PRETRAŽUJTE PO KATEGORIJAMA
Naše trgovine
Club 5*
0
0,00 KM
Losd fsdf sd
Vaša košarica je trenutno prazna.

41-50 of 55

  • Super savjeti za kupovinu make-upa

    Letimični pogledi na boje ruževa često ne daju pravu sliku boje, to jest ne pokažu njezinu punu zastupljenost. Upravo tada možete isprobati "swatching" – primijeniti proizvode na svojoj koži (kao što su puderi, sjenila za oči, ruževi, olovke) kako bi vidjeli pravu boju.  Poslušajte savjete poznatog vizažista Shawna Lumabana.

  • Talog od kafe izuzetno praktičan

    Vijest koja će razveseliti sve ljubitelje kafe – vaš omiljeni napitak ne služi samo za ispijanje! Postoji još puno odličnih načina na koje možete iskoristiti ono što vam nakon ispijanja popularnog napitka ostane u šoljici.

  • Šta sve boja očiju otkriva o vama?

    Boja očiju jedna je od osobina koju nasljeđujemo od svoje rodbine. No osim što krasi naš pogled ovaj detalj može štošta otkriti o vama i vašem karakteru. Izdvojili smo najčešće boje očiju i pronašli osobine koje ih najbolje opisuju. Pronađi svoju boju i otkrij ponešto o sebi.

  • 7 zanimljivih alternativa dezodoransu

    Ljeto je tu, a s njim i visoke temperature zbog kojih se pojačano znojimo što pogoduje razmnožavanju bakterija, koje izazivaju neugodne mirise.

  • Neka ovo bude najzdravije proljeće ikad

    Duga i deprimirajuća zima napokon je iza nas, a s prvim znacima proljeća odlučili ste živjeti zdravije? U tom slučaju, pred vama su teške odluke i kompromisi na koje ćete morati pristati ako uistinu želite voditi više računa o sebi i svom zdravlju.

  • 5 vježbi za seksi tijelo

    Brze vježbe često su zamjena za trening u teretani. Unatoč tome, navedene vježbe su korisne ako su izvedene pravilno. Treba Vam samo 30 minuta dobre volje na dan.

  • Obnovite kožu uz 4 jednostavna koraka!

    Dok spavamo, naša se koža obnavlja. Stanice koje su tijekom dana oštećene zbog različitih uzroka se noću obnavljaju. PH kože se sniža, što dodatno pomaže uklanjanju odumrlih stanica.

  • Spriječite isušivanje kože

    Svako želi zdravu i sjajnu kožu. Mnogi zbog toga odlaze kod na razne tretmane i troše velike količine novca da bi postigli savršen ten. Kad dođu hladniji dani, koža se pojačano isušuje i prava je muka održati je hidratiziranom i mekom.

  • 5 trikova za svjež izgled

    Nije važno jeste li se cijelu noć zabavljali ili ste se okretali u krevetu s mislima usmjerenim na nadolazeći dan - premalo sna uzrokuje da naša koža izgleda umorno i blijedo.

  • 6 trikova da izgledate mršavije već večeras!

    Nezadovoljni ste svojim tijelom, a želite izgledati najbolje što možete, i to što prije? Nudimo vam 6 trikova pomoću kojih ćete odmah izgledati mršavije!