PRETRAŽUJTE PO KATEGORIJAMA
Naše trgovine
Club 5*
0
0,00 KM
Losd fsdf sd
Vaša košarica je trenutno prazna.

Mlily Plus madrac

Photo
Video
-50%

Upoznajte naš najnapredniji madrac! Glavne karakteristike madraca Plus Mlily® su udobnost i osjećaj svježine pri spavanju. Njegova navlaka obogaćena grafenom osigurava ovu svježinu i suho okruženje za spavanje, dok 7-zonski sistem opruga daje kičmi optimalan položaj. Skidiva i periva navlaka i poboljšana prozračnost učinit će da vaš san bude neometan cijele noći.

Mlily Plus madrac

Cijena: Od 1.199,90 KM Već od


Akcijska cijena: Od 599,95 KM Već od

Za informacije o vremenu dostave, odaberite boju/veličinu.
Nazovite nas na: 033 721 035
Informacije ukratko

Upoznajte naš najnapredniji madrac! Glavne karakteristike madraca Plus Mlily® su udobnost i osjećaj svježine pri spavanju. Njegova navlaka obogaćena grafenom osigurava ovu svježinu i suho okruženje za spavanje, dok 7-zonski sistem opruga daje kičmi optimalan položaj. Skidiva i periva navlaka i poboljšana prozračnost učinit će da vaš san bude neometan cijele noći.

Saznajte više
Detaljnije o proizvodu

45 NOĆI BEZ RIZIKA

Isprobajte svoj madrac 45 noći i ako vam se ne dopadne, mi vam vraćamo vaš novac.

10 GODINA PRODUŽENA GARANCIJA

Madrac ima 10 godina garancije. To je 3.650 buđenja i osjećaja spremnosti da zagrlite dan.

KLIKNI I PREUZMI

Kupujte online po istim cijenama i ponudama kao u trgovini. Jednostavno naručite i odaberite trgovinu za preuzimanje. Mi ćemo se pobrinuti za ostalo.

 • 45 NOĆI BEZ RIZIKA

  Isprobajte svoj madrac 45 noći i ako vam se ne dopadne, mi vam vraćamo vaš novac.

 • 10 GODINA PRODUŽENA GARANCIJA

  Madrac ima 10 godina garancije. To je 3.650 buđenja i osjećaja spremnosti da zagrlite dan.

 • KLIKNI I PREUZMI

  Kupujte online po istim cijenama i ponudama kao u trgovini. Jednostavno naručite i odaberite trgovinu za preuzimanje. Mi ćemo se pobrinuti za ostalo.

NEVJEROVATNA PRILAGODLJIVOST I IZVRSNA UDOBNOST

MLILY® PLUS madrac je najnapredniji među našim madracima. Jezgro madraca, s različitim potpornim zonama, razvijeno je za pružanje pravilnog položaja kičme tokom cijele noći. Gornji slojevi razvijeni su za idealnu udobnost.

DUŠEK MLILY® PLUS

Višeslojna udobnost

26 cm visine, jezgro kombinuje jedinstvenu pjenu i sloj džepnih opruga, koji pružaju prilagodljivost i udobnost. Rezultat je madrac koji se neprimjetno prilagođava krivinama vaše kičme, bez obzira na položaj u kojem spavate.
DUŠEK MLILY® PLUS

7-zonska opružna potpora

Džepićaste opruge pružaju stabilnost i 7 zona udobnosti, osiguravajući idealno poravnanje kičme i minimalan prenos pokreta za podržavajuće i nesmetano iskustvo spavanja.
DUŠEK MLILY® PLUS

Osvježenje prožeto grafenom

Navlaka madraca sadrži vlakna presvučena grafenom, što pridonosi svježem i suhom okruženju za spavanje. Vlakna eliminišu toplinu u toplom okruženju, ali čuvaju toplinu u hladnom okruženju ravnomjerno raspoređujući toplinu tijela.
DUŠEK MLILY® PLUS

Poboljšana higijena

Navlaka je skidiva i periva na 40°C. Konstrukcija madraca i vlakna prožeta grafenom čine ga dodatno prozračnim, čime se omogućuje isparavanje i povećana higijena.

MADRAC NAPRAVLJEN ZA

Mlily Plus madrac nudi vrhunsko udobno, rashlađujuće iskustvo spavanja, savršeno za parove i ublažavanje bolova u leđima.

MADRAC MLILY® PLUS

ZA ONE KOJI TRAŽE SVJEŽIJI SAN

Od presvlake do slojeva jezgre, madrac je pomno dizajniran za pojedince koji žele osvježeno iskustvo spavanja. Navlaka sadrži vlakna presvučena grafenom koja imaju izvanrednu toplinsku vodljivost i učinkovito odvode toplinu. Slojevi su izrađeni od vrlo prozračnih materijala.
DUŠEK MLILY® PLUS

SAVRŠENO ZA PAROVE: PODRŠKA ZA RAZNE TIPOVE TIJELA

Naš madrac je dizajniran za prilagođavanje različitih tipova tijela. Pojedinačne džepne opruge se nezavisno prilagođavaju lokalizovanom pritisku, obezbjeđujući neusporedivu podršku za sve veličine i oblike. Osim toga, uživajte u neprekidnom snu zahvaljujući minimalnom prenosu pokreta između strana.
DUŠEK MLILY® PLUS

NAPRAVLJENO ZA LJUDE S BOLOVIMA U LEĐIMA

Svaki sloj madraca razvijen je da se prilagodi konturama tijela i djeluje u savršenoj sinergiji. Rezultat je savršeno poravnanje kičme i optimalno rasterećenje pritiska.
DUŠEK MLILY® PLUS DUŠEK MLILY® PLUS

OTKRIJTE VIŠE O MLILY® PLUS madracu KAKO BISTE SE SIGURNI DA JE TO PRAVI MADRAC ZA VAS

 

ZAVIRITE U UNUTRAŠNJOST MADRACA:

1Gornja navlaka izrađena od vlakana obogaćenih grafenom za svježiji san
Suha i svježa sredina za spavanje je neophodna za odmor. Važan dio madraca koji doprinosi tome je navlaka jer je u njoj, provodljiva tkanina sa grafenom, često nazvan "čudesni materijal". Djeluje kao prirodni regulator toplote, uklanja višak u toplim uslovima i ravnomjerno raspoređuje tjelesnu toplotu za udoban san tokom hladnih noći.
2CoolFlex® pjena od 4 cm: prilagodite se i udahnite udobnost
CoolFlex® pjena je posebna pjena. To je potporna pjena, ali sa strukturom otvorenih ćelija koja je izuzetno elastična. Postavljena je kao gornji sloj tako da se prilagođava vašem tijelu, ublažava pritisak i prilagođava se svakim vašim pokretom za optimalnu udobnost. Osim toga, ima povećanu prozračnost, što omogućava isparavanje za svježije, suho i higijensko okruženje za spavanje.
3Standardna PU pjena od 4 cm: plišana udobnost i optimalna podrška
Ova pjena ima za cilj da doprinese povećanju potpore i radi u savršenoj sinergiji sa donjim slojem džepnih opruga. Njegov zakrivljeni oblik doprinosi boljoj prilagodljivosti madraca oblicima tijela i nudi dodatni protok zraka i ukupnu prozračnost madraca.
4Precizna udobnost s džepičastim oprugama od 14 cm: potpora po mjeri za svaku zonu
Ovaj sloj od 14 cm sa 7 potpornih zona ključan je za savršeno poravnanje kičme. Džepićaste opruge prilagođavaju se neovisno lokalnom pritisku, osiguravajući neusporedivu potporu za sve tipove tijela. Dodatno, doprinosi eliminaciji prenosa pokreta za nesmetan san.
5Povećana izdržljivost sa pjenom Flex Support
Donji sloj izrađen je od pjene koja je vrlo potporna i koja će omogućiti svim gornjim slojevima da rade onako kako su razvijeni i ponuditi povećanu stabilnost madraca. Doprinosi dugovječnosti madraca.
6Bočne navlake s 4 ručke
Bočne navlake opremljene su s dvije ručke na svakoj dužoj strani, što omogućava jednostavno nošenje i okretanje madraca.
 
 

KAKAV JE OSJEĆAJ?

Mlily Plus madrac dizajniran je za vrhunsko udobno i svježe iskustvo sna.

ČVRSTOĆA
Na skali čvrstoće od 1 (izuzetno mekan) do 10 (izuzetno tvrd), Mlily Plus madrac je ocjenjen sa 5, što ga čini odličnom opcijom za pojedince koji traže umjereno čvrst madrac.
1 5 10
 
RASTEREĆENJE PRITISKA
Na skali za rasterećenje pritiska od 1 (rasterećenje niskog pritiska) do 10 (rasterećenje visokog pritiska), Mlily Plus madrac je ocjenjen sa 7. Mlily Plus madrac nudi naprednu tehnologiju za smanjenje pritiska na zglobove tokom spavanja.
1 5 10
 
TERMOREGULACIJA
Na skali prozračnosti od 1 (niska prozračnost) do 10 (visoka prozračnost), Mlily Plus madrac je ocijenjen sa 9. Inovativni prozračni dizajn vlakana obloženih grafenom u kombinaciji s džepnim oprugama promovira vrhunsku cirkulaciju zraka.
1 5 10
 
DUŠEK MLILY® PLUS

Udobnost prožeta grafenom – za one koji vole hladniju površinu za spavanje

Doživite budućnost sna uz naš MLILY® PLUS madrac koji sadrži vlakna obogaćena grafenom, najlakši, najjači i najprovodljiviji prirodni materijal ikada otkriven.

 • Toplinska regulacija bez premca: izvanredna toplotna provodljivost grafena raspršuje toplinu, održavajući optimalnu temperaturu za spavanje. Djeluje kao filter između vaše kože i okoline, oslobađa toplotu u toplom vremenu i ravnomjerno raspoređuje toplotu tijela u hladnijim klimama.
 • Doprinosi povećanju higijene: Grafen može spriječiti razvoj bakterija, grinja i mikroba.
DUŠEK MLILY® PLUS

Džepičaste opruge: poboljšana podrška za vaš najbolji san

 • Idealna udobnost spavanja dolazi kada tijelo ima odgovarajuću potporu i poravnanje kičme. Džepičaste opruge sa 7 komfornih zona, pružaju nevjerovatnu prilagodljivost konturama tijela. Pružajući individualnu podršku, prilagođava se i kretanju tijela tokom noći.
 • Dodatno, džepičasta jezgro sa svakom oprugom zatvorenom u džepu od tkanine, garantuje da neće biti prenosa kretanja između strana. Ako se kvalitetno odmorite, bit ćete sretniji i zdraviji.
DUŠEK MLILY® PLUS

PRILAGODLJIV, UDOBAN I HLADNIJI

 • Doživite poboljšanu udobnost i pristupačnost. Visina od 26 cm pomaže lakšem pristupu krevetu, što je ključno za one koji imaju bolove u zglobovima/leđima ili imaju ograničenu pokretljivost. Naši MLILY madraci garantuju luksuzan i jako udoban san.
 • Our resilient support foam base, known for durability, combines with Cool-Flex® and dynamic innerspring layers. This ensures adaptability, comfort, and breathability, catering to all body types and sleep positions.
DUŠEK MLILY® PLUS

Posvećeni kvaliteti i odgovornosti

Posjedujemo sveobuhvatne certifikate kao što su CertiPUR®, OEKO-TEX®, koji odražavaju našu posvećenost najvišim industrijskim standardima na globalnim tržištima za proizvodnju pjenastih materijala.

POSTAVLJANJE JE BRZO I JEDNOSTAVNO

Vaš novi madrac dolazi vakuumiran, zaštićen sa 2 sloja plastične folije i zapakovan u odgovarajuću kutiju. Svi naši madraci su vakuumirani, što osigurava zaštitu tokom transporta.

  1
  POSTAVLJANJE JE JEDNOSTAVNO I BRZO - Step 1

  Pažljivo odrežite vanjsku vrećicu makazama pazeći da ne prerežete najlonsku vrećicu unutar madraca. Nemojte koristiti nož.

  2
  POSTAVLJANJE JE JEDNOSTAVNO I BRZO - Step 2

  Razmotajte vakumirani madrac na svoj krevet. Pažljivo odrežite plastičnu vrećicu duž rubova i uklonite je.

  3
  POSTAVLJANJE JE JEDNOSTAVNO I BRZO - Step 3

  Pričekajte 24-48 sati da se vaš novi madrac potpuno formira.

NISTE SIGURNI? NAZOVITE NAS I UVJERITE SE SAMI.

Ako ne možete odlučiti da li je ovo pravi madrac za vas, pozovite nas i postavite sva pitanja koja imate. Besplatno ćemo podijeliti informacije s vama, pozovite nas na 033721035

Dodatne informacije
Visina madraca: 26cm
Dostupnost u trgovinama
Dostupnost proizvoda u tabeli je informativne prirode, savjetujemo vam da prije odlaska u trgovinu kontaktirate naše kolege u pojedinim trgovinama i provjerite dostupnost željenog proizvoda.
NAČINI PLAĆANJA

Koje su Vaše opcije plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara, a možete platiti na sljedeće načine:

Plaćanje pouzećem

Jednostavno i brzo - jedan je od najjednostavnijih oblika plaćanja. Naručene proizvode plaćate prilikom preuzimanja paketa.

U ovom obliku plaćanja potrebno je pri naručivanju odabrati opciju 'Gotovina/kartica' – te možete birati između gotovinskog plaćanja ili plaćanje cijelog iznosa putem kartice pri preuzimanju paketa na Vašoj adresi. Ukoliko plaćate putem kartice, istu ćete provući kroz POS terminal.

Slikovit prikaz procesa narudžbe možete pogledati ukoliko kliknete ovdje.

Plaćanje na rate kreditnim karticama

Proizvode na internetskoj stranici moguće je naručiti uz opciju plaćanja na rate i to je moguće je platiti sljedećim karticama: American Express, Dinners ili jednu od kreditnih kartica ovih banaka: UniCredit,Master kartica Sparkasse bank, Reiffeissen, Sberbank-a BiH, Nova Banka ili Intesa Sanpaolo banke!!

Proizvode je moguće kupiti uz plaćanje do 36 rata, minimalni iznos za kupovinu na rate je 200 KM. Kartice kojima je moguće platiti na rate:

 • Sberbank Cach karticom do 36 rata
 • UniCredit Visa Classic kreditnom karticom i Super Nova i Visa Classic kreditnom karticom Nove Banke do 24 rate
 • Diners i Inspire karticom Intesa Sanpaolo banke do 12 rata
 • MasterCard Sparkasse banke, American, Shopping karticom Raiffeissen banke i do 6 rata

Posebna pogodnost:

Plaćanje na rate

Potrebno je samo pri naručivanju odabrati način 'Plaćanja na rate', te odabrati broj rata koji želite. Narudžba stiže na Vašu kućnu adresu i pri preuzimanju provući ćete odgovarajuću karticu kroz POS terminal.

Za više informacija o plaćanju na rate, kliknite ovdje.

Online plaćanje karticama

Naručene proizvode plaćate online pri naručivanju, a narudžba stiže direktno na Vašu kućnu adresu. Plaćanje se vrši preko PikPay servisa, koji vam garantuje 100% sigurne transakcije i sigurnost podataka koje pošaljete. Podaci nikad neće biti dostupni trećim licima, a sigurnost Vaše kartice je garantovana najnaprednijom tehnologijom enkripcije zahvaljujući SSL protokolu koji enkriptuje podatke sa 128/256-bitnom enkripcijom.

Potrebno je pri naručivanju odabrati način plaćanja 'PikPay online plaćanje' i bit ćete prebačeni na sigurne PikPay servere.

Kako naručiti putem PikPaya?

Plaćanje putem PikPay sistema je izuzetno jednostavno i sastoji se od svega nekoliko koraka, koje možete detaljno pogledati ukoliko kliknete ovdje.

Komentari kupaca (0 Recenzije)

Ovaj proizvod trenutno nema recenzija...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star