PRETRAŽUJTE PO KATEGORIJAMA
Naše trgovine
Club 5*
0
0,00 KM
Losd fsdf sd
Vaša košarica je trenutno prazna.

1-10 of 55

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 • Kako zaštiti kožu od hladnoće?

  Ispucala i suha koža na rukama, licu i usnama najviše pate zimi te im je potrebna pojačana njega, a mi vam otkrivamo na što sve trebate paziti i kako postići da vam koža bude izdržljiva i mekana poput svile.

 • Kako zaštiti kožu od hladnoće?

  Ispucala i suha koža na rukama, licu i usnama najviše pate zimi te im je potrebna pojačana njega, a mi vam otkrivamo na što sve trebate paziti i kako postići da vam koža bude izdržljiva i mekana poput svile.

 • Vrijeme je za ljepotu

  Gužva, stres, panika, rokovi i uobičajeni  problemi koje svakodnevno rješavamo, dovode nas u situaciju da prečesto zanemarujemo san, njegovu učinkovitost na naše fizičko i mentalno zdravlje, ali i na ljepotu.

 • 9 trikova za puni volumen kose

  Svaka žena sanja o gustoj i zdravoj kosi koju može lako da oblikuje. Iako to često nije slučaj sa prirodnom kosom koju Vam je priroda podarila, nema mjesta očaju, postoje neki svakodnevni trikovi koje možete primijeniti i izgledati savršeno! Ovih 9 uvijek daju rezultate...

 • 10 odjevnih predmeta koji će Vas u sekundi učiniti privlačnijom

  Od klasične male crne haljine do majica koje otkrivaju ramena, u ovih 10 vrsta garderobe su žene najprivlačnije muškarcima. A ono što je najbolje – većinu navedenih vjerovatno već imate u svom ormaru...

 • Koja je tajna žena u Japanu, zašto se ne goje i ne stare?

  Ne samo da su mladolike već imaju lijepe figure i to postižu skoro bez ikakvog truda. Evo i kako...

 • Prirodni proizvodi uz koje će Vam koža uvijek biti mladolika

  Pronašli smo i odabrali nekoliko efikasnih prirodnih sastojaka koji će pomoći Vašoj koži da izgleda bolje nego što bi izgledala da je retušira neki znalac Photoshopa. Oni će je vidljivo podmladiti pa pokušajte da ih koristite svakodnevno i uživajte u rezultatima!

 • 8 načina da budete ljepše pomoću kvalitetnog sna

  Možda mislite kako nije potrebno voditi računa o sopstvenoj ljepoti dok se spava, ali sati provedeni u dubokom snu igraju bitnu ulogu u tome kako izgledate. „Beauty sleep (san za lepotu) je od ključnog značaja za oporavak kože,“ kaže dr. Debra Džaliman, dermatolog iz Njujorka i autorka Skin Rules.

  Ukoliko želite da Vam koža i kosa dijeluju mlađe i zdravije tokom dana, vrijeme je da usvojite ove „noćne“ navike.

 • Kako spriječiti dehidraciju tokom ljetnih vrućina

  Dehidracija ili nedostatak tekućine u organizmu-najčešće se pojavljuje tokom ljeta uslijed pojačanog znojenja i nedovoljnog unosa tekućina. Ovo stanje može dovesti do zdravstvenih problema poput, povraćanja, glavobolje, vrtoglavice i stanja šoka.

 • 12 savjeta za lijepu kožu

  Zdrav životni stil vam može učinkovito pomoći imati lijepu i čvrstu kožu. Nudimo vam 12 jednostavnih savjeta iz kućne radinosti uz koje ćete zablistati i riješiti se celulita!