PRETRAŽUJTE PO KATEGORIJAMA
Naše trgovine
Club 5*
0
0,00 KM
Losd fsdf sd
Vaša košarica je trenutno prazna.

11-20 of 55

  • 5 savjeta kako preživjeti ljeto bez brushaltera

    Kako se bližimo vrelim, "ljepljivim" ljetnjim mjesecima, vjerovatno više razmišljate o ideji da pustite Vaše „djevojke“ na slobodu – tačnije da se rješite tog prokletog brushaltera. Ali šta ako se i Vi – kao toliko mnogo drugih žena -  osjećate potpuno golo bez uvijek prisutnih korpi? Čujemo Vaš vapaj!

  • 5 načina da se rješite masnih naslaga sa svog stomaka – i to na duge staze

    Da li znate zašto Vam je tako teško da smršate? Svi poznajemo nekoga ko je dijeti pristupio vrlo ozbiljno i ko je uspio da smrša nekoliko kilograma, ali ih je sve vratio … Zašto se ovo dešava? Zašto dijete ne funkcionišu za mnoge od nas? I koje tehnike možete upotrebiti da promijenite izgled svog tijela – zauvijek?

  • Visoke pete - moda ili potreba?

    Ne, visoke potpetice nisu izašle iz mode, ali mnoga istraživanja tokom godina potvrdila su loš utjecaj na zdravlje žena. Kakvo je vaše iskustvo? Mislite li da ima istine u ovim tvrdnjama?

  • Celulit nestaje dok kažete ...

    Poznato nam je da danas nema osobe koja se nije susrela sa problemom zvanim celulit. No, vjerovali ili postoje tako jednostavne stvari koje ga mogu iskorijeniti - poput čudesne voćke, ananas. Rijetki znaju da je ovo ukusno, sočno i zdravo voće odličan saveznik u borbi protiv celulita.

     

  • 10 načina da iskoristite kokosovo ulje

    Kokosovo ulje je jedno od najsvestranijih i najkorisnijih organskih ulja. Ono se može koristiti za jako mnogo stvari! Da li Vas zanimaju najbolji načini za upotrebu ovog dragocijenog ulja u svrhe ljepote?

     
  • Ljepota i san?!

    Kada su u pitanju rituali ljepote, jedan od najučinkovitijih tretmana pomlađivanja je upravo spavanje. Dok spavate, stanice u tijelu se samoobnavljaju što ima direktan utjecaj na izgled kože. Naime, u fazi sna se stvara novi kolagen, koji minimilizira opadanje tonusa kože i nastajanje bora. Više kolagena znači da lice izgleda ‘punije’, zategnutije, a bore su manje vidljive.

  • Trend frizura jeseni

    Svi želimo imati savršenu frizuru, pa čak i u hladnijim danima. Modni trend koji je osvojio srca mnogih djevojaka je klasični ombre. Koja je to trend frizura ove jeseni?

  • Zaštite svoje ruke

    Koža ruku je izložena tokom jeseni negativnim uticajima i zato joj sada moramo posvetiti posebnu pažnju. Odvojite svaki dan malo svog vremena i zaštite svoje ruke. 

  • 5 savjeta kako dodatno postići zavodljivi bronzani ten?

    Iako se ljetni praznici i godišnji odmori polagano bliže kraju tokom mjeseca augusta, vrućine nas i dalje prate, a bronzanu boju za koju smo se mukotrpno naradili strpljivim prženjem na suncu, možemo dodatno istaknuti i učiniti zavodljivom uz pomoć malih trikova iz kuhinje.

  • Riješite se svih zabluda oko preparata za sunčanje!

    Voljeli ih mi ili ne, kreme za sunčanje su u današnje vrijeme postale potreba koju nije poželjno izbjegavati. U tome se slažu i dermatolozi, ali i kozmetičke kompanije. No, problem već dugo postoji u marketinškim porukama proizvođača preparata za sunčanje s SPF faktorima, tumačenjima uputa za korištenje tih preparata i stvarnim činjenicama o preparatima za sunčanje na koje upozoravaju liječnici, posebno dermatolozi, koji se sve više susreću s oboljelima od raka kože.