PRETRAŽUJTE PO KATEGORIJAMA
Naše trgovine
Club 5*
0
0,00 KM
Losd fsdf sd
Vaša košarica je trenutno prazna.

Dječiji program

NAJBOLJE ZA NAŠE MALENE

Svi roditelji znaju koliko je dobar san važan za djecu. I mi takođe. Zbog toga smo pažljivo odabrali samo visokokvalitetne materijale sa odličnim dizajnom koji pružaju samo najbolje za vaše mališane.

Sortiraj prema Sortirati po

13 Proizvod(a)

Zatvori

13 Proizvod(a)

Zatvori

Dormeo proizvodi za djecu

Svi roditelji znaju koliko je san važan za djecu. I to znamo i mi. Zato smo pažljivo odabrali najkvalitetnije materijale izvrsnih dizajna i šarenih boja, jer vaši mališani zaslužuju samo najbolje!


Nudimo miran san što većem broju djece i odraslih i na taj način pridonosimo dobrobiti, zdravlju i sreći naših kupaca. Pažljivo biramo materijale i težimo visokim standardima u odabiru najbolje i najuravnoteženije kombinacije za svaki proizvod.


Za savršen san vaših mališana


Plišani materijal koji uglavnom koristimo za proizvodnju igračaka je tkanina izrađena od PES vlakana: primarno je mekana i ima izolacijska svojstva. To je topao, udoban i visoko prozračan materijal u koji će se zaljubiti vaši mališani.


Wellsleep® mikrovlakna, koja su daleko od uobičajenih poliesterskih vlakana izrađenih prije pola stoljeća, koriste se prvenstveno za proizvodnju jastuka i pokrivača. To su izuzetno topla, ali prozračna vlakna koja su i mekana i lagana. Uz to, njihova jedinstvena struktura stvara mjehuriće zraka između vlakana, koji osiguravaju još veći volumen, a time i veću udobnost.


Ako dijete loše spava, izgubi energiju, uspjeh u školi može se pogoršati, pa čak i imunološki sistem može oslabiti. Kvalitetan odmor, s druge strane, pomaže u održavanju mentalnog i tjelesnog zdravlja mališana, pozitivno utječe na ponašanje, doprinosi zdravom funkcioniranju imunološkog sistema, jača sposobnost koncentracije, poboljšava dobrobit, pa čak i pomaže u izbjegavanju depresije i pretilosti.


Samo najkvaliteniji materijali


Od samih početaka brend Dormeo ekspert za kvalitetan san fokusirao se na kvalitet odmora ne samo za odrasle već i za djecu. Proizvodi izrađeni za dječje sobe nisu samo visokokvalitetni, već interesantni za djecu.


Naš asortiman je širok i sastoji se od proizvoda koji nude cjelovito rješenje za spavanje, ali i onih koji nadopunjuju san. Dajte svojoj djeci savršenu posteljinu s mekanom dekom ili jastukom, ali i veselu dekicu ili plišanog prijatelja.


Svi dječji proizvodi izrađeni su s naglaskom na detalje, a Dormeo emotivne sove nisu samo jastuk s pokrivačem, već i zaigrani prijatelj koji će vaše mališane naučiti koliko su važne emocije. Osim toga, okuplja puno igara i ideja!


Misija brenda Dormeo je ispuniti dom pažnjom i skladom dobrim snom. Također znamo da na san snažno utječu emocije. Poklonite svojoj djeci proizvode izrađene od raznih ugodnih materijala i uspavajte ih najslađim snom ili donesite duge sate pune zabave i avanture.


Širok asortiman proizvoda za naše najmlađe

Dječje jastuke i jorgane treba često prati i mijenjati svake 2 godine kako bi se održala svježina i higijena okruženja za spavanje. Važno je da dječja posteljina bude izrađena od visokokvalitetnih materijala koji ne uzrokuju iritaciju kože ili alergije i da ima prozračnost. Dormeo koristi najsavremenije materijale za spavaću sobu koji su prikladni za kožu kako bi stvorio proizvode koji doprinose kvalitetnom i uzbudljivom snu.

Jedan od naših najpopularnijih materijala, punjenje Wellsleep® od mikrovlakana, obavija djecu pahuljastom mekoćom tokom spavanja. Jedinstvena unakrsna struktura vlakana omogućuje stvaranje mini zračnih džepova koji povećavaju volumen punjenja. Mikrofiber vlakna imaju izvrsna svojstva regulacije temperature, spriječavaju znojenje i skupljanje grinja i bakterija.

Odaberite udoban dječji madrac, šarenu posteljinu, dječji jastuk, dječju dekicu, mekani dječji tepih od memorijske pjene ili slatke plišane igračke i pružite svom djetetu savršeno iskustvo opuštajućeg sna!

Ako vaše dijete spava na starom krevetu ili kauču, učinite njegov krevet udobnijim s Dormeo nadmadracem. A ono što će zasigurno očarati mališane je šareni izbor naših uzbudljivih dodataka.