PRETRAŽUJTE PO KATEGORIJAMA
Naše trgovine
Club 5*
0
0,00 KM
Losd fsdf sd
Vaša košarica je trenutno prazna.

Mlily Diamond Spring madrac

Photo
Video
-45%
Doživite udobnost s madracem Diamond Spring Mlily®. Madrac kombinira džepićaste opruge, memorijsku pjenu i potpornu poliuratensku pjenu, pružajući iznimnu prilagodljivost i udobnost. Uživajte u poboljšanoj potpori opruga, hladnijem okruženju za spavanje zahvaljujući grafenu i superiornoj prozračnosti za neometan san. Visina: 24cm
Mlily Diamond Spring madrac

Cijena: Od 1.099,90 KM Već od


Akcijska cijena: Od 604,90 KM Već od

Club5*: 549,90 KM
Za informacije o vremenu dostave, odaberite boju/veličinu.
Nazovite nas na: 033 721 035
Informacije ukratko
Doživite udobnost s madracem Diamond Spring Mlily®. Madrac kombinira džepićaste opruge, memorijsku pjenu i potpornu poliuratensku pjenu, pružajući iznimnu prilagodljivost i udobnost. Uživajte u poboljšanoj potpori opruga, hladnijem okruženju za spavanje zahvaljujući grafenu i superiornoj prozračnosti za neometan san. Visina: 24cm
Saznajte više
Detaljnije o proizvodu

XX RISK FREE NIGHTS

A showroom doesn't know you like your bedroom. Try your mattress for 60 nights and if you don't love it, we'll give you a full refund.

XX YEARS EXTENDED WARRANTY

Mattress is guaranteed for 15 years.That’s 5.470 mornings of waking up and feeling ready to give the day a hug.

CLICK AND COLLECT

Shop online with the same prices and deals as in-store. Simply place your order and select your pick-up store. We'll hande the rest. Shop online, pickup in store.

 • 45 NOĆI PROBNI PERIOD

  Isprobajte svoj madrac 45 noći i ako vam se ne svidi, vratit ćemo vam puni iznos.

 • 10 GODINA PRODUŽENE GARANCIJE

  Garancija na madrac je 10 godina. To je 3.650 jutara buđenja i osjećaja spremnosti zagrliti dan.

 • KLIKNI I PREUZMI

  Kupujte online po istim cijenama i ponudama kao u trgovini. Jednostavno naručite i odaberite trgovinu za preuzimanje. Mi ćemo se pobrinuti za ostalo.

Otkrijte vrhunsku udobnost i podršku

Doživite višestruku udobnost s madracem MLILY® DIAMOND SPRING. Skladno kombinuje džepičaste opruge, memorijsku pjenu i potpornu PU pjenu, pružajući izuzetnu prilagodljivost i udobnost. Uživajte u poboljšanoj džepičastoj opružnoj potpori i vrhunskoj prozračnosti za dobro podržan, neometan noćni san.

MLILY® Diamond Spring Mattress

Višeslojna udobnost 

Na 24 cm visine, skladno integrira prepoznatljivu pjenu i sloj džepičastih opruga kako bi pružio izuzetnu prilagodljivost i udobnost. To rezultira madracem koji se bez napora prilagođava konturama vaše kičme, bez obzira na željeni položaj spavanja.
MLILY® Diamond Spring Mattress

Poboljšana potpora džepičaste opruge

Džepićaste opruge pružajuEnhanced Pocket Spring Support potporu po mjeri prilagođavajući se konturama vašeg tijela. Ova individualizirana podrška sprječava prijenos pokreta, osiguravajući dobro oslonjen, neometan noćni san s optimalnim poravnanjem kičme.
MLILY® Diamond Spring Mattress

Hlađenje prožeto grafenom

Navlaka madraca sadrži vlakna presvučena grafenom, što pridonosi svježem i suhom okruženju za spavanje. Vlakna raspršuju toplinu u toplom okruženju, ali čuvaju toplinu u hladnom okruženju ravnomjerno raspoređujući toplinu tijela.
MLILY® Diamond Spring Mattress

Prozračna vlakna

Prozračna ćelijska struktura održava udobnost tokom cijele godine, s ventiliranim otvorima za kontrolu . Poboljšana prozračnost sprječava pregrijavanje, stvarajući hladnije okruženje za spavanje. Njegova periva navlaka (do 40°C) osigurava dugotrajnu čistoću i higijenu.

MADRAC NAPRAVLJEN ZA

Naš je madrac izrađen po mjeri za parove s različitim konstitucijama, nudeći neusporedivu podršku kroz neovisne džepićaste opruge, minimalan prijenos pokreta i udoban san. Također je savršen za one koji traže hladniji odmor i one kojima je potrebna vrhunska podrška tijelu, potičući opuštanje i izdržljivost.

MLILY® Diamond Spring Mattress

SAVRŠEN ZA PAROVE: PODRŠKA ZA RAZLIČITE TIPOVE TJELA

Naš madrac dizajniran je za parove s različitim konstitucijama tijela. Pojedinačne džepičaste opruge neovisno se prilagođavaju lokalnom pritisku, osiguravajući neusporedivu podršku za sve veličine i oblike. Osim toga, uživajte u neprekidnom snu zahvaljujući minimalnom prijenosu pokreta između strana.
MLILY® Diamond Spring Mattress

ZA ONE KOJI TRAŽE HLADNIJI SAN

Od presvlake do jezgre, ovaj je madrac pomno izrađen za one koji traže hladniji san. Njegova vlakna presvučena grafenom povećavaju toplinsku provodljivost, učinkovito odvodeći toplinu, dok prozračni slojevi osiguravaju udobnost.
MLILY® Diamond Spring Mattress

NAMJENJEN OSOBAMA KOJE IMAJU BOLOVE U LEĐIMA

Ovaj je madrac izrađen za osobe koje traže vrhunsku potporu tijelu. Kombinacija pjene i džepićastih opruga osigurava pravilno poravnanje kičme, opuštanje mišića i izdržljivu, prozračnu i čvrstu površinu za spavanje.
MLILY® Diamond Spring Mattress
 • 1 Gornja navlaka izrađena od vlakana obogaćenih grafenom za hladniji san
  Grafenova prozračna tkanina, često nazivana "čudesnim materijalom", djeluje kao prirodni regulator topline, izbacujući višak topline u vrućim uvjetima i ravnomjerno raspoređujući toplinu tijela za ugodan san tokom hladnijih noći.
 • 2 3cm AirCell® memorijska pjena + 2,5cm Flex Support Base pjena: neusporediva podrška i smanjenje pritiska
  AirCell® memorijska pjena je na čelu tehnologije spavanja. Njen prepoznatljiv učinak "sporog oporavka" i izvanredna prilagodljivost konturama tijela, težini i temperaturi izdvajaju je. Minimizira prijenos pokreta, poboljšavajući kvalitetu sna. Flex Support Base Foam ključna je za poravnanje kičme, potičući opuštanje mišića bez kompenzacije.
 • 3 Precizna udobnost s džepičastim oprugama od 16 cm
  Ovaj sloj od 16 cm ključan je za savršeno poravnanje kičme. Džepićaste opruge prilagođavaju se neovisno lokalnom pritisku, osiguravajući neusporedivu potporu za sve tipove tijela. Dodatno, doprinosi eliminaciji prijenosa pokreta za nesmetan san.
 • 4 2,5 cm Flex Support Base Pjena
  Flex Support Base Foam ključna je za poravnanje kičme, potičući opuštanje mišića bez kompenzacije. Ova visokokvalitetna pjena nudi dugotrajnu izdržljivost, prozračnost, elastičnost, potrebnu čvrstoću i idealnu potporu tijelu za miran san.
 • 5 Bočne navlake s 4 ručke
  Bočne navlake opremljene su s dvije ručke na svakoj dužoj strani, što omogućuje jednostavno nošenje i okretanje madraca.

Pređi mišem preko Tap on ? za više detalja.

KAKAV JE OSJEĆAJ?

MLILY® Diamond Spring madrac nudi naprednu udobnost, potporu i svježinu.

ČVRSTOĆA
Na ljestvici tvrdoće od 1 (izuzetno mekan) do 10 (izuzetno tvrd), Mlily Diamond Spring madrac je ocijenjen s 8, što ga čini izvrsnom opcijom za osobe koje traže srednje čvrst madrac.
1 5 10
 
OTPUŠTANJE PRITISKA
Na ljestvici smanjenja pritiska od 1 (nisko rasterećenje ) do 10 (rasterećenje visokog pritiska), madrac Mlily Diamond Spring ocijenjen je sa 7. Nudi inovativnu tehnologiju za smanjenje pritiska na zglobove tokom  spavanja.
1 5 10
 
termoregulacija
Na ljestvici prozračnosti od 1 (niska prozračnost) do 10 (visoka prozračnost), madrac Mlily Diamond Spring ocijenjen je ocjenom 8. Njegova jedinstvena struktura i otvori za ventilaciju osiguravaju vrhunski protok zraka.
1 5 10
 
MLILY® Diamond Spring Mattress

Udobnost prožeta grafenom – za one koji vole svježiju površinu za spavanje

Doživite budućnost sna uz naš MLILY® Diamond Spring madrac koji sadrži vlakna obogaćena grafenom, najlakši, najjači i najprovodljiviji prirodni materijal ikada otkriven.

 • Termo regulacija bez premca: izvanredna toplinska provodljivost grafena raspršuje toplinu, održavajući optimalnu temperaturu za spavanje. Djeluje kao filtar između vaše kože i okoline, oslobađa toplinu u toplom vremenu i ravnomjerno raspoređuje toplinu tijela u hladnijim noćima.
 • Doprinosi povećanju higijene: Grafen može spriječiti razvoj bakterija, grinja i mikroba.
MLILY® Diamond Spring Mattress

Džepičaste opruge: poboljšana podrška za vaš najbolji san

 • Idealna udobnost spavanja dolazi kada tijelo ima odgovarajuću potporu i kičmu u ispravnom položaju. Džepičaste opruge pružaju nevjerojatnu prilagodljivost konturama tijela. Pružajući individualnu potporu prilagođava se i kretanju tijela tokom noći.
 • Dodatno, džepičasta jezgra sa svakom oprugom zatvorenom u džepu od tkanine, garantuje da neće biti prijenosa kretanja između strana. Ako se oboje dobro odmorite, bit ćete sretniji i zdraviji.
MLILY® Diamond Spring Mattress

Lako skidajuća i periva navlaka

 • MLILY® Diamond Spring madrac ima navlaku s patentnim zatvaračem koja se lako skida i prati u mašini za veš na temperaturama do 40°C.
 • Jednostavnim i praktičnim održavanjem higijene vašeg madraca, vaš će krevet ostati čist i svjež duže vrijeme.
MLILY® Diamond Spring Mattress

Predani kvaliteti i odgovornost

Posjedujemo sveobuhvatne certifikate kao što su CertiPUR®, OEKO-TEX®, koji odražavaju našu predanost najvišim industrijskim standardima na svjetskim tržištima za proizvodnju pjenastih materijala.

MLILY® Diamond Spring Mattress

Produžite životni vijek svojih madraca korištenjem naših kvalitetnih letvica i ostvarite 10 godina garancije

Idealno rješenje za poravnanje kilme je madrac + letvice + jastuk. Površina na koju je madrac postavljen vrlo je važna za ukupnu izvedbu madraca.

Letvice povećavaju prednosti madraca pružajući dodatnu prilagodljivost, potporu i prozračnost.

Rezultat je produženje životnog vijeka madraca i omogućavanje da svoje dobrobiti pruža kroz cijeli period korištenja.

Ako odaberete jednu od naših kvalitetnih letvica, garantujemo vam produženo garanciju za madrac od 10 godina.

Klikni da pogledaš letvice

POSTAVLJANJE JE BRZO I JEDNOSTAVNO

Vaš novi madrac stići će vam na kućni prag kao vakuumski zatvorena rolna koja je zaštićena u transportnoj kutiji - zamotan u DVA sloja plastike. Svi naši madraci su komprimirani i vakuumski zatvoreni zahvaljujući našem ekološkom postupku slanja i zaštiti tokom slanja.

1
JEDNOSTAVNO I BRZO POSTAVLJANJE - Korak 1

Pažljivo odrežite vanjsku vrećicu makazama pazeći da ne prerežete plastičnu vrećicu unutar madraca. Nemojte koristiti nož.

2
SET UP IS QUICK AND SIMPLE - Step 2

Razmotajte vakumirani madrac na svoj krevet. Pažljivo odrežite plastičnu vrećicu duž rubova i uklonite je.

3
SET UP IS QUICK AND SIMPLE - Step 3

Ostavite 6 sati da se vaš novi madrac potpuno formira.

NISTE SIGURNI JOŠ? NAZOVITE NAS I UVJERITE SE SAMI.

Ako se ne možete odlučiti je li ovo pravi madrac za vas, nazovite nas i postavite nam sva pitanja koja vas zanimaju. Besplatno ćemo podijeliti informacije s vama, nazovite nas na 033/721-035

Dodatne informacije
Visina: 24cm
Dostupnost u trgovinama
Dostupnost proizvoda u tabeli je informativne prirode, savjetujemo vam da prije odlaska u trgovinu kontaktirate naše kolege u pojedinim trgovinama i provjerite dostupnost željenog proizvoda.
NAČINI PLAĆANJA

Koje su Vaše opcije plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara, a možete platiti na sljedeće načine:

Plaćanje pouzećem

Jednostavno i brzo - jedan je od najjednostavnijih oblika plaćanja. Naručene proizvode plaćate prilikom preuzimanja paketa.

U ovom obliku plaćanja potrebno je pri naručivanju odabrati opciju 'Gotovina/kartica' – te možete birati između gotovinskog plaćanja ili plaćanje cijelog iznosa putem kartice pri preuzimanju paketa na Vašoj adresi. Ukoliko plaćate putem kartice, istu ćete provući kroz POS terminal.

Slikovit prikaz procesa narudžbe možete pogledati ukoliko kliknete ovdje.

Plaćanje na rate kreditnim karticama

Proizvode na internetskoj stranici moguće je naručiti uz opciju plaćanja na rate i to je moguće je platiti sljedećim karticama: American Express, Dinners ili jednu od kreditnih kartica ovih banaka: UniCredit,Master kartica Sparkasse bank, Reiffeissen, Sberbank-a BiH, Nova Banka ili Intesa Sanpaolo banke!!

Proizvode je moguće kupiti uz plaćanje do 36 rata, minimalni iznos za kupovinu na rate je 200 KM. Kartice kojima je moguće platiti na rate:

 • Sberbank Cach karticom do 36 rata
 • UniCredit Visa Classic kreditnom karticom i Super Nova i Visa Classic kreditnom karticom Nove Banke do 24 rate
 • Diners i Inspire karticom Intesa Sanpaolo banke do 12 rata
 • MasterCard Sparkasse banke, American, Shopping karticom Raiffeissen banke i do 6 rata

Posebna pogodnost:

Plaćanje na rate

Potrebno je samo pri naručivanju odabrati način 'Plaćanja na rate', te odabrati broj rata koji želite. Narudžba stiže na Vašu kućnu adresu i pri preuzimanju provući ćete odgovarajuću karticu kroz POS terminal.

Za više informacija o plaćanju na rate, kliknite ovdje.

Online plaćanje karticama

Naručene proizvode plaćate online pri naručivanju, a narudžba stiže direktno na Vašu kućnu adresu. Plaćanje se vrši preko PikPay servisa, koji vam garantuje 100% sigurne transakcije i sigurnost podataka koje pošaljete. Podaci nikad neće biti dostupni trećim licima, a sigurnost Vaše kartice je garantovana najnaprednijom tehnologijom enkripcije zahvaljujući SSL protokolu koji enkriptuje podatke sa 128/256-bitnom enkripcijom.

Potrebno je pri naručivanju odabrati način plaćanja 'PikPay online plaćanje' i bit ćete prebačeni na sigurne PikPay servere.

Kako naručiti putem PikPaya?

Plaćanje putem PikPay sistema je izuzetno jednostavno i sastoji se od svega nekoliko koraka, koje možete detaljno pogledati ukoliko kliknete ovdje.

Komentari kupaca (0 Recenzije)

Ovaj proizvod trenutno nema recenzija...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star