PRETRAŽUJTE PO KATEGORIJAMA
Naše trgovine
Club 5*
0
0,00 KM
Losd fsdf sd
Vaša košarica je trenutno prazna.

21-30 of 168

  • Sedam stvari u spavaćoj sobi koje mogu narušiti vaš san

    Često se ujutro probudite osjećajući se umorno iako ste otišli spavati ranije noć prije? Pa, mnoge bi vam stvari mogle uzrokovati probleme sa snom: stres, bolest, glasne komšije. Ili bi krivci mogli biti samo neke stvari koje se nalaze u vašoj spavaćoj sobi, a kojih ne bi trebalo biti... Evo popisa 7 stvari u vašoj spavaćoj sobi koje vam mogu narušiti san.

  • Kako da prilagodite položaj spavanja za bolji i mirniji san

    Evo odgovora: jedan položaj za spavanje koji je generalno najbolji ne postoji. Svi oni imaju svoje prednosti i nedostatke, svi smo različiti s različitim preferencijama, pa volimo različite položaje za spavanje. Međutim, ako jednostavno ne možete udobno spavati u željenom položaju za spavanje, postoji razlog za to i možda biste htjeli isprobati novi ...

  • 4 mita o spavanju zbog kojih se osjecas umorno

     Već je napravljeno toliko studija o spavanju da je puno lakše biti zbunjen nego dokučiti što treba raditi za dobar san. Unatoč svim mogućim pitanjima i nedoumicama, postoje 4 raširena vjerovanja vezana uz san i spavanje zbog kojih možda osjećaš umor.

  • Kada je u pitanju spavanje – jesen je najbolje godišnje doba!

    Svi mi ponekad imamo problema s ustajanjem iz kreveta, a razlog tome ponekad je – jesen! Ovo je godišnje doba kao stvoreno za dugo spavanje i izležavanje – noći su hladnije, kreveti djeluju udobnije, a zrak je siguran od alergena pa se lakše i diše i spava.

    Ovo su samo neki od razloga zbog kojih se tokom jeseni ugodnije spava!

  • Antistres deka koja efikasno rješava nesanicu i stres

    Da li i vi imate problem sa nesanicom, sindromom nemirnih nogu, trzanjem i neprekidnim traženjem udobnog položaja tokom noći? Kao posljedica stresa i uznemirenosti, nesanica je čest problem koji se kod gotovo svakog od nas javi u nekom momentu u životu.

  • Naučite kontrolisati lucidne snove!

    Lucidno sanjanje je stanje u kojem smo svjesni da sanjamo i da je svijet oko nas izmišljen, a ne java.

    Lucidni snovi često su veoma uzbudljivi, intenzivni i ugodni. Ljudi ih mogu doživjeti na čudestan način. Lucidni sanjači, koji nauče trenirati svoje snove mogu birati svoje reakcije na događanja sna.

  • Najuspješnije tehnike za rano buđenje

    Najbolja tehnika ranog ustajanja je jednostavno ustati. Skočiti iz kreveta sa entuzijazmom, podići ruke uvis i reći, “Da! Ja to mogu!” Ili možda ipak ne. To je malo previše za jutro, ali ako se fokusirate i posvetite tome, ta stvar će postati lakša vremenom. Pored nje, imamo još nekoliko drugih tehnika.

  • Probudite se naspavani zahvaljujući Air+ madracima

    Pri kupnji novog madraca imajte na umu da ćete provesti 3 od sljedećih 10 godina na madracu. Neka vam to bude glavna motivacija kada ste u potrazi za kvalitetnim i udobnim madracem. Osigurajte sebi madrac koji će vam pružiti zdravije okruženje za kvalitetan san. Zato vam Dormeo predstavlja novu luksuznu Air+ liniju koja pruža čvrstu potporu i udobnost spavanja tijekom cijele noći. Uostalom, kvalitetan san je ono što i kupujete, zar ne?

  • Spavanje i higijena

    Dormeo brine da naši proizvodi za spavanje dođu u vaš dom u vrhunskom obliku. Budući da su naši proizvodi dizajnirani za najbolji san, to također znači da će proizvodi biti maksimalno "opremljeni" kako bi vam pružili higijensko okruženje za spavanje.

     Higijensko okruženje za spavanje važno je zbog brojnih faktora. I uglavnom, presudno je za kvalitetan san - nećete kihati, okretati se niti znojiti. Drugo, bolje ćete se osjećati spavajući u čistom krevetu. A kada bude vrijeme za spavanje imat ćete kvalitetniji san.

  • Spavanje u hladnoj prostoriji - da ili ne?

    Ako vam se često dešava da se budite noću i da vam je san vam narušen i nekvalitetan razmislite, uzrok tome vrlo lako može biti ako je vaša soba pretopla. Temperatura zraka ima veoma važan uticaj na vaš san. Najbolje je ako termometar pokaže između 15 i 19 stepeni. Međutim, ako je temperatura viša od 24 ili niža od 13 stepeni, to može dovesti do čestog buđenja.