PRETRAŽUJTE PO KATEGORIJAMA
Naše trgovine
Club 5*
0
0,00 KM
Losd fsdf sd
Vaša košarica je trenutno prazna.

1. Ko priređuje »Praznično darivanje«

Organizator nagradne kampanje »Praznično darivanje« je STUDIO MODERNA d.o.o., Trg solidarnosti bb, 71000 Sarajevo, a u svrhu promocije proizvoda koji se prodaju na web stranici DORMEO, promocije web stranice, brenda TOP SHOP i ostalih brendova. Uslov za sudjelovanje je saglasnost s “POLITIKOM PRIVATNOSTI” kompanije STUDIO MODERNA d.o.o.

Ostavljanjem svoje validne E-mail adrese i ostalih podataka (Ime, prezime, kontakt telefon) na našoj Facebook stranici Dormeo.ba, te potvrdom forme za učešće, smatramo da se u potpunosti slažete s Opštim uslovima sudjelovanja u nagradnoj kampanji »Praznično darivanje« i Uslovima korištenja kompanije STUDIO MODERNA d.o.o.

2. Trajanje nagradne kampanje »Praznično darivanje«

Nagradna kampanja »Praznično darivanje « je aktuelna u periodu od 12.12.2022. - 25.12.2022.

Organizator zadržava pravo da u slučaju nepredvidivih okolnosti u bilo kojem trenutku i bez prethodne obavijesti otkaže ili privremeno prekine nagradnu kampanju »Praznično darivanje«. Organizator zadržava pravo promjene pravila.

3. Sudionici kampanje »Praznično darivanje«

U nagradnoj kampanji »Praznično darivanje« mogu sudjelovati sve punoljetne fizičke osobe koje, koje svoje prebivalište imaju na teritoriji Bosne I Hercegovine. Za sudjelovanje u kampanji »Praznično darivanje« bit će potrebno omogućiti rad »kolačića«. »Kolačići« će služiti kao sigurnosna mjera za sprječavanje zloupotreba pri sudjelovanju. Više informacija o »kolačićima« možete naći ovdje.

Sa jednog Faceboog naloga može učestvovati samo jedna osoba. Facebook nalog mora sadržavati tačne I potpune kontakt podatke koje ćete ostaviti prilikom popunjavanja forme u učešću ove nagradne kampanje.

Zabranjeno je korištenje bilokakvih računalnih kodova, štetnih programa ili bilo kakvih drugih dodataka koji bi ometali ili onemogućili rad nagradne kampanje»Praznično darivanje«. Ovakve radnje za posljedicu će imati diskvalifikaciju sudionika i nemogućnost iskorištavanja koda kupona.

4. Tok nagradne kampanje »Praznično darivanje«

Svaki sudionik koji želi sudjelovati u odabiru prazničnog poklona, te preuzeti besplatan primjerak e-knjige “Praznični savjeti” u prethodno navedenoj nagradnoj kampanji na našoj Facebook stranici Dormeo.ba, potrebno je da u formu upiše svoje validne kontakt podatke – Ime I prezime, e-mail adresa, kontakt telefon, te da prati dalje korake do završetka forme.

Po završetku nagradne kampanje, a najkasnije 30.12.2022. Obavijest o sretnim dobitnicima vrijednih poklona, kao I besplatan primjerak e-knjige “Praznični savjeti” ćemo poslati elektronskim putem, na e-mail adresu koju ste upisali prilikom učešća u u nagradnoj kampanji “Praznično darivanje”.

Osvojeni poklon ne može biti zamjenjen za novac ili neki drugi proizvod.

5. Osnovni podaci

Sve informacije i osobne i ostale podatke, koje sudionik daje sudjelujući u nagradnoj kampanji »Praznično darivanje«, sprema organizator. Svaki sudionik za potrebe sudjelovanja u kampanji »Praznično darivanje« organizatoru daje sljedeće podatke: ime, prezime, e-mail adresa, kontakt telefon. Organizator će dobivene osobne podatke upotrebljavati u svrhu:

  • Provođenja nagradne kampanje »Praznično darivanje« i komunikaciju sa sudionikom vezanu uz istu
  • statističke obrade podataka sudionika,
  • slanja e-časopisa i ostalih novosti s aktualnim ponudama elektroničkim, telefonskim, putem kataloga I SMS poruka, a koje se odnose na akcije, posebne ponude i ostale pogodnosti;

Organizator će sve dobivene osobne podatke čuvati u skladu sa važećim zakonima o zaštiti podataka u BiH. Organizator na web stranicama Dormeo, TopShop, Delimano, Walkmaxx , Rovus i Wellneo upotrebljava »kolačiće« kao sigurnosni faktor kojim sprječava zloupotrebu sistema, čime privatnost sudionika neće biti ugrožena. Više informacija o »kolačićima« možete naći ovdje. Svaki sudionik u svakom trenutku može ostvariti svoja prava pristupa, ispravka i protivljenja obradi podataka i zatražiti prestanak sudjelovanja u »Praznično darivanje« slanjem e-maila na ba.info@dormeo-home.com. U slučaju da se sudionik želi odjaviti s liste primatelja e-časopisa, to može napraviti slanjem e-maila na ba.info@dormeo-home.com ili na odjavnom linku koji se nalazi na svakom promotivnom e-mailu koji šaljemo. Odjavu ćemo provesti u najkraćem mogućem roku o kojem će sudionici biti obaviješteni. Više o informacijama vezanim za zaštitu osobnih podataka možete potražiti na ''politika privatnosti'' kao i slanjem upita na ba.info@dormeo-home.com

6. Rješavanje pritužbi

Sve pritužbe i reklamacije rješava organizator. U slučaju opravdanih pritužbi organizator se obvezuje da će ih riješiti u najkraćem mogućem roku, a o čemu će obavijestiti sudionika.