PRETRAŽUJTE PO KATEGORIJAMA
Naše trgovine
Club 5*
0
0,00 KM
Losd fsdf sd
Vaša košarica je trenutno prazna.

71-80 of 166

  • Zaraza iz klima uređaja

    Iako se klima uređaji nameću tokom vrelih ljetnjih dana kao nešto bez čega se ne može, ipak treba da budete na oprezu i da posebno vodite računa o njihovoj higijeni. U suprotnom možete poprilično da ugrozite svoje zdravlje.

  • 18 savjeta za uređenje suvremene spavaće sobe

    Velik broj jastuka na krevetu stvara dojam udobnosti. Uzglavlje u ovom slučaju osim svoje funkcije, služi i za slike.

  • Pas je najbolji fitnes trener

    Imate problema da se držite programa vježbanja? Istraživanja pokazuju da su psi zapravo savršeni prirodni treneri – odani, marljivi, energični i entuzijastični. I za razliku od Vaših prijatelja koji i preskoče sesiju vježbanja zbog dogovorenih sastanaka, nekih kućnih obaveza ili lošeg vremena, psi Vam nikada neće pružiti izgovor za zanemarivanje vježbanja.

  • Razmislite o ostavljanju kafe ovog proljeća

    Ako razmatrate ostavljanje kafe ovog proljeća, mi imamo savršeno rješenje za Vas – počnite da pijete zeleni čaj umjesto nje! On ima sve benefite kafe, ali je uopšteno mnogo zdraviji od nje. Želite li da znate kakve pozitivne promjene Vas očekuju?

  • Razbudite se u proljeće

    Proljeće je za mnoge najljepše doba godine jer obilježava nove početke. Unatoč tome, puno ljudi ne može uživati u njemu zbog proljetnog umora koji je česti pratioc buđenja prirode

  • Ideje za uređenje male spavaće sobe!

    U tom malom prostoru naše spavaće sobe možemo napraviti čuda ako lijepo organiziramo interijer. Mi vam predstavljamo nekoliko vrlo korisnih ideja za male spavaće sobe.

  • Pomozimo prihvatilištu za životinje u Prači

    Dormeo Vas poziva: Zamjenite staro za novo i pomozite prihvatilištu za životinje u Prači! Iskoristite kampanju zamjene madraca. Dostava novog madraca, te preuzimanje i odvoz starog potpuno besplatno.

  • Uznemirujuća istina o kaučima, madracima i tapisonima

    Fotelje, kauči, tapisoni i madraci u mnogim domovima prekriveni su hemikalijama koje štetno djeluju na štitnjaču i mozak, a posebno su opasni za djecu u majčinoj utrobi.

  • Šta je zimski umor?

    Ukoliko se zateknete kako prečesto žudite za toplim, udobnim krevetom tokom zime i to češće nego inače, za to okrivite manjak svjetla.

  • 6 načina da se razbudite bez kafe!

    Mnogi imaju naviku da novi dan započnu uz šoljicu kafe.  Ali, ako vam ispijanje kafe zbog nekih razloga ne odgovara ili niste u mogućnosti da slijedite tu svoju jutarnju naviku, postoje i druge mogućnosti.