PRETRAŽUJTE PO KATEGORIJAMA
Naše trgovine
Club 5*
0
0,00 KM
Losd fsdf sd
Vaša košarica je trenutno prazna.

1-10 of 152

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 16
 • ZNAKOVI KOJI UKAZUJU NA TO DA PREVIŠE SPAVATE

  Svako od nas barem je jednom doživio sljedeću situaciju: buđenje nakon veoma dugog spavanja nije rezultiralo željenim osjećajem odmora i svježine već posvemašnjom iscrpljenošću, snažnim osjećajem žeđi, glavoboljom i sličnim negativnim posljedicama. Sve su ovo signali kojima nam naš organizam želi poručiti da smo previše spavali.
 • 7 TRIKOVA KAKO POBIJEDITI NESANICU

  Dobar i kvalitetan san presudan je dio naših života i našeg učinka tokom dana, a gubljenje kilograma i postizanje ciljeva na dugotrajnoj bazi ovisi o tome. Bez obzira na to koliko se zdravo hranite ili koliko redovito vježbate, ako se konstantno izlažete stresu i manjku sna, te zdrave navike neće biti nimalo učinkovite.

 • 3 zlatna pravila kvalitetnog sna

  Dobar i kvalitetan san nužan je preduvjet dobrom zdravlju i produktivnosti. Stručnjaci savjetuju oko 7.5 sati sna dnevno. Ipak, koliko se nas može pohvaliti tom brojkom?

 • Sobna temperatura za dobar san

  Neki od faktora koji utiču na kvalitetu našeg sna, pa čak i na pojavu noćnih mora svakako su loša posteljina, dušeci i jastuci, ali i neprikladna temperatura sobe u kojoj spavamo.

 • 4 mita o spavanju zbog kojih se osjećaš umorno

  Već je napravljeno toliko studija o spavanju da je puno lakše biti zbunjen nego dokučiti što treba raditi za dobar san. Unatoč svim mogućim pitanjima i nedoumicama, postoje 4 raširena vjerovanja vezana uz san i spavanje zbog kojih možda osjećaš umor.
 • Sedam stvari u spavaćoj sobi koje mogu narušiti vaš san

  Često se ujutro probudite osjećajući se umorno iako ste otišli spavati ranije noć prije? Pa, mnoge bi vam stvari mogle uzrokovati probleme sa snom: stres, bolest, glasne komšije. Ili bi krivci mogli biti samo neke stvari koje se nalaze u vašoj spavaćoj sobi, a kojih ne bi trebalo biti... Evo popisa 7 stvari u vašoj spavaćoj sobi koje vam mogu narušiti san.

 • Kako da prilagodite položaj spavanja za bolji i mirniji san

  Evo odgovora: jedan položaj za spavanje koji je generalno najbolji ne postoji. Svi oni imaju svoje prednosti i nedostatke, svi smo različiti s različitim preferencijama, pa volimo različite položaje za spavanje. Međutim, ako jednostavno ne možete udobno spavati u željenom položaju za spavanje, postoji razlog za to i možda biste htjeli isprobati novi ...

 • 4 mita o spavanju zbog kojih se osjecas umorno

   Već je napravljeno toliko studija o spavanju da je puno lakše biti zbunjen nego dokučiti što treba raditi za dobar san. Unatoč svim mogućim pitanjima i nedoumicama, postoje 4 raširena vjerovanja vezana uz san i spavanje zbog kojih možda osjećaš umor.

 • Kada je u pitanju spavanje – jesen je najbolje godišnje doba!

  Svi mi ponekad imamo problema s ustajanjem iz kreveta, a razlog tome ponekad je – jesen! Ovo je godišnje doba kao stvoreno za dugo spavanje i izležavanje – noći su hladnije, kreveti djeluju udobnije, a zrak je siguran od alergena pa se lakše i diše i spava.

  Ovo su samo neki od razloga zbog kojih se tokom jeseni ugodnije spava!

 • Antistres deka koja efikasno rješava nesanicu i stres

  Da li i vi imate problem sa nesanicom, sindromom nemirnih nogu, trzanjem i neprekidnim traženjem udobnog položaja tokom noći? Kao posljedica stresa i uznemirenosti, nesanica je čest problem koji se kod gotovo svakog od nas javi u nekom momentu u životu.