PRETRAŽUJTE PO KATEGORIJAMA
Naše trgovine
Club 5*
0
0,00 KM
Losd fsdf sd
Vaša košarica je trenutno prazna.

Garancija

Mi vjerujemo u proizvode koje prodajemo i uvjereni smo u kvalitetu. Stoga dajemo za madrace do 15 godina garancije. U isto vrijeme, nudimo mogućnost da isprobate odabrane madrace besplatno. Ako iz nekog razloga niste zadovoljni s odabranim madracem, možete ga vratiti u roku od 30 dana od datuma kupnje, a mi ćemo Vam vratiti punu kupovnu cijenu.

Garantni periodi za Dormeo proizvode:

  1. Za DORMEO madrace proizvođač daje garanciju na jezgru madraca. Dužina trajanja garancije zavisi od proizvoda. (više u opisima proizvoda)
  2. Proizvođač garantuje da će proizvod savršeno poslužiti svojoj svrsi ukoliko se kupac pridržava uputa koje su mu date.
  3. Proizvođač garantuje da će u datom garantnom periodu na svoj trošak ukloniti sve moguće slabosti, odnosno greške u proizvodu. Ako proizvođač ne može popraviti nedostatke kod kupca, oni će biti uklonjeni od strane proizvođača.
    U tom slučaju, troškove transporta snosi prodavač, ali kupac je dužan proizvodan pravilno zapakirati i pripremiti za zaštitu od moguće štete nastale prilikom transporta.
  4. Krajnji rok otklanjanja mogućih grešaka nastalih tokom garantnog perioda je 45 dana od datuma zaprimanja reklamacije.
  5. Reklamacija mora biti adresirana na: Studio Moderna d.o.o., Džemala Bijedića bb, 71000 Sarajevo.
  6. Garancija važi od datuma kupovine.

Garancija ne pokriva:

  1. Ukoliko ustanovimo da je kupac nesavjesno nanio štetu proizvodu.
  2. Ukoliko kupac koji vrši povrat proizvoda ne priloži kopije računa i garantni list sa datumom kupovine i pečatom prodavca.