PRETRAŽUJTE PO KATEGORIJAMA
Naše trgovine
Club 5*
0
0,00 KM
Losd fsdf sd
Vaša košarica je trenutno prazna.

61-70 of 168

  • Kako se naspavati bez udobnosti svog kreveta?!

    Ništa se ne može usporediti s udobnosti vlastitoga kreveta. Zato često i imamo problema sa spavanjem ako spavamo daleko od doma. Neovisno vraćate li se u svoju studentsku sobu ili odsjedate u hotelu nekoliko noći, postoje načini kako se dobro naspavati. Provjerite kako se napokon naspavati i u tuđem krevetu.

  • 5 razloga zašto se budite usred noći

    Dva sata ujutru je i Vi ste skroz budni. Ponovo. O čemu se radi? Prije svega, shvatite da buđenje u sred noći jeste sasvim normalno i da je dio naše ljudske DNK, kaže Jose Colon, doktor i osnivač Paradise Sleep centra i autor knjige The Sleep Diet. Ali, veliki je problem ako ne možete da nastavite da spavate. Ovo su najčešći razlozi...

  • 12 načina da preživite dan kada ste nenaspavani

    Najbolji način da budete energični i produktivni je da se dobro naspavate. Ali šta uraditi kada nemate dovoljno vremena za svojih 8 sati sna? Skupili smo neke od najefikasnijih i najjednostavnijih metoda koje će Vam pomoći da se izborite sa pospanošću i ostanete "budni" tokom dana...

  • Zabavne činjenice o spavaćim sobama, krevetima i snu

    U spavaćoj sobi najvjerovatnije provodite dosta vremena. Za mnoge, spavaća soba je posljednja stvar koju će vidjeti na kraju dana i prva stvar koju sretnu ujutru.

    Često dobrodošlu toplotu kreveta na kraju dugog dana uzimamo zdravo za gotovo, ali da li se ikada zapitamo da li se nešto više krije u historiji našeg sigurnog utočišta i njegovog sadržaja? Evo i kratke liste zanimljivih činjenica koje će Vam vrlo lijepo leći baš kao i brojanje ovčica pred spavanje...

  • 3 razloga za promjenu madraca

    Kako znate da je došlo vrijeme da madrac zamijenite novim? Ovih stvari trebate biti svjesni ...

  • Da li nam je potreban recept doktora za spavanje?

    Odgovor je vrlo jednostavan: nedostatak sna uzrokuje nekoliko ozbiljnih problema sa zdravljem od kojih svakodnevno boluje milion ljudi širom svijeta. Tako je - san je jedan od najboljih lijekova ikada!

  • 5 brzih koraka do pravog madraca

    Budući da tržište nudi širok izbor madraca, može biti veoma komplikovano odabrati onaj pravi. Koji su glavni kriteriji koje pojedinac treba uzeti u obzir pri odabiru novog madraca, ili prilikom ocjenjivanja adekvatnosti postojećeg madraca?

    Kako bismo Vam pomogli, izlistali smo 5 koraka koji će olakšati odabir novog madraca. Neka oni budu glavni vodič kroz kupovinu novog madraca.

  • Najluđe činjenice o spavanju koje vjerovatno ne znate

    San je nevjerovatno misteriozan u tome koliko je bitan za naše zdravlje  – toliko da ga mi i dalje proučavamo kao kakvu drevnu i moćnu magiju. On je nešto što radimo svakog dana i što je vitalnije za naše mentalno i fizičko zdravlje čak i više od ishrane. Ali šta bismo trebali da znamo o svemu tome? 

  • Mali vodič za bolje i ugodnije snove!

    Kvalitetan madrac i jastuk osnovni su preduvjeti za dobar san. Želite li dobro spavati i ujutro se buditi bez bolova u vratu i leđima, morate spavati na kvalitetnom jastuku i madracu. Stoga, prilikom izbora trebate biti itekako zahtjevni. Kako bismo vam olakšali izbor, nudimo par savjeta za kupnju.

  • Otkrivamo: Kako da održavate svoj madrac?

    Trećinu života provodimo spavajući, pa zašto ne bi sve to vrijeme učinili što udobnijim i što čistijim ? U samo nekoliko jednostavnih koraka, vaš madrac će mnogo duže ostati svjež i udoban za spavanje.  Saznajte kako…