PRETRAŽUJTE PO KATEGORIJAMA
Naše trgovine
Club 5*
0
0,00 KM
Losd fsdf sd
Vaša košarica je trenutno prazna.

Mlily Air madrac

Photo
Video
-45%

Naš madrac Air Mlily® kombinacija je inovativnih materijala koji osiguravaju potporu, prozračnost i regulaciju temperature, za san koji donosi odmor. Dolazi sa 7-zonskim sistemom potpore za optimalan položaj kičme. Navlaka je periva, načinjena od recikliranih materijala. Doživite udobnost i svježinu s povećanom prozračnošću, bez kompromisa.

Visina: 18cm
Mlily Air madrac

Cijena: Od 1.059,90 KM Već od


Akcijska cijena: Od 582,90 KM Već od

Club5*: 529,90 KM
Za informacije o vremenu dostave, odaberite boju/veličinu.
Nazovite nas na: 033 721 035
Informacije ukratko

Naš madrac Air Mlily® kombinacija je inovativnih materijala koji osiguravaju potporu, prozračnost i regulaciju temperature, za san koji donosi odmor. Dolazi sa 7-zonskim sistemom potpore za optimalan položaj kičme. Navlaka je periva, načinjena od recikliranih materijala. Doživite udobnost i svježinu s povećanom prozračnošću, bez kompromisa.

Visina: 18cm
Saznajte više
Detaljnije o proizvodu

45 NOĆI BEZ RIZIKA

Isprobajte svoj madrac 45 noći i ako vam se ne dopadne, mi vam vraćamo vaš novac.

10 GODINA PRODUŽENA GARANCIJA

Madrac ima 10 godina garancije. To je 3.650 buđenja i osjećaja spremnosti da zagrlite dan.

KLIKNI I PREUZMI

Kupujte online po istim cijenama i ponudama kao u trgovini. Jednostavno naručite i odaberite trgovinu za preuzimanje. Mi ćemo se pobrinuti za ostalo.

 • 45 NOĆI BEZ RIZIKA

  Isprobajte svoj madrac 45 noći i ako vam se ne dopadne, mi vam vraćamo vaš novac.

 • 10 GODINA PRODUŽENA GARANCIJA

  Madrac ima 10 godina garancije. To je 3.650 buđenja i osjećaja spremnosti da zagrlite dan.

 • KLIKNI I PREUZMI

  Kupujte online po istim cijenama i ponudama kao u trgovini. Jednostavno naručite i odaberite trgovinu za preuzimanje. Mi ćemo se pobrinuti za ostalo.

EKSTRA PROZRAČNI MADRAC ZA SVJEŽ I ZDRAV SAN

Doživite vrhunsku udobnost uz naš inovativni MLILY® AIR madrac. Dizajniran za podršku, prozračnost i regulaciju temperature, potiče miran san. Idealno za ekološki osviještene pojedince

MLILY® Air dušek

Ergonomski i extra udobnost

Uz visinu od 18 cm, jezgra madraca kombinuje tri različite vrste pjene, dizajnirane za pružanje prilagodljive potpore, ublažavanje tačaka pritiska i poticanje protoka zraka, osiguravajući udoban i miran noćni san.
MLILY® Air dušek

7-zonski sistem podrške

MLILY® AIR madrac je dizajniran sa 7-zonskim sistemom potpore, pružajući optimalnu podršku kičmi prilagođavajući se jedinstvenim konturama vašeg tijela. Ova funkcija povećava udobnost i potiče zdrav san.
MLILY® Air dušek

Ekološki prihvatljiva inovacija

MLILY® AIR madrac ima SEAQUAL® presvlaku, dobijenu naprednom tekstilnom tehnologijom korištenjem reciklirane morske plastike, što ga čini ekološki osviještenim izborom.
MLILY® Air dušek

Poboljšana prozračnost

Njegova jedinstvena struktura i ventilacioni kanali obezbjeđuju vrhunski protok vazduha, stvarajući negostoljubivo okruženje za mikroorganizme i blagi efekat hlađenja. Njegova navlaka koja se može prati (do 40°C) osigurava trajnu čistoću i higijenu.

MADRAC NAPRAVLJEN ZA

Otkrijte MLILY® AIR madrac: ekološki, ergonomski i svjež za vrhunsku udobnost, sprečavajući bol u leđima.

MLILY® Air dušek

ZA ONE KOJI TRAŽE SVJEŽ SAN

Od presvlake do slojeva jezgre, ovaj je madrac precizno konstruisan za svježiji san. Inovativna struktura i ventilacija osiguravaju vrhunski protok zraka, obeshrabruju mikroorganizme, a istovremeno nude umirujući osjećaj hlađenja.
MLILY® Air dušek

ZA ONE KOJI TRAŽE DODATNU UDOBNOST

MLILY® AIR madrac nudi izuzetnu udobnost, dizajniran za različite stilove spavanja iz noći u noć. Njegova jezgra spaja tri posebno izrađene vrste pjene za idealnu prilagodljivost i trajnu elastičnost.
MLILY® Air dušek

NAPRAVLJENO ZA LJUDE S BOLOVIMA U LEĐIMA

Svaki sloj madraca razvijen je da se prilagodi konturama tijela i djeluje u savršenoj sinergiji. Rezultat je savršeno poravnanje kičme i optimalno rasterećenje pritiska.

ZAVIRITE U UNUTRAŠNJOST MADRACA:

MLILY® Air dušek
MLILY® Air dušek
MLILY® Air dušek
MLILY® Air dušek
MLILY® Air dušek
1Gornja navlaka izrađena od održive SEAQUAL® YARN - reciklirane morske plastike
MLILY® AIR madrac ima presvlaku koja se može ukloniti i prati izrađena od SEAQUAL® YARN, proizvoda napredne tekstilne inovacije koja koristi recikliranu morsku plastiku. Ovaj ekološki izbor nudi mekan, prozračan osjećaj i izuzetan protok zraka. SEAQUAL® YARN doprinosi zaštiti okoliša, smanjenju okeanskog otpada i promoviranju obnove morskog života. Uživajte u udobnosti, funkciji i održivosti koje donosi.
22,5 cm CoolFlex® pjene: Prilagodite i udahnite udobnost
CoolFlex® pjena je posebna pjena. To je potporna pjena, ali sa strukturom otvorenih ćelija koja je izuzetno elastična. Postavljen je kao gornji sloj tako da se prilagođava vašem tijelu, ublažava pritisak i prilagođava se svakim vašim pokretom za optimalnu udobnost. Osim toga, ima povećanu prozračnost, što omogućava isparavanje za svježije, suho i higijensko okruženje za spavanje.
32,5cm AirCell® memory pjena: Neuporediva podrška i smanjenje pritiska
AirCell® memorijska pjena je na čelu tehnologije spavanja. Njen karakterističan efekat "slow recovery" i izuzetna prilagodljivost konturama tijela, težini i temperaturi ga izdvajaju. Minimizira prenos pokreta, poboljšavajući kvalitet sna. Ravnomjernom distribucijom površinskog pritiska, smanjuje bol i ukočenost, pružajući maksimalnu udobnost, optimalnu podršku i umirujući, miran noćni san.
4Responsive Support™ pjena od 13 cm sa 7 zona: podrška za svaku zonu
Sloj od 14 cm sa 7 potpornih zona ključan je za savršeno poravnanje kičme, osigurava potporu cijelom tijelu, prilagođava se vašem jedinstvenom obliku i sprječava tačke pritiska. Njegova Responsive Support™ pjena osim što održava poravnanje kičme, nudi prozračnost i izvanrednu izdržljivost, obećavajući udobno, osvježavajuće i dugotrajno iskustvo spavanja.
5Bočne navlake s 4 ručke
Bočne navlake opremljene su s dvije ručke na svakoj dužoj strani, što omogućuje jednostavno nošenje i okretanje madraca.
 
 

KAKAV JE OSJEĆAJ?

MLILY® AIR madrac nudi naprednu udobnost, podršku i ekološku prihvatljivost. Reguliše temperaturu i smanjuje poremećaje sna za mirne noći.

ČVRSTOĆA
Na skali čvrstoće od 1 (izuzetno mekan) do 10 (izuzetno tvrd), Mlily AIR madrac je ocijenjen sa 7, što ga čini odličnom opcijom za pojedince koji traže madrac srednje čvrstine.
1 5 10
 
RASTEREĆENJE PRITISKA
Na skali za smanjenje pritiska od 1 (rasterećenje niskog pritiska) do 10 (rasterećenje visokog pritiska), Mlily AIR madrac je ocijeenjen sa 7. Mlily vazdušni madrac nudi inovativnu tehnologiju za smanjenje pritiska na zglobove tokom spavanja.
1 5 10
 
TERMOREGULACIJA
Na skali prozračnosti od 1 (niska prozračnost) do 10 (visoka prozračnost), Mlily AIR madrac je ocijenjen sa 8. Njegova jedinstvena struktura i ventilacijski kanali pružaju vrhunski protok zraka.
1 5 10
 
MLILY® Air dušek

Čuvamo našu planetu čak i dok spavamo

MLILY® AIR madrac nije samo udoban, već doprinosi i zaštiti životne sredine.

 • Navlaka sadrži SEAQUAL™ vlakna koja su napravljena od plastike i boca koje su izvađene iz mora i potom reciklirane. Na ovaj način doprinosimo spašavanju morskog života i uspostavljanju ravnoteže okeana.
 • Ovaj proces dobivanja SEAQUAL™ vlakana omogućuje nam stvaranje visokokvalitetnih, izdržljivih vlakana od recikliranih polimera, koja se zatim koriste za izradu navlaka za madrace.
 • Materijal navlake je pleten i stoga je vrlo mekan na koži, a također ima važnu sposobnost da omogući stalnu cirkulaciju zraka i pridonese hladnijoj i svježijoj površini za spavanje.
MLILY® Air dušek

Responsive Support™ pjena sa 7-zonskim sistemom: Potpuna udobnost, podrška i prozračnost

 • 7-zonski sistem potpore: MLILY® AIR madrac ima sofisticirani sistem potpore od 7 zona koji se inteligentno prilagođava konturama vašeg tijela. Ovo ne samo da povećava udobnost, već i promoviše zdrav san efikasno sprečavajući tačke pritiska.
 • Super prozračni materijal: Responsive Support™ pjena nudi odličnu prozračnost, osiguravajući ugodno i osvježavajuće iskustvo spavanja.
MLILY® Air dušek

Prilagodljiva udobnost s CoolFlex® pjenom i AirCell® pjenom

 • CoolFlex® pjena (2,5 cm): dišite i opustite se - Naša CoolFlex® pjena kombinuje podršku sa elastičnošću, prilagođavajući se vašem tijelu za smanjenje pritiska. Njegova otvorena ćelijska struktura poboljšava prozračnost za svježiji san.
 • AirCell® memorijska pjena (2,5 cm): Neuporediva podrška - AirCell® memorijska pjena prilagođava se jedinstvenim konturama vašeg tijela, povećavajući udobnost i smanjujući prijenos pokreta za miran noćni san.
MLILY® Air dušek

Posvećeni kvaliteti i odgovornosti

Posjedujemo sveobuhvatne certifikate kao što su CertiPUR®, OEKO-TEX®, koji odražavaju našu posvećenost najvišim industrijskim standardima na globalnim tržištima za proizvodnju pjenastih materijala.

MLILY® Air dušek

Produžite životni vijek vaših madraca

Idealno rješenje za poravnavanje kičme je madrac + letvice + jastuk. Površina na koju se madrac postavlja je veoma važna za ukupne performanse madraca.

Ako odaberete jednu od naših kvalitetnih letvica, osiguravamo vam produženu garanciju na madrac na 10 godina.

POSTAVLJANJE JE BRZO I JEDNOSTAVNO

Vaš novi madrac dolazi vakuumiran, zaštićen sa 2 sloja plastične folije i zapakovan u odgovarajuću kutiju. Svi naši madraci su vakuumirani, što osigurava zaštitu tokom transporta.

1
POSTAVLJANJE JE JEDNOSTAVNO I BRZO - Step 1

Pažljivo odrežite vanjsku vrećicu makazama pazeći da ne prerežete najlonsku vrećicu unutar madraca. Nemojte koristiti nož.

2
POSTAVLJANJE JE JEDNOSTAVNO I BRZO - Step 2

Razmotajte vakumirani madrac na svoj krevet. Pažljivo odrežite plastičnu vrećicu duž rubova i uklonite je.

3
POSTAVLJANJE JE JEDNOSTAVNO I BRZO - Step 3

Pričekajte 24-48 sati da se vaš novi madrac potpuno formira.

Dodatne informacije
Visina: 18cm
Dostupnost u trgovinama
Dostupnost proizvoda u tabeli je informativne prirode, savjetujemo vam da prije odlaska u trgovinu kontaktirate naše kolege u pojedinim trgovinama i provjerite dostupnost željenog proizvoda.
NAČINI PLAĆANJA

Koje su Vaše opcije plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara, a možete platiti na sljedeće načine:

Plaćanje pouzećem

Jednostavno i brzo - jedan je od najjednostavnijih oblika plaćanja. Naručene proizvode plaćate prilikom preuzimanja paketa.

U ovom obliku plaćanja potrebno je pri naručivanju odabrati opciju 'Gotovina/kartica' – te možete birati između gotovinskog plaćanja ili plaćanje cijelog iznosa putem kartice pri preuzimanju paketa na Vašoj adresi. Ukoliko plaćate putem kartice, istu ćete provući kroz POS terminal.

Slikovit prikaz procesa narudžbe možete pogledati ukoliko kliknete ovdje.

Plaćanje na rate kreditnim karticama

Proizvode na internetskoj stranici moguće je naručiti uz opciju plaćanja na rate i to je moguće je platiti sljedećim karticama: American Express, Dinners ili jednu od kreditnih kartica ovih banaka: UniCredit,Master kartica Sparkasse bank, Reiffeissen, Sberbank-a BiH, Nova Banka ili Intesa Sanpaolo banke!!

Proizvode je moguće kupiti uz plaćanje do 36 rata, minimalni iznos za kupovinu na rate je 200 KM. Kartice kojima je moguće platiti na rate:

 • Sberbank Cach karticom do 36 rata
 • UniCredit Visa Classic kreditnom karticom i Super Nova i Visa Classic kreditnom karticom Nove Banke do 24 rate
 • Diners i Inspire karticom Intesa Sanpaolo banke do 12 rata
 • MasterCard Sparkasse banke, American, Shopping karticom Raiffeissen banke i do 6 rata

Posebna pogodnost:

Plaćanje na rate

Potrebno je samo pri naručivanju odabrati način 'Plaćanja na rate', te odabrati broj rata koji želite. Narudžba stiže na Vašu kućnu adresu i pri preuzimanju provući ćete odgovarajuću karticu kroz POS terminal.

Za više informacija o plaćanju na rate, kliknite ovdje.

Online plaćanje karticama

Naručene proizvode plaćate online pri naručivanju, a narudžba stiže direktno na Vašu kućnu adresu. Plaćanje se vrši preko PikPay servisa, koji vam garantuje 100% sigurne transakcije i sigurnost podataka koje pošaljete. Podaci nikad neće biti dostupni trećim licima, a sigurnost Vaše kartice je garantovana najnaprednijom tehnologijom enkripcije zahvaljujući SSL protokolu koji enkriptuje podatke sa 128/256-bitnom enkripcijom.

Potrebno je pri naručivanju odabrati način plaćanja 'PikPay online plaćanje' i bit ćete prebačeni na sigurne PikPay servere.

Kako naručiti putem PikPaya?

Plaćanje putem PikPay sistema je izuzetno jednostavno i sastoji se od svega nekoliko koraka, koje možete detaljno pogledati ukoliko kliknete ovdje.

Komentari kupaca (0 Recenzije)

Ovaj proizvod trenutno nema recenzija...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star