PRETRAŽUJTE PO KATEGORIJAMA
Naše trgovine
Club 5*
0
0,00 KM
Losd fsdf sd
Vaša košarica je trenutno prazna.

51-60 of 168

  • Zašto mi je potreban nadmadrac?

    "Da li mi je potreban nadmadrac?" je jedno od najčešćih pitanja kada razmišljamo o udobnosti u spavaćoj sobi. Nadmadraci su dizajnirani tako da postignu ugodno okruženje u kojem spavate. Postoji toliko različitih nadmadraca, a vi niste sigurni treba li vam uopšte nadmadrac? Postoji par važnih činjenica koje biste trebali imati na umu dok se dvoumite oko nadmadraca koji će biti idealan za vas.

  • Otkrijte super herojsku moć uz jogu

    Jutarnja joga idealna je za razbuđivanje osjetila te pruža umu da postigne unutarnji mir. Joga je stara indijska tradicija koja predstavlja jedinstvo uma i tijela, misli i djela - harmonija između čovjeka i prirode. Uvedite jogu u vašu svakodnevicu i postignite blagostanje duha. Joga vam može pomoći i pri sagorijevanju kalorija. Šta čekate? Pročitajte 4 razloga zašto je joga toliko važna i zašto bi trebali krenuti s vježbanjem već sada.

  • 7 trikova do bržeg sna

    Imate problema sa snom? Ako ste već pokušali sve uobičajne metode koji pomažu da brže zaspite, možda je sad vrijeme da isprobate malo više neuobičajne. Mi vam nudimo 7 nevjerovatno kreativnih načina koji vam lako mogu pomoći da zaspite u kratkom roku !

  • 8 namirnica za bolji san

    Kvalitetan san zavisi od više faktora, a hrana je jedna od njih. Ono što ćete pojesti pred spavanje može ili pomoći da spavate bolje ili će ometati san.

    Predstavljamo Vam 8 namirnica koje će Vam pomoći da bolje spavate...

  • Šta kada stres utiče na vaš san?

    Stres je često neizbježan dio našeg života, posebno na jesen kada su sedmice ispunjene obavezama oko škole ili posla. Postoji način da izbjegnete stres, mi vam nudimo 8 jednostavnih savjeta kako da stres ne utiče na vaš san...

  • Šta vam je potrebno za dobar san?

    Bilo da je vaša spavaća soba velika kao one krasne u hotelima sa pet zvjezdica ili mala da u nju jedva stane krevet, svakako joj se treba dati epitet najvažnije sobe u stanu! Ona je doduše skrivena od pogleda, u nju ne primate goste, niko ne zna je li prašina obrisana, jesu li zavjese ispeglane, imate li mrvice po podu... To ne zna niko, ali znate vi, i što je još važnije, zna vaš organizam kada navečer legnete i prepustite se zasluženom odmoru.

  • San treba da bude prioritet

    U današnjem brzom, savremenom i produktivnom društvu, sve što imalo liči na znak slabosti, ne smatra se dobrom kvalitetom. Ujutro duže spavate jer ste radili prekovremeno? Vjerojatno ste lijeni... ili...? Stišću vas rokovi, kasnite sa poslom, niste stigli oprati suđe? Ma nema veze, nećete još ići spavati, pa ćete stići odraditi sve obaveze. Krivo!

  • 10 koraka do najslađeg sna

    Znate li da sve što radite tokom dana ima značajan uticaj na vaš san i može pridonijeti nesanici? Dnevni ritam, a posebno onaj neposredno prije spavanja, može dovesti do nesanice, noćnog buđenja, ukratko - do nekvalitetnog sna nakon kojeg se budimo umorni.

  • Da li antistres deke zaista djeluju? Da, a evo i kako/zašto

    Osobe koje imaju problem sa nesanicom i anksioznošću okreću se antistres pokrivaču kako bi im pomogao da se oslobode stresa i utonu u san. Ove deke obično su punjene staklenim kuglicama što im daje dodatnu težinu. Staklene kuglice unutar deke osiguravaju lagan i umirujući pritisak na cijelo tijelo i pružajući osjećaj nježnog zagrljaja. U nastavku pročitajte kako antistres deke djeluju na naš ogranizam i kako...

  • 8 čudnih stvari koje se mogu desiti dok spavate

    Ljudski mozak je toliko kompleksan da nikada nismo bili u stanju da 100% razumijemo sve u vezi sa njim. Čak i kada se mislilo da imamo odgovor na nešto, istraživači i dalje ostaju oprezni u vezi rezultata. I ova činjenica se naročito odnosi na misteriju usnulog mozga.