrac namijenjen je parovima koji traže personalizovanu udobnost, omogućujući svakom spavaču da uživa u željenoj razini čvrstoće. Oba madraca pokazuju Dormeovu predanost pružanju prilagođenih rješenja za parove kako bi postigli skladan i miran san.

JESU LI NAŠI MADRACI PRIKLADNI ZA ONE SKLONE ZNOJENJU?

Apsolutno! Vašu udobnost stavljamo kao prioritet uz napredne prozračne materijale.

Uključujući revolucionarnu Octaspring® tehnologiju, koja je 8 puta prozračnija od obične pjene. Ova inovacija inspirisana vazduhoplovstvom potiče optimalan protok zraka, učinkovito snižavajući temperaturu kreveta za 3°C. To rezultira hladnijim, bržim, dubljim i duljim snom, pružajući osvježavajuće rješenje za one koji se bore s znojenju.

Naši madraci također imaju tehnologiju Ecocell koju karakteriše poseban dizajn koji propušta zrak u novoj generaciji pjene Ecocell. Ovaj dizajn omogućava izvrsnu cirkulaciju zraka, održavajući madrac suhim i higijenskim.

Navlaka madraca Mlily obogaćena grafenom osigurava optimalnu cirkulaciju zraka, sprječava nakupljanje topline i pridonosi osvježavajućem i mirnom snu.

JESU LI NAŠI MADRACI PRIKLADNI ZA ALERGIČNE OSOBE?

I Dormeo i Mlily madraci imaju antibakterijska svojstva, čime su odličan izbor za osobe koje pate od alergija.

Dormeo madraci, obogaćeni CleanEffect® tehnologijom, nude sveobuhvatnu zaštitu od alergena, uključujući grinje, plijesan i bakterije. Antimikrobna svojstva štite od gljivica i virusa, dok antibakterijski štit pruža zaštitu od ključnih bakterija. Funkcija protiv grinja osigurava higijensko okruženje za spavanje, minimizirajući alergijske reakcije.

Dodatno, madrace Mlily krasi navlaka obogaćena grafenom koja nudi antibakterijska svojstva. Ova napredna karakteristika dodatno poboljšava higijenska svojstva madraca, pružajući čistu i udobnu površinu za spavanje za osobe s osjetljivošću.

JESU LI NAŠI MADRACI PRIKLADNI ZA SVE POLOŽAJE SPAVANJA?

Zaista, naši su madraci pomno izrađeni kako bi zadovoljili niz položaja za spavanje. S različitim nivoima tvrdoće, naši madraci vješti su u pružanju bitne potpore i udobnosti potrebnih osobama koje spavaju na boku, leđima i stomaku. Kako bismo vam pomogli u odabiru idealnog madraca za pomlađujući noćni san, preporučujemo da saznate koji položaj spavanja preferirate.

Ako niste sigurni gdje započeti, razmislite o rješavanju našeg kviza o madracima. Putem ovog interaktivnog alata pružit će se prilagođeni prijedlozi temeljeni na vašim potrebama i preferencijama spavanja, osiguravajući da donesete informiranu odluku za doista udobno i personalizirano iskustvo spavanja.

KOLIKI JE PROBNI PERIOD ZA NAŠE MADRACE?

Dormeo nudi fleksibilan probni period, obično u rasponu od 30 do 100 noćenja, ovisno o madracu, što korisnicima omogućava dovoljno vremena da se prilagode na svoj novi madrac i osiguraju zadovoljstvo.

Probni period počinje od dana kada primite madrac. Iako vas podstičemo da isprobate naše madrace u udobnosti svog doma, također tražimo da pustite svoje tijelo oko 30 noći da se prilagodi prije pokretanja procesa povrata.

U slučaju da odlučite da madrac nije prikladan za vas, kontaktirajte nas na ba.info@dormeo-home.com ili 033 72 10 35.