PRETRAŽUJTE PO KATEGORIJAMA
Naše trgovine
Club 5*
0
0,00 KM
Losd fsdf sd
Vaša košarica je trenutno prazna.

11-20 of 166

  • Na Međunarodni aerodrom Sarajevo sletjele Dormeo sove

    Dormeo je zajedno sa aviokompanijom Turkish Airlines i Međunarodnim aerodromom Sarajevo, pripremio iznenadjenje za putnike. Umjesto očekivanih kofera, putnike je dočekao i novogodišnji poklon, Dormeo praznične sove u kojima se nalazi topla deka. Ovaj simpatični gest je izazvao oduševljenje putnika, uljepšao putovanje, a vjerujemo da će im ovaj dolazak u Sarajevu ostati u lijepom sjećanju.
  • Stvari koje pogoršavaju prehladu

    Počela je sezona prehlada i gripe. Na vama je da provjerite s liječnikom (ili mamom) što sve morate raditi ako ste prehlađeni, a u nastavku pročitajte stvari koje biste trebali izbjegavati. Zašto? Zato što možete samo pogoršati simptome vaše prehlade ili gripe.

  • 8 savršenih boja za vašu spavaću sobu

    Boja zidova može imati veliki uticaj na vaše raspoloženje, ali ona može vizuelno smanjiti ili povećati životni prostor. Ukoliko se radi o krečenju spavaće sobe, morate imati u vidu kvadraturu sobe, količinu prirodne svjetlosti u njoj te boju već postojaćeg namještaja. Donosimo vam osam odličnih nijansi koje će vas opustiti te pomoći da napunite baterije za sledeći dan.
  • Sve što trebate znati kada dijete ima povišenu tjelesnu temperaturu

    Mala djeca, u dobi od šest mjeseci do pet godina, posebno su osjetljiva na febrilitet. Visoka temperatura može se pojaviti sasvim iznenada (osobito kod dojenčadi  i male djece) ili se može razvijati sporije. O temperaturi ili fibri govorimo kada je tjelesna temperatura viša od 38 stepeni Celzijevih. Sve što je ispod te brojke nazivamo povišenom tjelesnom temperaturom. U nastvaku vam donosimo par korisnih savjeta koji će vjerujemo dobro doći svim roditeljima.

  • Dvije stvari koje vas mogu učiniti zaista sretnim

    Dobar seks i kvalitetan san vas mogu učiniti stvarno sretnima. Prema zadnjim istraživanjima sreća dobrog života leži u krevetu. Doslovno...
  • Spavate li u čarapama?

    Istraživanja pokazuju kako je spavanje u čarapama veoma dobro za naše zdravlje. Neovisno o tome je li nam ugodno spavati u čarapama ili ne – radi se o zdravoj navici koju treba usvojiti. Veoma je bitno da se u krevet ne zavučemo noseći iste čarape koje smo nosili tokom dana, a razlog su, naravno, bakterije.

  • Uz jogu otkrijte svoju super herojsku moć

    Jutarnja joga idealna je za razbuđivanje osjetila te pruža umu da postigne unutarnji mir. Joga je stara indijska tradicija koja predstavlja jedinstvo uma i tijela, misli i djela - harmonija između čovjeka i prirode. Uvedite jogu u vašu svakodnevicu i postignite blagostanje duha. Joga vam može pomoći i pri sagorijevanju kalorija. Što čekate? Pročitajte 4 razloga zašto je joga toliko važna i zašto bi trebali krenuti s vježbanjem već sada.

  • Dormeo i Bingo trgovine

    U nastavku pročitajte u kojim Bingo trgovinama možete pronaći našu novu Dormeo Cozy liniju proizvoda uz 50% nižu cijenu.
  • Da li ste dovoljno zreli za svoje godine?

    Emocionalnu zrelost procjenjujemo na osnovu toga kakav odnos osoba pokazuje prema sebi i drugima i kako se nosi sa različitim životnim situacijama. Donosimo vam 5 psiholoških činjenica koji pokazuju stepen zrelosti čovjeka.

  • 5 savjeta za zdravlje vaše kičme

    Kičma je stub života, stoga je vrlo bitno paziti na uspravno i pravilno držanje u svim situacijama. Većina ljudi danas po cijeli dan sjedi u uredima i kod kuće te se ne kreće dovoljno. Zbog takvog načina života ispravno držanje je jako važno jer može spriječiti kasnije kronične bolove u leđima i ostale poteškoće.