PRETRAŽUJTE PO KATEGORIJAMA
Naše trgovine
Club 5*
0
0,00 KM
Losd fsdf sd
Vaša košarica je trenutno prazna.

Pravila korištenja

Materijali na ovoi web stranici su informativnog i edukativnog karaktera, te ne služe kao zamjena za konsultacije sa Vašim ljekarom.

Korisnost naših savjeta i sugestija zavisi od Vašeg zdravstvenog stanja oko kojeg ste se konsultirali sa Vašim liječnikom.

Sloboda izbora

Sve informacije koje date o sebi kompaniji Dormeo Home, su pod kontrolom. Ako odlučite da Vaši podaci neće ići izvan Dormeo Home, može se desiti da na neke web stranice nećete imati pristup.


Korisnici koji se žele odjaviti s naših e - novina, mogu pisati na naše e- mail adrese. Ako promijenite Vaše osobne podatke (poštanski broj, adresu e-pošte, fizičku adresu, broj telefona), molimo Vas da nas obavijestite o promjenama na neku od e – mail adresa.

Automatsko registrovanje informacija (ne-privatnih podataka)

Kad god pristupite na web stranice Dormeo Home, uopšteno, ne-privatne podatke (preglednik korisnika, broj posjeta, prosječno vrijeme posjeta na stranicama, posjećene stranice), automatski registriramo (ne kao dio prijave). Ove se informacije koriste za mjerenje atraktivnosti naše web stranice i poboljšanja sadržaja i upotrebljivosti. Vaši podaci ne podliježu daljnjim razmatranjima i ne otkrivaju se bilo kojoj trećoj strani.

Kolačići

Kolačići su neprimjetni dokumenti, koji se privremeno pohranjuju na Vaš hard disk i omogućuju našim stranicama identificiranje Vašeg kompjutera slijedeći put kada posjetite stranicu Dormeo Home. Dormeo Home koristi kolačiće samo za prikupljanje podataka o korištenju naše web stranice.

Sigurnost

Dormeo Home kompanija je naporno radila na tome da Vam osigura bezbjednost ličnih podataka. Vaši podaci su zaštićeni od gubitka, uništavanja, falsifikacije, manipulacije i neautorizovanog pristupa ili razotkrivanja.

Maloljetnici

Dormeo Home odlučno preporučuje svim roditeljima i starateljima da nauče svoju djecu sigurnom i odgovornom upravljanju njihovim ličnim podacima dok koriste internet. Maloljetnici ne bi trebali prenositi nikakve privatne informacije na Dormeo Home web stranicu bez dopuštenja roditelja ili staratelja. Dormeo Home neće nikada svjesno prikupljati lične podatke od maloljetnika ili ih prenositi ili otkrivati trećim licima bez njihovog dopuštenja.

Linkovi na druge stranice

Izjava o zaštiti privatnosti odnosi se na predstavnike kompanije Dormeo Home i svih njenih predstavništava u Srednjoj i Istočnoj Europi. Web stranica može sadržavati veze prema drugim dobavljačima unutar i izvan Dormeo Home, za koje se ova izjava o privatnosti ne primjenjuje. Kad napustite stranicu Dormeo Home, preporučujemo ponovno pročitajte izjave o privatnosti ličnih podataka svake web stranice koja prikuplja osobne podatke.

Pravo na informisanje

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezanih za našu politiku zaštite ličnih podataka ili kako se postupa sa Vašim ličnim informacijama, slobodno nas kontaktirajte.

Materijali koje podijelite sa nama na našim Social media stranicama mogu se koristiti bez geo i vremenskog ograničenja.